- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #14.961
Ben de gözümü kurutma makinası ve robot süpürgeye diktimMillet beşik alıyor, bebe arabası alıyorben doğumdan sonra kendimi rahatlatma derdindeyim, airfryer aldım bir dahaki ay robot süpürge alacam
Geçmiş olsun canım bu ara etrafımdaki çocukların neredeyse tamamı atesleniyor. Başka hiçbir şey yok sadece 39 derece ateş ve ertesi gün geçiyor. İnşallah sizinde bir an önce geçerKızlar oğlum ateslendi 39 du ateşi onla ugrasiyom biryandan korkuyom ins bana geçmez ateşi covidmi oldu usuttumu bilmiyorum
Sağol evet görümcemin oğlu ateşlendi birgün sonra iyileşti şimdi oğlum ateşli 39 ateşi calpol verdim başka belirti yok aynen kuru ateş yanıyor yarın duzelri insGeçmiş olsun canım bu ara etrafımdaki çocukların neredeyse tamamı atesleniyor. Başka hiçbir şey yok sadece 39 derece ateş ve ertesi gün geçiyor. İnşallah sizinde bir an önce geçersalgın varmış çocuklar arasında bize ugramadi daha kızım kreşe gidiyor umarım uğramaz
Geçmiş olsun umarım Covid değildir de sadece üşütmüştür ve bir an önce iyileşir..Kızlar oğlum ateslendi 39 du ateşi onla ugrasiyom biryandan korkuyom ins bana geçmez ateşi covidmi oldu usuttumu bilmiyorum
İns bakalım ocakta kovid olmuştuk o zamanda bir gün ateşli oldu iyileşti biz olduk sonraGeçmiş olsun umarım Covid değildir de sadece üşütmüştür ve bir an önce iyileşir..
Ben de aynısını düşündüm. Bir de iri kıyım kedim var evdeKurutma makinesini icat eden her kimse ellerinden öperim , o kadar toz kıl temizliyor ki
Kurutma makinesini de aklıma düşürdünüz iyi miBen de kurutma makinesi aldımtek değilsin.
Merhaba normalde bakmıyorlar belli bi süre. Benim kanamam oldu diye vajinal muayene etti de bakıldı. Üstten de zaten sapma da olsa görülüyormuş. Sıkıntı olsa terkederdi diye düşünüyorum. İçinizi ferah tutun. Benim en başından beri kanamam akıntım bitmedi :)Bende şuanda covid oldum17. Haftalik hamileyim ancak bu zamana kadar hiçbir doktor rahim ağzı açıklığima bakmadı siz kendiniz mi istediniz beni aydınlatır mısınız
Senin boğazın önce gelmişKurutma makinesini de aklıma düşürdünüz iyi mi
12 senelik köpekli evde komşumun aldırdığı en güzel şey benim deBen de aynısını düşündüm. Bir de iri kıyım kedim var evdekendisinin kedi ile aslan arasında boyutlarda olduğunu düşünüyorum her yer tüy oluyordu. Süpürmekten anam ağlıyor diye robot süpürge almıştım. Ama üste yapışan tüyler çıkmıyordu. Bir de gece yanımda yatıyor çarşaflar falan 3 günde bir değişiyor en geç. Bana aşırı kolaylık oldu.
Hahahhaa hakikattenSenin boğazın önce gelmişairfry almışsın. Benim iştahım daha açılmadı o kadar inşallah bi dahaki aya
Ben sabah aç karnına alıyorum canım. İlacı içtikten sonra 1 saat içinde süt, çay, kahve falan tüketmiyorum emilimi azaltır demişti eczacıKızlar demiri ne zaman alıyorsunuz? aç ya da tok nasıl alınmalı?
Benim sabah aç karnına onu alıp 1saat bekleyecek halim yokBen sabah aç karnına alıyorum canım. İlacı içtikten sonra 1 saat içinde süt, çay, kahve falan tüketmiyorum emilimi azaltır demişti eczacı
Ben neredeyse iki yıldır kullanıyorum. Xiaomi mop pro. Ama bu model eski kaldı sanırım. Bütçeye göre değişiyor fiyatlar. Teknolojik tavsiye diye bi Instagram sayfası vardı ben oradan bakmıştım.Aklıma iyiden iyiye robot süpürge fikri yattı bugün yarın alacağım ama var mı marka model öneriniz
hayatta icmem cesmedennnBen her zaman çeşme suyu içerim, şişe sulara hiç güvenemiyorum.
Aklıma iyiden iyiye robot süpürge fikri yattı bugün yarın alacağım ama var mı marka model öneriniz
Şişelenmiş suya neden güveniyorsunhayatta icmem cesmedennnasil cesmelere guven olmaz kizz, aritma suyu farkli tabi ama diger turlu hayattaa
Mop özelliğini kullanıyor musun?XIAOMI Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro Robot Süpürge Siyah
Islak ve kuru emiÅ. Akıllı navigasyon özelliÄi. Uygulama üzerinden kontrol. 180 dakikaya kadar kesintisiz kullanım. 20 mm aÅılabilir engel özelliÄi. 0.45 litre kapasiteli toz haznesi. Her türlü zeminde kullanıma uygun Xiaomi robot süpürgewww.mediamarkt.com.tr
Benim ki bundan coookk cookk.memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?