- 1 Eylül 2021
- 5.301
- 19.859
- 198
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #14.041
O kisi benim monoi asigiKızlar bu yağ efsaneymiş cidden. Duştan hemen sonra sürüyorum yumuşacık yapıyor, hemen emiliyor. evde öyle duruyordu, buradan biri önermişti valla alın aldırın
Eki Görüntüle 3098872
Masajı yaptırdığımız kadarınaa sayalım diğer yarısı çatlak için nasipmiş ahahO kisi benim monoi asigibegenmene sevindim canim, kismet masaja degilmis ama saglik olsun
Canim kac kilo olursa olsun 1 yasina kadar hicbir cocuk onda durmaz. Dönmeye başladığı an ise yaramaz olur.. Ille alacam diyorsan 2. El bakabilirsin.Kızlar bu otomatik sallanır ana kucakları hakkında ne düşünüyorsunuz ? Ya 4moms baktım fiyat çok uçuk belki ama çocuk 9 kg olana kadar kullanılıyormuş. Ben iri bebek doğurabiliyorum :) Kızım 1.5 hafta büyüktü. Allah nasip eder vaktinde doğurursam belki 4 kg doğurcam belli olmaz. Bu açıdan biraz daha uzun süre bir şey istiyorum. Nunalara baktım aslında biraz da ama kafam karıştı. Sizin öneriniz ne ? En azından 1 yaşına kadar kullanayım istiyorum açıkçası
Kullanabilirsin Code checkten baktimMasajı yaptırdığımız kadarınaa sayalım diğer yarısı çatlak için nasipmiş ahah
Artık bitene kadar kullanırdımKullanabilirsin Code checkten baktim
Arkadaşım kullaniyo cok memnun bundan baska bir yerde durmuyo diyo bende almayi düşünüyorum acikcasiKızlar bu otomatik sallanır ana kucakları hakkında ne düşünüyorsunuz ? Ya 4moms baktım fiyat çok uçuk belki ama çocuk 9 kg olana kadar kullanılıyormuş. Ben iri bebek doğurabiliyorum :) Kızım 1.5 hafta büyüktü. Allah nasip eder vaktinde doğurursam belki 4 kg doğurcam belli olmaz. Bu açıdan biraz daha uzun süre bir şey istiyorum. Nunalara baktım aslında biraz da ama kafam karıştı. Sizin öneriniz ne ? En azından 1 yaşına kadar kullanayım istiyorum açıkçası
Ben onlardan almayacağım canım ama kullanım ömrü ilk 6 ay olarak geçiyor sonra otomatik olmayan ana kucaklarına geçilir herhalde ben de salona makromeden beşik koyacağım gidip geldikçe sallarımKızlar bu otomatik sallanır ana kucakları hakkında ne düşünüyorsunuz ? Ya 4moms baktım fiyat çok uçuk belki ama çocuk 9 kg olana kadar kullanılıyormuş. Ben iri bebek doğurabiliyorum :) Kızım 1.5 hafta büyüktü. Allah nasip eder vaktinde doğurursam belki 4 kg doğurcam belli olmaz. Bu açıdan biraz daha uzun süre bir şey istiyorum. Nunalara baktım aslında biraz da ama kafam karıştı. Sizin öneriniz ne ? En azından 1 yaşına kadar kullanayım istiyorum açıkçası
Ben de Gökçen ismini çok düşünmüştüm ama erkek geliyor bebiş20+0 dan bildiriyorum hala kızımın hareketlerini hissetmiyorum. Geçen cuma kontrolümde doktorum da sordu hissedip hissetmediğimi, hissetmediğimi söyleyince 24.haftaya kadar yolu var merak etme dedi.
Ah bu batıl inançlarKestirmek istediğimde bana da kv ömrü kısalır çocuğun sakın dedi. saçlarım hiç olmadığı kadar uzadı ve kurutmak bazen gözümde öyle büyüyor ki. Kurutmazsam da sinüzitim azıyor.
Hatta bu konuda artırıyorum rahmetli babamın mezarına da iki bayramdır gidemiyorum hamile kadın mezara girmezmiş kötüye yorarlarmış
Kazara bir şey olsa bu batıl inançlara yorarlar eminim, koz vermemek adına susuyorum…
İpek ismi bana da hep sevimli gelir ama ailede olduğu için direkt eliyorum maalesef. Türkçe kökenli, anlamlı ve tek isim olması konusunda eşimle hem fikiriz. Şimdilik listemizde Gökçe ve Ece var. Benim ismim Gözde, o yüzden Gökçeismine daha yakınız.
