2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ben kabin boy alacağım canım arabaya koymak için puset almıştım önceden zaten kış bebeği ilk aylar arabayla pusetle götürürüm veya dediğin gibi sling kullanılır havalar ısınmaya başlayınca kabin boy bebek arabası kullanılır zaten doğumdan itibaren kullanılabiliyor bir araştır ben de detaylı ultrasona gireyim ondan sonra alacağım
Kabin boyların bir kullanım süresi var mı acaba? Yani çocuk çok büyük olsa da kullanılabilir mi?
Geçen Civilden kabin boy baktım ama gözüme bi küçük göründü. Travel olanlar da araba değil de sadece ana kucağı gibi, o da uzun süreli kullanılmaz gibi geldi bana.

Bir de arkadaşlar oto koltuğu ile ilgili araştırma yapanlar var mı?
Kendimi o kadar cahil hissediyorum ki gebe kaldığımdan beri. 😅Bebeğe ne alacağım hakkında kafamda hiç bir şey netleşmiyor

Kızlar nasılsınız? Herkes ne çok şey almış fiyatlar fırlıyor diye 🤣 ben de anne yanı beşik aldım trendyoldan başka bir şey almadım. Beklemeyi düşünüyordum 7-8. aylara kadar ama fiyat artışıyla başedemem diye aldım 🤣
Şimdi araba almayı düşünüyorum ama ne alacağımı bilemedim. Alanlar ne aldılar? Ben uzun süreli kullanmak istiyorum. İlk 4-6 ay araba kullanmam sling kullanırım diye düşünüyorum ama çok yorucu olur kullanamazsın diyenler var. Puset almayı düşünmüyorum. Klasik arabalara çok küçükken koyabiliyor muyuz bebişleri ?
baston puset yada kabin boy bebek arabası alırsanız yıllarca kullanırsınız. Dikkat etmeniz gereken en önemli şeylerden biri tam yatış pozisyonunun olması. Kızım 3,5 yaşında hala baston puset kullanıyoruz. Daha doğrusu arabanın bagajında duruyor. Tatillerde yada akşam gece dışarda olacaksak uykusu geldiğinde bebek arabasını getiriyoruz tam yatış pozisyonuna alıyoruz kendisi yatıp uyuyor arabasında yanımızda.

Kabin boyların bir kullanım süresi var mı acaba? Yani çocuk çok büyük olsa da kullanılabilir mi?
Geçen Civilden kabin boy baktım ama gözüme bi küçük göründü. Travel olanlar da araba değil de sadece ana kucağı gibi, o da uzun süreli kullanılmaz gibi geldi bana.
22 kg ve 15 kg a kadar kullanılabilenler var 22 kg daha mantıklı tabi uzun süre kullanmak adına ben de şu dört modeli beğendim Hepsiburada da biraz daha uygun 🥰

Eklentiler

• Screenshot_20220718-152501_Chrome.webp
    Screenshot_20220718-152501_Chrome.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 67
Ben bunu tasiyamam buyuk gibi katlaninca
baston puset yada kabin boy bebek arabası alırsanız yıllarca kullanırsınız. Dikkat etmeniz gereken en önemli şeylerden biri tam yatış pozisyonunun olması. Kızım 3,5 yaşında hala baston puset kullanıyoruz. Daha doğrusu arabanın bagajında duruyor. Tatillerde yada akşam gece dışarda olacaksak uykusu geldiğinde bebek arabasını getiriyoruz tam yatış pozisyonuna alıyoruz kendisi yatıp uyuyor arabasında yanımızda.
22 kg ve 15 kg a kadar kullanılabilenler var 22 kg daha mantıklı tabi uzun süre kullanmak adına ben de şu dört modeli beğendim Hepsiburada da biraz daha uygun 🥰
Kızlar çok teşekkür ederim 😍

Kendimi o kadar cahil hissediyorum ki gebe kaldığımdan beri. 😅Bebeğe ne alacağım hakkında kafamda hiç bir şey netleşmiyor
Şu an sadece pusetim var zaten 1 yaşına kadar kullanılır araba koltuğunu ondan sonra araştıracağım

diğerlerini bilmiyorum ama chicco liteway çok kullanışlı, tekerlerinin manevra kabiliyeti çok iyi, hafif ve bagajda az yer kaplıyor.

9 kilo olana kadar pusetini emniyet kemeriyle bağlayıp onu kullanacağım. Daha sonra 9-18 kg kapasitesi olan oto koltuklarından bakarım. Kızımda besafe kullanmıştım. Baya iyi bir oto koltuğu.

Evet sallanma olayı var ama. Karışık geldi ya bakalım. Bulacağım bi tane 4moms alırsam 2. El alcam zaten
Çok pahalılar ya gerçekten 2. El mantıklı bende eğer kolik bebek olursa mecbur alacağım olmazsa severse şu tarz bir salıncakla idare edeceğim 😬

Eklentiler

• 364521A0-209B-4807-BAF8-9BFAB0BA5FA1.webp
    364521A0-209B-4807-BAF8-9BFAB0BA5FA1.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 64
diğerlerini bilmiyorum ama chicco liteway çok kullanışlı, tekerlerinin manevra kabiliyeti çok iyi, hafif ve bagajda az yer kaplıyor.
Araba sedan zaten bagaj geniş ama manevra kabiliyeti önemli tekerlerle ilgili sıkıntı yaşanabiliyormuş kabinlerde chicco ya bakayım o zaman iyice sağ ol canım kullanan birinden yorum almak çok daha iyi oluyor 🥰

Back
X