2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar bu yağ efsaneymiş cidden. Duştan hemen sonra sürüyorum yumuşacık yapıyor, hemen emiliyor. evde öyle duruyordu, buradan biri önermişti valla alın aldırın
Eki Görüntüle 3098872
O kisi benim monoi asigi begenmene sevindim canim, kismet masaja degilmis ama saglik olsun ama o yagin daha dogal formunu bul, Yves rocher masum gibi duruyor bi tek BHTmi ne var temiz bence baktim simdi

Son düzenleme:
Canim kac kilo olursa olsun 1 yasina kadar hicbir cocuk onda durmaz. Dönmeye başladığı an ise yaramaz olur.. Ille alacam diyorsan 2. El bakabilirsin.

Arkadaşım kullaniyo cok memnun bundan baska bir yerde durmuyo diyo bende almayi düşünüyorum acikcasi

Ben onlardan almayacağım canım ama kullanım ömrü ilk 6 ay olarak geçiyor sonra otomatik olmayan ana kucaklarına geçilir herhalde ben de salona makromeden beşik koyacağım gidip geldikçe sallarım
Ben de Gökçen ismini çok düşünmüştüm ama erkek geliyor bebişGökçe diğer isimlere göre daha güzel canım demek ki aynı düşünüyoruz bizde de kriterler aynı

Omronu kesinlikle tavsiye ederim bizde kızımda birkaç doktora sorarak almıştık. Bazen ateşi yüksek çıktığında emin olamıyorum koltuk altı ölçerde var dijital onunla ölçüyorum neredeyse birebir aynı çıkıyor. Cihaza bir kere para verilip uzunca süre kullanılabilir ama ucuna takılan propları pahalı onu göze almak gerek

aynen omron da çok iyi bir medikal marka zaten. Ben tansiyon aletini kullanıyorum çok da memnunum.

Kaç haftalıksın bugün canım bende perşembeye randevu aldım detaylı için 20+5 olcam herşeyi görebilir umarım

Kızlar nasılsınız? Herkes ne çok şey almış fiyatlar fırlıyor diye ben de anne yanı beşik aldım trendyoldan başka bir şey almadım. Beklemeyi düşünüyordum 7-8. aylara kadar ama fiyat artışıyla başedemem diye aldım
Şimdi araba almayı düşünüyorum ama ne alacağımı bilemedim. Alanlar ne aldılar? Ben uzun süreli kullanmak istiyorum. İlk 4-6 ay araba kullanmam sling kullanırım diye düşünüyorum ama çok yorucu olur kullanamazsın diyenler var. Puset almayı düşünmüyorum. Klasik arabalara çok küçükken koyabiliyor muyuz bebişleri ?

Kendim için de yastık ve sütyen siparişi vermiştim
Yastığım bugün geldi bu gece kullanacağım inşaallah bel ağrılarıma iyi gelir.
Sütyeni de normalde 75 kullanırım 85 aldım tam oldu burdan biri emzirme sütyenleri rahat oluyor demişti gerçekten çok rahatmış

Kızım olsaydı ismi hazırdı Beliz

Ben kabin boy alacağım canım arabaya koymak için puset almıştım önceden zaten kış bebeği ilk aylar arabayla pusetle götürürüm veya dediğin gibi sling kullanılır havalar ısınmaya başlayınca kabin boy bebek arabası kullanılır zaten doğumdan itibaren kullanılabiliyor bir araştır ben de detaylı ultrasona gireyim ondan sonra alacağım

İşte chıcco 4in1 ler var aslında. Sonra mama sandalyesi gibi bile kullanabiliyorsun önce beşik gibi acaba onu mu alsam diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…