Omronu kesinlikle tavsiye ederim bizde kızımda birkaç doktora sorarak almıştık. Bazen ateşi yüksek çıktığında emin olamıyorum koltuk altı ölçerde var dijital onunla ölçüyorum neredeyse birebir aynı çıkıyor. Cihaza bir kere para verilip uzunca süre kullanılabilir ama ucuna takılan propları pahalı onu göze almak gerekkızlar ateş ölçer henüz almadıysanız kesinlikle almamanız gereken marka chicco :) ben ilk onu almıştım ama çok kötüydü. Hastaneyle 2 derece farklı gösteriyordu hep. Hemen elden çıkardım. Fiyatlar şimdi çok artmış ama bir kere alayım yıllarca kullanayım, birkaç çocuk büyüteyim hatta kendimize de kullanalım kafam rahat etsin derseniz braun kulaktan ateşölçer alın. Bizim gittiğimiz tüm doktorlar hastaneler onu kullanıyordu. Biz de aldık ve çok rahat ettik. Ateşi birebir çıkarıyor. Ki bebekte ateşlenme durumunda 1 derece bile çok önemli. 38le 39 arasında ciddi fark var. Omron için de çok iyi diyorlar hatta.
aynen omron da çok iyi bir medikal marka zaten. Ben tansiyon aletini kullanıyorum çok da memnunum.Omronu kesinlikle tavsiye ederim bizde kızımda birkaç doktora sorarak almıştık. Bazen ateşi yüksek çıktığında emin olamıyorum koltuk altı ölçerde var dijital onunla ölçüyorum neredeyse birebir aynı çıkıyor. Cihaza bir kere para verilip uzunca süre kullanılabilir ama ucuna takılan propları pahalı onu göze almak gerek
Kaç haftalıksın bugün canım bende perşembeye randevu aldım detaylı için 20+5 olcam herşeyi görebilir umarımKizlar simdi detayli ultrasondan ciktikkk, ve elhamdullillahh hersey yolundapasamin keyfi yerindeydii, hersey olmasi gerektigi gibi, hatta annesiyle babasi gibi uzun boylu olucak dedii kemik gelisimi onde gidiyormus yavrumun cok rahatladimmm, darisi butun tatlis annelereee
Karnından aşağı bıçak saplar gibi vajinaya vuruyor ama şuana kadar 5 kere en fazla oldu doktorda takip et dedi takip edicem bakalimCanım sakin ol. Sancı derken batma gibi bir şey mi?
Yorumlarda haki rengi bej rengi gibi gönüüyor diyorlar. Gerçekten öyle mi çünkü ben bej istiyorum :)Ben de bu modelden aldım aynı fiyata ve haki rengini. Beğendim ben gayet güzel. 2 yaşına kadar kullanıp sonra odasına korumalı bi yetişkin yatağı düşünüyorum.
Kızım olsaydı ismi hazırdı BelizGünaydın güzeller. Doktor daha önceki kontrollerde kesin olmamakla birlikte kız gibi yorumluyorum demişti. Bende isim arayışına girmiştim. Hem ebced hesabı hem karakter analizleri hem de youtube bir videoda ismin harflerine göre hesaplama yapılıyor felan onlara bakarak bir liste oluşturdum belki fikir olur. İsimleri seçerken özellikle karakter araştırması yaptım buna çok inanıyorum çünkü :)
İPEK ERVA yada İPEK VERA ( ilk düşündüğüm isim. hala içime en çok sinen isim ama İpek ismi ile ilgili karakter analizi korkutuyor:))
ECMEL VERA ( anlamı için çok istiyorum ama içime işlemedi bir de herkes zor diyor)
BEGÜM
PELİN
MİNEL
CEYLİN
BELİZ
BEREN
AYLİN
ÖYKÜ
GÜNEŞ
Ben kabin boy alacağım canım arabaya koymak için puset almıştım önceden zaten kış bebeği ilk aylar arabayla pusetle götürürüm veya dediğin gibi sling kullanılır havalar ısınmaya başlayınca kabin boy bebek arabası kullanılır zaten doğumdan itibaren kullanılabiliyor bir araştır ben de detaylı ultrasona gireyim ondan sonra alacağımKızlar nasılsınız? Herkes ne çok şey almış fiyatlar fırlıyor diyeben de anne yanı beşik aldım trendyoldan başka bir şey almadım. Beklemeyi düşünüyordum 7-8. aylara kadar ama fiyat artışıyla başedemem diye aldım
Şimdi araba almayı düşünüyorum ama ne alacağımı bilemedim. Alanlar ne aldılar? Ben uzun süreli kullanmak istiyorum. İlk 4-6 ay araba kullanmam sling kullanırım diye düşünüyorum ama çok yorucu olur kullanamazsın diyenler var. Puset almayı düşünmüyorum. Klasik arabalara çok küçükken koyabiliyor muyuz bebişleri ?
İşte chıcco 4in1 ler var aslında. Sonra mama sandalyesi gibi bile kullanabiliyorsun önce beşik gibi acaba onu mu alsam diyorumBen onlardan almayacağım canım ama kullanım ömrü ilk 6 ay olarak geçiyor sonra otomatik olmayan ana kucaklarına geçilir herhalde ben de salona makromeden beşik koyacağım gidip geldikçe sallarım
Ben de Gökçen ismini çok düşünmüştüm ama erkek geliyor bebişGökçe diğer isimlere göre daha güzel canım demek ki aynı düşünüyoruz bizde de kriterler aynı
Hangisi canım 4moms mı nuna mıArkadaşım kullaniyo cok memnun bundan baska bir yerde durmuyo diyo bende almayi düşünüyorum acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?