- 29 Mart 2021
- 1.074
- 1.683
- 53
- 32
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #15.181
Kuzum sakin ol eşin anlattığın gibi biriyse bence karamsar düşünülecek bir durum söz konusu değil ama cevrenizde ara açmak isteyen birileri var mı acaba ? Eve gelip giden misafir çok oluyo mu o odaya girip çıkan sizin dışınızda kimler oldu gözden geçirEşimden şüphelenmekten başka bir ihtimal gelmiyor aklıma ama ondan da şüphe edecek bir şey bulamıyorum. Acaba kendi içimde mi aklıyorum
Öğretmenim eşim de öğretmen. Çok da evden çıkmaz. Nadiren görüşür arkadaşlarıyla. Dersi bittiği gibi eve atar kendini. Ders programını da biliyorum zaten.
Eve gelen erkek misafir yok. ama gelen diğer misafirlere sormalı mıyım?
Eşime sorup sonra mı takibe almalıyım yoksa sormadan mı gözlemlemeliyim?
O zaman bu da öyle bi şey bence. Normal bi durum değil daha önce de benzer bi şey yaşamışsın kimden süphelendiysen gene o kişiden şüphelen bence herkes yapmaz böyle şeyler çünkü. Evine girip çıkanlara dikkat et bence.Daha önce evimde muska da bulmuştum, yatağımın altında
Misafirim çok olmaz. Ara bozmaya çalışan varsa da bilmiyorum. Daha önce bi muska bulmuştum ama onu bulduğumda evime giren çıkan çoktu, şimdi 1 yılda evime gelen 5-10 kişi. Hepsine tek tek sorabilirim ama kuzenimle görüşmüyorum ona soramam. Her gelen çocuklu misafir o odada uyuyorKuzum sakin ol eşin anlattığın gibi biriyse bence karamsar düşünülecek bir durum söz konusu değil ama cevrenizde ara açmak isteyen birileri var mı acaba ? Eve gelip giden misafir çok oluyo mu o odaya girip çıkan sizin dışınızda kimler oldu gözden geçir
O konu da öylece havada kalmıştı. Kimseden şüphelenmemiştim bileO zaman bu da öyle bi şey bence. Normal bi durum değil daha önce de benzer bi şey yaşamışsın kimden süphelendiysen gene o kişiden şüphelen bence herkes yapmaz böyle şeyler çünkü. Evine girip çıkanlara dikkat et bence.
Öyle birşey olabilir o zaman. Hemen eşine söyleme biraz başka bir yere sakla bakalım eşin arayacak mı. Büyü olabilir aklıma da gelmişti ev de de tutmadan mı bilemedim. evi sirkeli suyla sil derler böyle şeylerde. Bol Nas Felak okuDaha önce evimde muska da bulmuştum, yatağımın altında
Nence düşünme eşin zaten geliyor. Bi açıklaması vardır heralde. Nedir bilemiyorum tabiNe düşünmeliyim ki şimdi
Günah almak istemem ama eşinin değilse ve eşin koymadıysa onu ikiniz dışında biri bıraktı demek ki. O yüzdrn bence o odaya girip cıkan uyuyan herkese dikkat et sonuçta düşüren kişi sana sorardı. Ya da biri bulsa sana söyler ve oraya koymazdıMisafirim çok olmaz. Ara bozmaya çalışan varsa da bilmiyorum. Daha önce bi muska bulmuştum ama onu bulduğumda evime giren çıkan çoktu, şimdi 1 yılda evime gelen 5-10 kişi. Hepsine tek tek sorabilirim ama kuzenimle görüşmüyorum ona soramam. Her gelen çocuklu misafir o odada uyuyor
Eyvah kim yaptı acaba. Yine birisi mi koydu acabaDaha önce evimde muska da bulmuştum, yatağımın altında
Belki öğrencisinindir kuzum iyi düşün konuş eşinleEşimden şüphelenmekten başka bir ihtimal gelmiyor aklıma ama ondan da şüphe edecek bir şey bulamıyorum. Acaba kendi içimde mi aklıyorum
Öğretmenim eşim de öğretmen. Çok da evden çıkmaz. Nadiren görüşür arkadaşlarıyla. Dersi bittiği gibi eve atar kendini. Ders programını da biliyorum zaten.
