- 6 Nisan 2022
- 2.784
- 3.630
- 83
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #14.981
Kullaniyorum canim cokta memnunum islaklik seviyesini seçebiliyorsun cok kullanisli supurme cekis gücü cok iyi temiz evden bile bir tozlar cikiyo aklim şaşıyorMop özelliğini kullanıyor musun?
Mantıklı hareketlerMillet beşik alıyor, bebe arabası alıyorben doğumdan sonra kendimi rahatlatma derdindeyim, airfryer aldım bir dahaki ay robot süpürge alacam
Halıların üzerini de mopluyor gibi yorumlar okumuştum?Kullaniyorum canim cokta memnunum islaklik seviyesini seçebiliyorsun cok kullanisli supurme cekis gücü cok iyi temiz evden bile bir tozlar cikiyo aklim şaşıyor
Ben neredeyse iki yıldır kullanıyorum. Xiaomi mop pro. Ama bu model eski kaldı sanırım. Bütçeye göre değişiyor fiyatlar. Teknolojik tavsiye diye bi Instagram sayfası vardı ben oradan bakmıştım.
Xiaomi fiyat olarak da iyi bütçeyi zorlamadan rahat alınabilir o zaman ben bir yorumlarına bakayım inceleyeyimXIAOMI Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro Robot Süpürge Siyah
Islak ve kuru emiÅ. Akıllı navigasyon özelliÄi. Uygulama üzerinden kontrol. 180 dakikaya kadar kesintisiz kullanım. 20 mm aÅılabilir engel özelliÄi. 0.45 litre kapasiteli toz haznesi. Her türlü zeminde kullanıma uygun Xiaomi robot süpürgewww.mediamarkt.com.tr
Benim ki bundan coookk cookk.memnunum
Ben de var moplutor ama öyle ıslak halde bırakmıyor püskül sorun olurHalıların üzerini de mopluyor gibi yorumlar okumuştum?
Bir de püsküllü halın var mı hiç? Püsküllü halıların üstüne çıkar mı takılmadan
Mutfak ve koridor halim püsküllü ama canina okuyo onlarin da geciyo üstünden takilmiyoHalıların üzerini de mopluyor gibi yorumlar okumuştum?
Bir de püsküllü halın var mı hiç? Püsküllü halıların üstüne çıkar mı takılmadan
Ben vatan bilgisyardan indirimlu almstim güncel fiyati bilmiyorum ama bunu cok önermişlerdiXiaomi fiyat olarak da iyi bütçeyi zorlamadan rahat alınabilir o zaman ben bir yorumlarına bakayım inceleyeyim
Ben sabah erken içip geri yatıyorum zaten saat başı uyandığım için sıkıntı olmuyorBenim sabah aç karnına onu alıp 1saat bekleyecek halim yoksabah bulantılarım devam ediyor. Öğleden sonra acıkınca alıcam artık. Sağol canım cevabın için
Bana sorarsan normalde iciyorsan ic ama suan hamileliginde icme derim cesmeden, boluda gecen cesme suyundan birsuru zehirlenen oldu. Tedbirini yinede al nolur nolmazz Allah korusunŞişelenmiş suya neden güveniyorsun
O suların içinde hormon var hep.
Bazı iller için mecburen tüketilir belki bilemem ama Denizli’nin suyu bence temiz :)
Arıtma olunca da enfes. Hoş arıtma olmasa da musluktan içerim :)
Bu haftalarda normal canım düzenli hissetmememiz. Benim de bir saattir sol tarafımda ağrı var neden anlamadım hareketini de hissetmiyorum bebeğin ama normal diye düşünüyorum. Sende çok stres yapma canımKızlar dünden beri hiç hareket hissetmedim . Böyle olunca da panikledim tabi yine. Tek tük vuruyordu dün sabahtan beri hiç vurmadı
Agrı da heralde normal canım sürekli olmuyorsa ve dinlenince geliyorsa. Nen de takmamaya çalışayımBu haftalarda normal canım düzenli hissetmememiz. Benim de bir saattir sol tarafımda ağrı var neden anlamadım hareketini de hissetmiyorum bebeğin ama normal diye düşünüyorum. Sende çok stres yapma canım
Ay O görenler cok bilmisler basladilar mi herseye salca olmayaKızlar ya sizde göbüşler ne alemde brn çok şiştim ya gören 4 aylık gibi değil son zamanlarına kadar ne yapacaksın dio
Bende daha tik yokKızlar dünden beri hiç hareket hissetmedim . Böyle olunca da panikledim tabi yine. Tek tük vuruyordu dün sabahtan beri hiç vurmadı
Valla ağrı ilk defa oldu canım böyle gaz sancısı gibi aslında ama daha yukarıda neden oldu anlamadım. Yatıp dinlenince hafifliyor biraz. Aynen çok takmamaya çalış ne kadar elimizde olmasa da. Ama yine de hareketleri takip et uzun sürerse gidersin doktoraAgrı da heralde normal canım sürekli olmuyorsa ve dinlenince geliyorsa. Nen de takmamaya çalışayım
Benim de çok. Yani bakan 6 aylık mı diyor.Kızlar ya sizde göbüşler ne alemde brn çok şiştim ya gören 4 aylık gibi değil son zamanlarına kadar ne yapacaksın dio
Bu haftalarda normal canım pozisyonuna göre hissedioruz sanırım bide ayaktaykrn falan brn hissetmiorm yattgmda hissetmiştimKızlar dünden beri hiç hareket hissetmedim . Böyle olunca da panikledim tabi yine. Tek tük vuruyordu dün sabahtan beri hiç vurmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?