- 22 Mayıs 2019
- 889
- 1.283
- 63
- 33
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #14.061
Beklemeden alacağız her şeyi belli kiBen şuan şok((
Geçen ay 1400 lerdeydi yoyko 8 in 1 şimdi 3300 olmuş
Kabin boyların bir kullanım süresi var mı acaba? Yani çocuk çok büyük olsa da kullanılabilir mi?Ben kabin boy alacağım canım arabaya koymak için puset almıştım önceden zaten kış bebeği ilk aylar arabayla pusetle götürürüm veya dediğin gibi sling kullanılır havalar ısınmaya başlayınca kabin boy bebek arabası kullanılır zaten doğumdan itibaren kullanılabiliyor bir araştır ben de detaylı ultrasona gireyim ondan sonra alacağım
Ben bunu tasiyamam buyuk gibi katlaninca4 Baby Antrasit Gold Aqua Çift Yönlü Bebek Arabası Taşıma - Fiyatı, Yorumları
4 Baby Antrasit Gold Aqua Çift Yönlü Bebek Arabası Taşıma yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu arabaya baktım ama kullanışlı olur mu sizce?
baston puset yada kabin boy bebek arabası alırsanız yıllarca kullanırsınız. Dikkat etmeniz gereken en önemli şeylerden biri tam yatış pozisyonunun olması. Kızım 3,5 yaşında hala baston puset kullanıyoruz. Daha doğrusu arabanın bagajında duruyor. Tatillerde yada akşam gece dışarda olacaksak uykusu geldiğinde bebek arabasını getiriyoruz tam yatış pozisyonuna alıyoruz kendisi yatıp uyuyor arabasında yanımızda.Kızlar nasılsınız? Herkes ne çok şey almış fiyatlar fırlıyor diyeben de anne yanı beşik aldım trendyoldan başka bir şey almadım. Beklemeyi düşünüyordum 7-8. aylara kadar ama fiyat artışıyla başedemem diye aldım
Şimdi araba almayı düşünüyorum ama ne alacağımı bilemedim. Alanlar ne aldılar? Ben uzun süreli kullanmak istiyorum. İlk 4-6 ay araba kullanmam sling kullanırım diye düşünüyorum ama çok yorucu olur kullanamazsın diyenler var. Puset almayı düşünmüyorum. Klasik arabalara çok küçükken koyabiliyor muyuz bebişleri ?
22 kg ve 15 kg a kadar kullanılabilenler var 22 kg daha mantıklı tabi uzun süre kullanmak adına ben de şu dört modeli beğendim Hepsiburada da biraz daha uygunKabin boyların bir kullanım süresi var mı acaba? Yani çocuk çok büyük olsa da kullanılabilir mi?
Geçen Civilden kabin boy baktım ama gözüme bi küçük göründü. Travel olanlar da araba değil de sadece ana kucağı gibi, o da uzun süreli kullanılmaz gibi geldi bana.
Bundan kullaniyo 9 aylik oldu halen bunda duruyo sallandikca hosuna gidiyoHangisi canım 4moms mı nuna mı
Otomatik mi o canım sanki değil diye hatırlıyorum ama emin değilimİşte chıcco 4in1 ler var aslında. Sonra mama sandalyesi gibi bile kullanabiliyorsun önce beşik gibi acaba onu mu alsam diyorum
Ben bunu tasiyamam buyuk gibi katlaninca
baston puset yada kabin boy bebek arabası alırsanız yıllarca kullanırsınız. Dikkat etmeniz gereken en önemli şeylerden biri tam yatış pozisyonunun olması. Kızım 3,5 yaşında hala baston puset kullanıyoruz. Daha doğrusu arabanın bagajında duruyor. Tatillerde yada akşam gece dışarda olacaksak uykusu geldiğinde bebek arabasını getiriyoruz tam yatış pozisyonuna alıyoruz kendisi yatıp uyuyor arabasında yanımızda.