Eve gelen erkek misafir yok. ama gelen diğer misafirlere sormalı mıyım?
Eşime sorup sonra mı takibe almalıyım yoksa sormadan mı gözlemlemeliyim?
Bende dragos bezmialeme gidiyorum. Daha önce centrala falanda gittim.Bu üçüncü denediğim doktor ama yine çok sinmiyo içime. Çok ilgili gelmiyo kimse. Beğendiyseniz bende bi bakıyım nettende bidahakine sizinkinimi denesemanladım canım çok teşekkür ederim ben de böyle düşünmüştüm ama telefondaki hanım tam bilgi veremedi
Canım bugün ilk kez medicalpark maltepeye gittim. Halenur hanım var. Çok tatlı ilgili biriydi gerçekten hastahaneyi de beğendim bir sorun çıkmazsa orada devam ederim gibi geliyor.
benim ilk izlenimim iyiydi canım. Bir önceki doktorum çok alelacele muayane ediyordu bir şey anlamadım ama Hale hanım çok sakin ve detaylı bir şekilde muayane etti. İlerleyen süreçte bilemem ama bir dene öyle karar ver canım.Bende dragos bezmialeme gidiyorum. Daha önce centrala falanda gittim.Bu üçüncü denediğim doktor ama yine çok sinmiyo içime. Çok ilgili gelmiyo kimse. Beğendiyseniz bende bi bakıyım nettende bidahakine sizinkinimi denesem
Yuva yıkacak kız haberi yokKızlar hepinize çok teşekkür ederim.
Yüzüğün sahibini buldum
Görümcemin küçük kızı annesinin çantasından çıkarıp çekmeceye koymuş, babasının yüzüğüymüş.
Eşime hiç sormadım direk görümcemi aradım evime en son o geldiği için. Senin mi diye sormadım, evde yüzük buldum herhalde abim düşürmüş dedim o da aaaa eşimin olabilir dedifotosunu attım.
Kızı da 4 yaşında. Babama sığmıyordu oraya koydum dedi annesine kızarak
Resmen kalp krizi geçiriyordum
Gayet iyi canım fiyat benim hastanede sadece normal doğum o fiyata içinde de hiçbir şey yok sadece doğum ücreti7500-8000 normal doğum/sezeryan fiyatları. Ama da şerbeti bile var yani bana normal geldi
Zamanım olur canım zaten çalışırsam yarım gün çalışacağım vakitten bol bir şeyim olmazZamanın çok kısıtlı değilse tek al 10 dk birini 10 dk birini sagiyorsun ortalama. Ama zamanım yok dersen 2li al ama şimdi onların biberonu parçası falan da fazla olur tabi aynı anda sağım yapacağın için bence tekli açıkçası
Ya hem de nasıl rahatladımYuva yıkacak kız haberi yokçocuk aklı işte aman neyse açıklığa kavuşmuş oldu rahat bir nefes almışsındır
Canım çok sevindim benim bile içim rahatladıKızlar hepinize çok teşekkür ederim.
Yüzüğün sahibini buldum
Görümcemin küçük kızı annesinin çantasından çıkarıp çekmeceye koymuş, babasının yüzüğüymüş.
Eşime hiç sormadım direk görümcemi aradım evime en son o geldiği için. Senin mi diye sormadım, evde yüzük buldum herhalde abim düşürmüş dedim o da aaaa eşimin olabilir dedifotosunu attım.
Kızı da 4 yaşında. Babama sığmıyordu oraya koydum dedi annesine kızarak
Resmen kalp krizi geçiriyordum
Yani ben bir ara muskayı da duyunca hemen kurdum senaryoyu kötü kalpli kayınvalide önce muska büyü yaptırıyor ondan sonra baktı işe yaramıyor bu sefer sadece senin bulabileceğin yere yüzük bırakıyorYa hem de nasıl rahatladım
Ben kullanıyorum iri bir hap zorlayabılırDr bir de bana vitamin kullanmıyorum diye ocean mummy verdi kullananalar bi sorum var kapsül mu ve çok büyük mü ben hap yutmakta zorlanıyorum. Kabızlık için de magnezyum verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?