2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kuzum sakin ol eşin anlattığın gibi biriyse bence karamsar düşünülecek bir durum söz konusu değil ama cevrenizde ara açmak isteyen birileri var mı acaba ? Eve gelip giden misafir çok oluyo mu o odaya girip çıkan sizin dışınızda kimler oldu gözden geçir

Daha önce evimde muska da bulmuştum, yatağımın altında
O zaman bu da öyle bi şey bence. Normal bi durum değil daha önce de benzer bi şey yaşamışsın kimden süphelendiysen gene o kişiden şüphelen bence herkes yapmaz böyle şeyler çünkü. Evine girip çıkanlara dikkat et bence.

Misafirim çok olmaz. Ara bozmaya çalışan varsa da bilmiyorum. Daha önce bi muska bulmuştum ama onu bulduğumda evime giren çıkan çoktu, şimdi 1 yılda evime gelen 5-10 kişi. Hepsine tek tek sorabilirim ama kuzenimle görüşmüyorum ona soramam. Her gelen çocuklu misafir o odada uyuyor

O konu da öylece havada kalmıştı. Kimseden şüphelenmemiştim bile

Daha önce evimde muska da bulmuştum, yatağımın altında
Öyle birşey olabilir o zaman. Hemen eşine söyleme biraz başka bir yere sakla bakalım eşin arayacak mı. Büyü olabilir aklıma da gelmişti ev de de tutmadan mı bilemedim. evi sirkeli suyla sil derler böyle şeylerde. Bol Nas Felak oku

Günah almak istemem ama eşinin değilse ve eşin koymadıysa onu ikiniz dışında biri bıraktı demek ki. O yüzdrn bence o odaya girip cıkan uyuyan herkese dikkat et sonuçta düşüren kişi sana sorardı. Ya da biri bulsa sana söyler ve oraya koymazdı

Belki öğrencisinindir kuzum iyi düşün konuş eşinle

Bende dragos bezmialeme gidiyorum. Daha önce centrala falanda gittim.Bu üçüncü denediğim doktor ama yine çok sinmiyo içime. Çok ilgili gelmiyo kimse. Beğendiyseniz bende bi bakıyım nettende bidahakine sizinkinimi denesem

Ya kızlar bende aşırı yorulmalar başladı bugün alt tararı biraz teferruatlı olabilecek bi yemek yaptım. Normalde yapsam yarım saat dinlenirşm tamam. Ama resmen dayak yemiş gibiyim bacaklarım sırtım kopacak gibi. Sanırım ben bu hafta baya bi ağırlaştım

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim.
Yüzüğün sahibini buldum
Görümcemin küçük kızı annesinin çantasından çıkarıp çekmeceye koymuş, babasının yüzüğüymüş.
Eşime hiç sormadım direk görümcemi aradım evime en son o geldiği için. Senin mi diye sormadım, evde yüzük buldum herhalde abim düşürmüş dedim o da aaaa eşimin olabilir dedi fotosunu attım.
Kızı da 4 yaşında. Babama sığmıyordu oraya koydum dedi annesine kızarak

Resmen kalp krizi geçiriyordum

benim ilk izlenimim iyiydi canım. Bir önceki doktorum çok alelacele muayane ediyordu bir şey anlamadım ama Hale hanım çok sakin ve detaylı bir şekilde muayane etti. İlerleyen süreçte bilemem ama bir dene öyle karar ver canım.

Yuva yıkacak kız haberi yok çocuk aklı işte aman neyse açıklığa kavuşmuş oldu rahat bir nefes almışsındır

7500-8000 normal doğum/sezeryan fiyatları. Ama da şerbeti bile var yani bana normal geldi
Gayet iyi canım fiyat benim hastanede sadece normal doğum o fiyata içinde de hiçbir şey yok sadece doğum ücreti
Zamanım olur canım zaten çalışırsam yarım gün çalışacağım vakitten bol bir şeyim olmaz

Canım çok sevindim benim bile içim rahatladı allah kötü niyetli herkesten korusun

Ya hem de nasıl rahatladım
Yani ben bir ara muskayı da duyunca hemen kurdum senaryoyu kötü kalpli kayınvalide önce muska büyü yaptırıyor ondan sonra baktı işe yaramıyor bu sefer sadece senin bulabileceğin yere yüzük bırakıyor ama neyse ki minik bir prensesin işiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…