2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Öyle canım ya insanın aklı karışıyor sürekli o kadar seçenek var ki ama bir liste yapıp ona göre hareket etmek mantıklı gereksiz şeyler almamış olursun öyle olunca

Çok güzel bir düşünce ama ne iyi yapmışsınız Bu kadar artacağını kimse hesaba katamazdı yani yine çok değil 2 parça eşya biz hepsini sıfırdan alacağız özellikle eşim fiyatlar karşısında şok geçiriyor

Hepsini sıfırdan alsak benimki kalp krizi geçirirdi herhalde fiyatlar ona da çok uçuk geliyor ama bebekler cidden nasibiyle geliyor dolap alacaktık arkadaş verdi mesela. Şimdi diyorum ki sağlıklı doğsun her şeyi dört dörtlük olacak diye bir şey yok imkan buldukça tamamlanır

Bizimki sürpriz bebek ve kızımın herşeyini dağıtmıştık. Bu doğumda tüplerimi bağlatıcam
Sağlıkla gelsin canım minnoş nasibi varmış demek ki kaçıncı çocuğun. Annemde kardeşimi 42 yaşında doğurdu menopoz dönemindeydi bir de doktor senin tüplerini bağlayalım böyle olmaz demiş

Sağlıkla gelsin canım minnoş nasibi varmış demek ki kaçıncı çocuğun. Annemde kardeşimi 42 yaşında doğurdu menopoz dönemindeydi bir de doktor senin tüplerini bağlayalım böyle olmaz demiş
2.çocuğumuz. 38 yaşındayım. Ama çalıştığım için 2.çocuğu düşünmüyorduk hiç. Yorgun hissediyorum kendimi. Bir de ilki tüp bebekti. Nasılsa olmaz diye düşünüyorduk :)))

2.çocuğumuz. 38 yaşındayım. Ama çalıştığım için 2.çocuğu düşünmüyorduk hiç. Yorgun hissediyorum kendimi. Bir de ilki tüp bebekti. Nasılsa olmaz diye düşünüyorduk :)))
İlki tüp bebek olup sonradan normal yolla olan çok duydum. Nasibi varmış demek ki. Hem çocuğunuz da kardeşle büyümüş olcak

İlki tüp bebek olup sonradan normal yolla olan çok duydum. Nasibi varmış demek ki. Hem çocuğunuz da kardeşle büyümüş olcak
aynen biz de nasibi varmış diye düşündük. Hayırlısı buymuş :) ablasıyla 4 yaş olacak aralarında. Herkes çok ideal diyor. Tek dileğim şu; kızım zor bir bebek değildi inşallah ikinci de uslu bir bebek olur Aminn :))

Evet yaş farkı da gayet iyiymiş. Bizim de 5 yaş olacak aralarında. Benim de oğlum çok kolay bir bebekti inşallah kızım da abisine çeker diyorum gerçi ikinciler daha hareketli biraz daha zor olur diyorlar ama bilmiyorum artık yaşayıp görücez

Eyvahlar olsun öyle miymiş . Ya valla 2. Den umutluyum ben de

Kizlar mesajlardan okuduğum kadariyla baya bir alışveriş yapmışsınız... Ben daha hiçbir şey almadım. İkinci gebeliğim. İlk oglandi buna kız dediler kıyafet almam gerekecek mecbur baya... Tekstile de zam gelecekmiş bir şeyler almak istiyorum ama eşim aldırmıyor... Erken diye daha... Beşik almamız gerek oğlan bizim beşiği kırdığı için her şey olmuş ateş pahası

Kızlar merhaba, ben dün sabah bir uyandım boğazım ağrıyordu. Öğlene doğru şiddetlendi kulak ağrısı da eklendi. Halsizlik, baş ağrısı, burun akıntısı da var Kayınvalidemlerde kaldığım için gece acilde covid testi yaptırdım. Çok şükür sonuç negatif ama kafamı kaldıramıyorum. Çok fena. Ateşim 37 ya 37.1 çıkıyor. Acildeki dr antibiyotik yazdı ama kullanmadım henüz. Ankarayı pek bilmiyorum evin yakınında uluğ bey hastanesi diye özel bir hastaneden kbb randevu aldım yarın için. Acaba bu halsizliğin bebeğe bir zararı olur mu? Canım çok sıkıldı ya. İnşallah yavrum iyidir, enfeksiyon ona geçmez

Kızlar bebek odası alınca bebek hep orda mı uyuyacak yani ilk günden itibaren yada bide odama mı beşik almalıyım bi süre bizimle kalmalı diye hiç bişey bilmiyorum sıfırım resmen
Canım ben odasını aldım ve bir süre bebeğin odasında yatmayı düşünüyorum yatak odasına taşımayı düşünmüyorum bebişi herkes farklı bir düzen kuruyor ben odasına alışsın istiyorum
Aras çok güzel bence
Günaydın . Herkese güzel bir hafta diliyorum. Sağlık ocağından tetenoz aşısı oldunuz mu kaçıncı haftada olunuyo
Çarşamba günü benimki 21.hafta oluyor canım 1 ay önce gün vermişlerdi
kızlar biz haftasonu bebek odasını aldık, biraz erken davrandık belki ama fiyatlar yerinde durmuyor sürekli güncelleniyor, erkenden alan var mı benim gibi?
Ben aldım birkaç gün önce çok iyi yapmışsın stoğu bitenler hep yeni fiyatla geliyor pazartesiden itibaren +3500 olacaktı bizim oda
kızlar normal tırnak makası ile o dönen törpü gibi makaslar arasında fark var mı hangilerinden almak lazım
Törpü gibi olanlardan alicam ben canım normal tırnak makası ile zorlanırım canını acıtırım diye korkuyorum
Güneş ismini sevmeyenler ne kadar fazlaymış ben de kızıma güneş koymayı düşünüyordum
Güneş bence çok tatlı bir isim ve bir kız çocuğuna yakışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…