2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ahahah aynı ben sadece bakıyorum aa zam gelmiş diyorum

Etrafımızdakilerden birinin çocuğu 3 aylık diğeri 1 yaşında öbürleri de 10 yaşından büyük verecek biri yok ne yazık ki bakıcaz artık en kötü temiz ikinci el bulursam öyle alıcam

Şu an sadece pusetim var zaten 1 yaşına kadar kullanılır araba koltuğunu ondan sonra araştıracağım
Pusetlerin hepsi oto koltuğu olarak kullanılabiliyor ama hepsinin oto koltuğu güvenlik sertifikası yokmuş, o yüzden puset almamaya karar verdim.
0-36 kilo oto koltukları varmış, yeni doğandan itibaren kullanılabiliyormuş

Gerçekten tecrübesiz olunca başı kesik tavuk olduk

Banyo için de böyle bir şey düşünüyorum küvetler çok büyük banyomda o kadar geniş alan yok. Banyo kovası falan her şey var bir tek küvet yok onu da böyle bir şey alayım diye düşündüm

Eklentiler

• Screenshot_20220718_162922_trendyol.com_edit_834200927153436.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 69
Merhaba bebeklerde bu ateş ölçer olayına çok yabancıyım. Sitelerde baktığımda kulaktan, temassız ve kalem tipi olmak üzere farklı türleri var. En doğrusu kulaktan ölçenler mi acaba?
Benim kızım cok cok ateşlenen bir çocuk ve her türlü ölçer var bizde azından ölçer asla almayın bence. Ben braun kulaktan kullanıyorum ama herzsman klasik kol altıyla teyit ediyorum

Canım güle güle kullan beşiğini. Anne yanı beşiği olarak ne aldın merak ettim. Ben de bu aralar anne yanı/park yatak bakıyorum, bir de bebek arabalarına da baktım. Kafalar allak bullak oluyor.
Beşik olarak bunu aldım canım. Aynı beşiği bir çok mağazada gördüm hep 2000 liranın üstündeydi fiyatları. İlk kez demonte bir ürün aldığımız için kurmakla çok uğraştık ama
5 yaşında yeğenim yattı içinde 2-3 gün. Kullanışlı olur gibi geliyor bana ama sallarken hafif bir ses çıkarıyor bu normal mi bilmiyorum

Ben almıştım 4moms mamaroo kullanmadı pek. Kemeri olsa bile öne dogru ediliyordu bi süre sonra kullanamadık zaten. Sattım gitti . O yüzden şimdi almayacağım

Ne kadar güzel bir düşünce

Bana biraz gereksiz geliyor açıkcası ilk aylar çocuk sürekli uyuyor zaten :) fiyatları da baya uçuk sanki öyle biliyorum. 1 yıl için o kadar oara vermeyin derim şahsi düşüncem
Ayyy ne güzel uyuyor mu gercektrn. Benim kızım 6 ay uyumadı ya

aynen omron da çok iyi bir medikal marka zaten. Ben tansiyon aletini kullanıyorum çok da memnunum.
Aynen canım bende de tansiyon aleti var. 5 senedir tansiyon aleti ve ateş ölçerden çok memnunum inşallah devamında da sorun çıkmaz

Hala devam ediyor mu, benimde kahverengi lekelenmem oldu, afedersiniz kabızlık vardı biraz zorladım sanırım,
Doktorunuzla görüşün ama endişelenmeyin. Kahverengi olunca aktif kanama olarak kabul edilmiyor ama yine de dikkat ve takip gerekiyor demişti doktorum. Benim şuan bir şey yok çok şükür

Bir de arkadaşlar oto koltuğu ile ilgili araştırma yapanlar var mı?
Kendimi o kadar cahil hissediyorum ki gebe kaldığımdan beri. Bebeğe ne alacağım hakkında kafamda hiç bir şey netleşmiyor
Besafe cok iyidir öneri istersen. Ama ana kucağı maxi cosi güneşligi olduğu İcin iyi besafe de güneşlik yok sanırım .

Zaten araba öyle hemen kullanılamıyor. Bi de Aralık doğumlular.

Pierre Cardin vovodan anneler Cok memnun , Ben ondan alacagim Sanirim
2. Seçeneğim olarak o da var burada da yazdılar ondan sonra listeye ekledim canım bakalım detaylıdan sonra inşallah daha pahalanmadan alacağım
Ben birlikte sallanmak icin sallanan Ikea sandalye dusunuyorum
Çok mantıklı bebişin odasına konabilir

Kızlar ben bugün kontrole gittim. Plasenta lakünleri var şuan onlara birşey yapamayız dedi. Detaylı ultrasonu bekleyecekmişim takip edilecekmiş. Baloncuk dedi bir ara ne bu bilen var mı canım çok sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…