Kızlar çok teşekkür ederim22 kg ve 15 kg a kadar kullanılabilenler var 22 kg daha mantıklı tabi uzun süre kullanmak adına ben de şu dört modeli beğendim Hepsiburada da biraz daha uygun
Elele Plane Kabin Tipi Bebek Arabası Siyah-gri Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Elele Plane Kabin Tipi Bebek Arabası Siyah-gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Chicco Lite Way 3 Top Baston Bebek Arabası Dark Bej Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Chicco CHİCCO LİTE WAY 3 TOP BASTON BEBEK ARABASI/DARK BEJ yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Pierre Cardin Vovo Kabin Bebek Arabası Siyah - Alüminyum Kabin Boy Fiyatı - Trendyol
Pierre Cardin Vovo Kabin Boy Bebek Arabası Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Pierre Cardin Capsule Kabin Boy Bebek Arabası Füme - Fiyatı, Yorumları
Pierre Cardin Capsule Kabin Boy Bebek Arabası Füme yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Şu an sadece pusetim var zaten 1 yaşına kadar kullanılır araba koltuğunu ondan sonra araştıracağımBir de arkadaşlar oto koltuğu ile ilgili araştırma yapanlar var mı?
Kendimi o kadar cahil hissediyorum ki gebe kaldığımdan beri.Bebeğe ne alacağım hakkında kafamda hiç bir şey netleşmiyor
Evet sallanma olayı var ama. Karışık geldi ya bakalım. Bulacağım bi tane 4moms alırsam 2. El alcam zatenOtomatik mi o canım sanki değil diye hatırlıyorum ama emin değilim
diğerlerini bilmiyorum ama chicco liteway çok kullanışlı, tekerlerinin manevra kabiliyeti çok iyi, hafif ve bagajda az yer kaplıyor.22 kg ve 15 kg a kadar kullanılabilenler var 22 kg daha mantıklı tabi uzun süre kullanmak adına ben de şu dört modeli beğendim Hepsiburada da biraz daha uygun
Elele Plane Kabin Tipi Bebek Arabası Siyah-gri Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Elele Plane Kabin Tipi Bebek Arabası Siyah-gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Chicco Lite Way 3 Top Baston Bebek Arabası Dark Bej Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Chicco CHİCCO LİTE WAY 3 TOP BASTON BEBEK ARABASI/DARK BEJ yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Pierre Cardin Vovo Kabin Bebek Arabası Siyah - Alüminyum Kabin Boy Fiyatı - Trendyol
Pierre Cardin Vovo Kabin Boy Bebek Arabası Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Pierre Cardin Capsule Kabin Boy Bebek Arabası Füme - Fiyatı, Yorumları
Pierre Cardin Capsule Kabin Boy Bebek Arabası Füme yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Gebelik haricinde tetanoz olmuşmuydunuz daha önce.Günaydın ilk doz 20.haftada oluyor. Ben yaptırmayacağım ilk gebeliğimde de doktorum yaptırmana gerek yok demişti.
Joie. Evet bu da seçenekler arasında var.Bundan kullaniyo 9 aylik oldu halen bunda duruyo sallandikca hosuna gidiyo
9 kilo olana kadar pusetini emniyet kemeriyle bağlayıp onu kullanacağım. Daha sonra 9-18 kg kapasitesi olan oto koltuklarından bakarım. Kızımda besafe kullanmıştım. Baya iyi bir oto koltuğu.Bir de arkadaşlar oto koltuğu ile ilgili araştırma yapanlar var mı?
Kendimi o kadar cahil hissediyorum ki gebe kaldığımdan beri.Bebeğe ne alacağım hakkında kafamda hiç bir şey netleşmiyor
Çok pahalılar ya gerçekten 2. El mantıklı bende eğer kolik bebek olursa mecbur alacağım olmazsa severse şu tarz bir salıncakla idare edeceğimEvet sallanma olayı var ama. Karışık geldi ya bakalım. Bulacağım bi tane 4moms alırsam 2. El alcam zaten
hayır olmadım. Doktorum şöyle demişti: Tatanoz riski önceleri doğumda kullanılan aletlerin paslı olabileceği ihtimaline karşı yapılıyordu. Ama artık öyle bir risk yok. Aşı olmana da gerek yok demişti.Gebelik haricinde tetanoz olmuşmuydunuz daha önce.
Araba sedan zaten bagaj geniş ama manevra kabiliyeti önemli tekerlerle ilgili sıkıntı yaşanabiliyormuş kabinlerde chicco ya bakayım o zaman iyice sağ ol canım kullanan birinden yorum almak çok daha iyi oluyordiğerlerini bilmiyorum ama chicco liteway çok kullanışlı, tekerlerinin manevra kabiliyeti çok iyi, hafif ve bagajda az yer kaplıyor.
Aynen aynen çok rahatlatiyo arkadasimi tabi cocugun.huyuyla da etkili biraz☺Joie. Evet bu da seçenekler arasında var.9 aylık iyi ya günde böyle uykusu geldiğinde 2 saat kadar kalsa işleri toplasan yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?