2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Amiinn bende genlde ihtiyaç duymadım sadece yemeğni yapn bırı olunca iyi oluor
Şu hamilelik sürecinde sebepsizce eşime bilendim. Köle gibi çalışsın istiyorum
Yemeği de yapsın bir zahmet. Annem gelse de yemek yapmaz zaten

Bana oluyo akıntı desen değil idrar desen değil bildiğin su. Ara ara sızıntı olabilmesi normal diye okumuştum bi yerde ama bilemiyorum

Kız yok ben 66 kg ile hamile kaldım 63 kg yum şu anda. 62 ye düştüm sonra 1 kg aldım. Sen bana bakış zayıfsın benim boyum da yok 1.60

Bana oluyo akıntı desen değil idrar desen değil bildiğin su. Ara ara sızıntı olabilmesi normal diye okumuştum bi yerde ama bilemiyorum
Ben de 3 saatte bir suyu değişiyor diye okumuştum. Değişen suyu böyle sızıntıyla atıyoruz belki de
Kontrolüm yakın zamanda değil, sürekli pimpiriklenip doktora msj atmaktan da çok sıkıldım

Önceki gebeliğimde erken doğum nedenim suyun gelmesiydi. Anlıyorsun canım kokusu şekerli gibi oluyor. Bi de geldiğini hissediyorsun ama tutamıyorsun. içinde de tortu oluyor ama bu haftalarda olmaz o tortu. En bariz fark koku. Bebeğin suyu baya şekerli kokuyor. Çok şüpheye düşersen eczanelerde buna ilişkin pedler var.

Nasıl pedler?
Ben hiç bir şekilde gelen bir şey olduğunu hissetmiyorum. O zaman su değil

Kızlar dünden beri hiç hareket hissetmedim . Böyle olunca da panikledim tabi yine. Tek tük vuruyordu dün sabahtan beri hiç vurmadı
Geçen ben de hissetmedim 1-2 gün ama bu haftalarda normal canım zaten hafif hafif hissediyoruz 24 ten sonra herhalde düzenli bir hal alır
Benim dün gaz sancısından karnım çok ağrıdı epey moralim bozuldu hatta ama bugün ağrıdan eser yok bağırsaklarla alakalı olabilir canım
Şu hamilelik sürecinde sebepsizce eşime bilendim. Köle gibi çalışsın istiyorum
Yemeği de yapsın bir zahmet. Annem gelse de yemek yapmaz zaten
Ben sürekli çalıştırıyorumhazır tatil evde Eylül ayına kadar uğraşsın işi ne temizlik ve yemek eşimde ben yan gelip yatıyorum

Kocam da var beraber yikariz, bir de Burda devlet eve ebe gonderiyor günde 45 dk ona güveniyorum birazda
Harika bir hizmet ya burada da olsa bende istemezdim kimseyi ama Sezeryan olacak zaten tek başıma halledemem gibi geliyor 2 hafta filan kalsın en azından bebek bakmayı öğretsin annem

Harika bir hizmet ya burada da olsa bende istemezdim kimseyi ama Sezeryan olacak zaten tek başıma halledemem gibi geliyor 2 hafta filan kalsın en azından bebek bakmayı öğretsin annem
Benim kızımın ilk banyosunda annem vardı .nasıl bir hengamede allahım. Sonraki banyosunda sakince tek basıma yaptırdım . Sakin sessiz huzurluyum. O yüzden mesela hastanede evde hep yalnız emzirdim. Herkesi çıkartırdım dışarı. Cocuk da o sakinliği istiyor bence

Evet o konuda haklısın sessiz sakin olmalı ama İnan bebeğin altını değiştirmeyi bile bilmiyorum kendimi çok yabancı bir ortamda bulacağım alışma sürecinde annemin olması iyi olacak fakat tek başına kimse karışmadan sessiz sakin emzirmek çok mantıklı ben de öyle yapayım

Evet canım sanırım gaz sancısıydı biraz yürüyünce geçti bebişin hareketlerini de hissediyorum şuan için rahatladı valla

Ben hastaneden çıkarken bakamazsam geri gelebilir miyim demiştim ama cok garip bi anda baktım her şeyi yapıyorum. Ama yanında getir götürünü yapacak biri olması süper olur valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…