- 18 Nisan 2021
- 14.894
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.488
- 548
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #14.101
Ahahah aynı ben sadece bakıyorum aa zam gelmiş diyorumBen hiç bir şey almadım. Hep konuşuyorum icraat sıfırhalası uyku tulumu ayakkabı aldı, bir arkadaşım zıbın mama önlüğü aldı ben bakıyorum öyle. Gerekli gereksiz demeden ve bilmeden bir şeyler seçiyorum ama durmadan en son dün kardeşim bir liste yapayım üstünden ekleme çıkarma yapalım dedi bence hayatımı kurtardı tecrübe başka bir şey işte. Ben bir bebek arabası bakıyorum bir uyku tulumu başı kesik tavuk gibi ortada dolaşıyorum
Etrafımızdakilerden birinin çocuğu 3 aylık diğeri 1 yaşında öbürleri de 10 yaşından büyük verecek biri yok ne yazık ki bakıcaz artık en kötü temiz ikinci el bulursam öyle alıcamYa da gelse sana bir yerden.. sonuçta sen de vermişsin birisi de sana verse keşke.. fiyatlar o kadar uçuk ki böyle şeyler de hemen yıpranmadığı için bir kaç çocuk büyütmeli ama işte her zaman da denk gelmiyor maalesef
Pusetlerin hepsi oto koltuğu olarak kullanılabiliyor ama hepsinin oto koltuğu güvenlik sertifikası yokmuş, o yüzden puset almamaya karar verdim.Şu an sadece pusetim var zaten 1 yaşına kadar kullanılır araba koltuğunu ondan sonra araştıracağım
Gerçekten tecrübesiz olunca başı kesik tavuk oldukBen hiç bir şey almadım. Hep konuşuyorum icraat sıfırhalası uyku tulumu ayakkabı aldı, bir arkadaşım zıbın mama önlüğü aldı ben bakıyorum öyle. Gerekli gereksiz demeden ve bilmeden bir şeyler seçiyorum ama durmadan en son dün kardeşim bir liste yapayım üstünden ekleme çıkarma yapalım dedi bence hayatımı kurtardı tecrübe başka bir şey işte. Ben bir bebek arabası bakıyorum bir uyku tulumu başı kesik tavuk gibi ortada dolaşıyorum
Benim de bel fıtığım var. Hiç bu açıdan düşünmemiştimBenim bel ve boyun fıtığı sorunumdan dolayı bana uygun gibi gelmiyor. Kendim yürürken bile ağrıtabildiğim için bebekle daha da zorlanırım sanırım
Benim kızım cok cok ateşlenen bir çocuk ve her türlü ölçer var bizde azından ölçer asla almayın bence. Ben braun kulaktan kullanıyorum ama herzsman klasik kol altıyla teyit ediyorumMerhaba bebeklerde bu ateş ölçer olayına çok yabancıyım. Sitelerde baktığımda kulaktan, temassız ve kalem tipi olmak üzere farklı türleri var. En doğrusu kulaktan ölçenler mi acaba?
Canım güle güle kullan beşiğini. Anne yanı beşiği olarak ne aldın merak ettim. Ben de bu aralar anne yanı/park yatak bakıyorum, bir de bebek arabalarına da baktım. Kafalar allak bullak oluyor.
Benim 16. haftamda su gibi kanamam olduMerhaba arkadaşlar, 16.-17. Haftada kahverengi lekelenme yaşayan oldu mu
Ben almıştım 4moms mamaroo kullanmadı pek. Kemeri olsa bile öne dogru ediliyordu bi süre sonra kullanamadık zaten. Sattım gitti . O yüzden şimdi almayacağımKızlar bu otomatik sallanır ana kucakları hakkında ne düşünüyorsunuz ? Ya 4moms baktım fiyat çok uçuk belki ama çocuk 9 kg olana kadar kullanılıyormuş. Ben iri bebek doğurabiliyorum :) Kızım 1.5 hafta büyüktü. Allah nasip eder vaktinde doğurursam belki 4 kg doğurcam belli olmaz. Bu açıdan biraz daha uzun süre bir şey istiyorum. Nunalara baktım aslında biraz da ama kafam karıştı. Sizin öneriniz ne ? En azından 1 yaşına kadar kullanayım istiyorum açıkçası
Ne kadar güzel bir düşünceYok canım sürpriz bebek değilya bizden daha çok ihtiyacı olan bir öğrencimin ailesi vardı ana kucağı bebek arabası falan hepsini ona verdim biz tekrar alırız diye düşündük ama bu durumları hiç hesap edemedim allahtan mama sandalyesi beşik falan duruyor bir araba bir de puset alıcam büyük eşya olarak
Hala devam ediyor mu, benimde kahverengi lekelenmem oldu, afedersiniz kabızlık vardı biraz zorladım sanırım,Benim 16. haftamda su gibi kanamam oldu
Ayyy ne güzel uyuyor mu gercektrn. Benim kızım 6 ay uyumadı yaBana biraz gereksiz geliyor açıkcası ilk aylar çocuk sürekli uyuyor zaten :) fiyatları da baya uçuk sanki öyle biliyorum. 1 yıl için o kadar oara vermeyin derim şahsi düşüncem
Aynen canım bende de tansiyon aleti var. 5 senedir tansiyon aleti ve ateş ölçerden çok memnunum inşallah devamında da sorun çıkmazaynen omron da çok iyi bir medikal marka zaten. Ben tansiyon aletini kullanıyorum çok da memnunum.
Doktorunuzla görüşün ama endişelenmeyin. Kahverengi olunca aktif kanama olarak kabul edilmiyor ama yine de dikkat ve takip gerekiyor demişti doktorum. Benim şuan bir şey yok çok şükürHala devam ediyor mu, benimde kahverengi lekelenmem oldu, afedersiniz kabızlık vardı biraz zorladım sanırım,
Besafe cok iyidir öneri istersen. Ama ana kucağı maxi cosi güneşligi olduğu İcin iyi besafe de güneşlik yok sanırım .Bir de arkadaşlar oto koltuğu ile ilgili araştırma yapanlar var mı?
Kendimi o kadar cahil hissediyorum ki gebe kaldığımdan beri.Bebeğe ne alacağım hakkında kafamda hiç bir şey netleşmiyor
Zaten araba öyle hemen kullanılamıyor. Bi de Aralık doğumlular.Sling ve kanguru çok rahat oluyor ben oğlumu çok uzun süre kanguru da taşıdım aşırı rahat etmiştim. Şimdi kızımı da bir süre sling ve kanguru da taşımayı düşünüyorum o yüzden araba için acele etmem gibi geliyor
2. Seçeneğim olarak o da var burada da yazdılar ondan sonra listeye ekledim canım bakalım detaylıdan sonra inşallah daha pahalanmadan alacağımPierre Cardin vovodan anneler Cok memnun , Ben ondan alacagim Sanirim
Çok mantıklı bebişin odasına konabilirBen birlikte sallanmak icin sallanan Ikea sandalye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?