- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #15.221
Covid sırasında Pıhtılaşmadan bebek kaybedenler duydum ondan endişeliyim.doktora covid pıhtılaşma yapar mı dedim yapar dedi.kan sulandırıcı konusunu konuşmadıysanız sor mutlakaBana vermedi canım. Solunum sıkıntısı çekmediysen pıhtılaşma riski yokmuş sanırım
Geçmiş olsun. Umarım basit bir soğuk algınlığıdır ve hızlıca atlatırsın.Kuzular günaydın boğazlarım şişti test vermedim daha işe başladım hemen bişeyler çıkıyor.Kurumda çoğu kişide var kovid maskede taktım oysaki
Bugün nasılsın ? Bebeğinin hareketleri için endişelenme lütfen. Covid olan ve sağlıkla hamileliği devam eden bir çok insan var. Sen de onlardan birisinin bence..Evet O formu da aldim ben Turkiye’ye gelmeden once. Ama hic kullanmadigima bilmiyorum prosedurun nasil isledigini. Bir sorusturayim bakalim.
Geçmiş olsun umarım kolayca atlatırsın sağlığına kavuşursun. Burada bir çok kişi geçirdi ve bebekleri de etkilenmedi.Günaydın kizlar 18+5 hamileyim dün covid testim pozitif çıktı. İdrar yolu enfeksiyonu ve demir düşüklüğüde cabasi. İnanılmaz bacaklarım belim ağrıdı ateşim 38.8 gördü halsizlik yaşadım ama bugün sabah daha iyiyim dün ultrasona girdim testten ve tahlillerden önce doktorumuz şuan için sıkıntı yok dedi. Çok endişeleniyorum ama bişey olmaz dimi çok tedirginim şuan aranızda ben gibi covid geçirenler var mı birbirimize destek olalım
Sordum canım gerek yok dedi.Covid sırasında Pıhtılaşmadan bebek kaybedenler duydum ondan endişeliyim.doktora covid pıhtılaşma yapar mı dedim yapar dedi.kan sulandırıcı konusunu konuşmadıysanız sor mutlaka
İyi yapmışsın canım için rahat eder.bir an önce atlatırsın inşallahSordum canım gerek yok dedi.
Yok canım ben atlattım 15 günü geçti. Darısı tüm hasta arkadaşlaraİyi yapmışsın canım için rahat eder.bir an önce atlatırsın inşallah
Benimki plesantaya kafa atıyor genelde yüzünü tam alamıyoruz. Ama perinatolog cihazları 5 boyutlu olduğundan döndürerek alıyor görüntüyü merak etme. Azıcık ağzı yüzü yamuk oluyor amaBugün benim de ayrıntılı ultrason muayenem var çok heyecanlıyım gün saydım resmen umarım hayırlı haberlerle döneriz ve Gül cemalini görebilirizhep sırtı dönük oluyor genelde böyle olan var mı?
Kahkaha attımBenimki plesantaya kafa atıyor genelde yüzünü tam alamıyoruz. Ama perinatolog cihazları 5 boyutlu olduğundan döndürerek alıyor görüntüyü merak etme. Azıcık ağzı yüzü yamuk oluyor ama
Bir_Kucuk_Mars canım nasıl oldun iyi misin?
Bir_Kucuk_Mars canım iyi misin ben de merak ettim seni? İyileştin mi
Merhaba, ağrılarım ve ishal kesildi fakat halsizliğim devam ediyor. Gündüz işte olunca akşamları halsiz yatıyorum foruma giremiyorum sizlerede bilgi veremedim kusura bakmayın kızlar. Yavaş yavaş düzeltiyorum iyi olacağım inşallah. İlginiz için çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız. Tüm arkadaşlarıma selamlar.İki gündür sayfaya giremedim şimdi bir saat oturdum hepsini okudum yoksa kendimi eksik hissediyorum hepinizi özledim
Kovid olan arkadaşlar nasıl oldunuz
@OkilaRud nasılsın canım dikişlerin atıldı mı
Bir_Kucuk_Mars sen nasılsın kuzum
İyileşiyor olmana sevindim canım kendini yormaMerhaba, ağrılarım ve ishal kesildi fakat halsizliğim devam ediyor. Gündüz işte olunca akşamları halsiz yatıyorum foruma giremiyorum sizlerede bilgi veremedim kusura bakmayın kızlar. Yavaş yavaş düzeltiyorum iyi olacağım inşallah. İlginiz için çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız. Tüm arkadaşlarıma selamlar.
Evet canım orda ama diğerine devam edicem sanırım o da cukurambardaYenimahalledeki mi canım o. Ben de ortadoğuyu düşünmüştüm ama gitmedim oraya
Benim kızım hep uyuyor. Ya sırt üstü ya sırtı dönük ama mutlaka uyuyorduBugün benim de ayrıntılı ultrason muayenem var çok heyecanlıyım gün saydım resmen umarım hayırlı haberlerle döneriz ve Gül cemalini görebilirizhep sırtı dönük oluyor genelde böyle olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?