- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #14.121
Öyle canım ya insanın aklı karışıyor sürekli o kadar seçenek var ki ama bir liste yapıp ona göre hareket etmek mantıklı gereksiz şeyler almamış olursun öyle oluncaAğustos sonunda bir detaylı ultrasonumuz daha olacak. Ondan sonra alış verişe başlarız diyoruz. Odası, bebek arabası, ana kucağı ile ilgili seçimler yaptım. yapıyorum ama almıyorum ya durmadan fikir değiştiriyorum. Bu da var, bu da güzel diyezaten insan her şeyi almak istiyor haklı olarak.. ama bilen birileri ile bu iş daha kolay oluyor haliyle..
Bilmiyorum benim ilk bebeğim acemilikle yazdımAyyy ne güzel uyuyor mu gercektrn. Benim kızım 6 ay uyumadı ya
Çok güzel bir düşünce ama ne iyi yapmışsınızYok canım sürpriz bebek değilya bizden daha çok ihtiyacı olan bir öğrencimin ailesi vardı ana kucağı bebek arabası falan hepsini ona verdim biz tekrar alırız diye düşündük ama bu durumları hiç hesap edemedim allahtan mama sandalyesi beşik falan duruyor bir araba bir de puset alıcam büyük eşya olarak
Ahahajaj insallaj uyur canım öyleside vardır. Kızım kolikti. Aksam 7 sabah 6 hiç sra vermeden aglardı. Bakalım oğlum nasıl olacak.Bilmiyorum benim ilk bebeğim acemilikle yazdım
Hepsini sıfırdan alsak benimki kalp krizi geçirirdi herhaldeÇok güzel bir düşünce ama ne iyi yapmışsınızBu kadar artacağını kimse hesaba katamazdı yani yine çok değil 2 parça eşya biz hepsini sıfırdan alacağız özellikle eşim fiyatlar karşısında şok geçiriyor
20+4 olduk canim bugun. Gorunur yani sen gittigindede insallahKaç haftalıksın bugün canım bende perşembeye randevu aldım detaylı için 20+5 olcam herşeyi görebilir umarım
Çok teşekkür ederim cevabınız içinDoktorunuzla görüşün ama endişelenmeyin. Kahverengi olunca aktif kanama olarak kabul edilmiyor ama yine de dikkat ve takip gerekiyor demişti doktorum. Benim şuan bir şey yok çok şükür
Uslu olurlar inşallahAhahajaj insallaj uyur canım öyleside vardır. Kızım kolikti. Aksam 7 sabah 6 hiç sra vermeden aglardı. Bakalım oğlum nasıl olacak.
Sağlıkla gelsin canım minnoş nasibi varmış demek kiBizimki sürpriz bebek ve kızımın herşeyini dağıtmıştık. Bu doğumda tüplerimi bağlatıcam
2.çocuğumuz. 38 yaşındayım. Ama çalıştığım için 2.çocuğu düşünmüyorduk hiç. Yorgun hissediyorum kendimi. Bir de ilki tüp bebekti. Nasılsa olmaz diye düşünüyorduk :)))Sağlıkla gelsin canım minnoş nasibi varmış demek kikaçıncı çocuğun. Annemde kardeşimi 42 yaşında doğurdu menopoz dönemindeydi bir de doktor senin tüplerini bağlayalım böyle olmaz demiş
İlki tüp bebek olup sonradan normal yolla olan çok duydum. Nasibi varmış demek ki. Hem çocuğunuz da kardeşle büyümüş olcak2.çocuğumuz. 38 yaşındayım. Ama çalıştığım için 2.çocuğu düşünmüyorduk hiç. Yorgun hissediyorum kendimi. Bir de ilki tüp bebekti. Nasılsa olmaz diye düşünüyorduk :)))
aynen biz de nasibi varmış diye düşündük. Hayırlısı buymuş :) ablasıyla 4 yaş olacak aralarında. Herkes çok ideal diyor. Tek dileğim şu; kızım zor bir bebek değildi inşallah ikinci de uslu bir bebek olur Aminn :))İlki tüp bebek olup sonradan normal yolla olan çok duydum. Nasibi varmış demek ki. Hem çocuğunuz da kardeşle büyümüş olcak
Evet yaş farkı da gayet iyiymiş. Bizim de 5 yaş olacak aralarında. Benim de oğlum çok kolay bir bebekti inşallah kızım da abisine çeker diyorumaynen biz de nasibi varmış diye düşündük. Hayırlısı buymuş :) ablasıyla 4 yaş olacak aralarında. Herkes çok ideal diyor. Tek dileğim şu; kızım zor bir bebek değildi inşallah ikinci de uslu bir bebek olur Aminn :))
Bej rengi canım hakiyle alakası yok. Ben yorumlardan bu görsele bakıp almıştımYorumlarda haki rengi bej rengi gibi gönüüyor diyorlar. Gerçekten öyle mi çünkü ben bej istiyorum :)
Eyvahlar olsun öyle miymiş . Ya valla 2. Den umutluyum ben deEvet yaş farkı da gayet iyiymiş. Bizim de 5 yaş olacak aralarında. Benim de oğlum çok kolay bir bebekti inşallah kızım da abisine çeker diyorumgerçi ikinciler daha hareketli biraz daha zor olur diyorlar ama bilmiyorum artık yaşayıp görücez
Genelde öyle diyorlar ama belki bizimkiler tersi olur inşallahEyvahlar olsun öyle miymiş . Ya valla 2. Den umutluyum ben de
Canım ben odasını aldım ve bir süre bebeğin odasında yatmayı düşünüyorum yatak odasına taşımayı düşünmüyorum bebişi herkes farklı bir düzen kuruyor ben odasına alışsın istiyorumKızlar bebek odası alınca bebek hep orda mı uyuyacak yani ilk günden itibaren yada bide odama mı beşik almalıyım bi süre bizimle kalmalı diye hiç bişey bilmiyorum sıfırım resmen
Aras çok güzel benceKizlar isim konusunda bende cok kararsizimmm, ama Allaha soz verdim gibi bisey o yuzden baska isim koymak olmaz gibime geliyor
Miraç gecesi dua etmistimm, sonrasinda zaten tup bebekle transferim olmustu ve tuttu ilk denemede, duamdada hissetmisim sanirim oglum olucagini, oglum olursa adini miraç koyucam diyede duamda yer almıştıo ismi zaten cok seviyorum ama bir kac tane daha var hosuma giden
1. Miraç
2. Zeyd
3. Yağız
4. Yiğit
5. Mûaz
6. Aras
Kızım olsaydı ismi belliydi: Asya ismini cok istiyorduk esimle birlikte
Çarşamba günü benimki 21.hafta oluyor canım 1 ay önce gün vermişlerdiGünaydın . Herkese güzel bir hafta diliyorum. Sağlık ocağından tetenoz aşısı oldunuz mu kaçıncı haftada olunuyo
Ben aldım birkaç gün önce çok iyi yapmışsın stoğu bitenler hep yeni fiyatla geliyor pazartesiden itibaren +3500 olacaktı bizim odakızlar biz haftasonu bebek odasını aldık, biraz erken davrandık belki ama fiyatlar yerinde durmuyor sürekli güncelleniyor, erkenden alan var mı benim gibi?
Törpü gibi olanlardan alicam ben canım normal tırnak makası ile zorlanırım canını acıtırım diye korkuyorumkızlar normal tırnak makası ile o dönen törpü gibi makaslar arasında fark var mı hangilerinden almak lazım
GüneşGüneş ismini sevmeyenler ne kadar fazlaymışben de kızıma güneş koymayı düşünüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?