2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Evet O formu da aldim ben Turkiye’ye gelmeden once. Ama hic kullanmadigima bilmiyorum prosedurun nasil isledigini. Bir sorusturayim bakalim.
Bugün nasılsın ? Bebeğinin hareketleri için endişelenme lütfen. Covid olan ve sağlıkla hamileliği devam eden bir çok insan var. Sen de onlardan birisinin bence..

Geçmiş olsun umarım kolayca atlatırsın sağlığına kavuşursun. Burada bir çok kişi geçirdi ve bebekleri de etkilenmedi.

Covid geciren arkadaşlara cok gecmiş olsun. Kolayca atlatsınlar insallah. Ateşi kontrol altına almak önemli gercekten.
Benim de bebek hareketleriyle basım dertte. Bi kac gündür hiç hissetmiyorum depresyona girdim

Benimki plesantaya kafa atıyor genelde yüzünü tam alamıyoruz. Ama perinatolog cihazları 5 boyutlu olduğundan döndürerek alıyor görüntüyü merak etme. Azıcık ağzı yüzü yamuk oluyor ama

Bir_Kucuk_Mars canım nasıl oldun iyi misin?

Bir_Kucuk_Mars buralarda mı?
Uzun süredir göremiyorum sanki

Bir_Kucuk_Mars canım iyi misin ben de merak ettim seni? İyileştin mi

Merhaba, ağrılarım ve ishal kesildi fakat halsizliğim devam ediyor. Gündüz işte olunca akşamları halsiz yatıyorum foruma giremiyorum sizlerede bilgi veremedim kusura bakmayın kızlar. Yavaş yavaş düzeltiyorum iyi olacağım inşallah. İlginiz için çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız. Tüm arkadaşlarıma selamlar.

İyileşiyor olmana sevindim canım kendini yorma Daha da iyi olursun inşallah hemen

selam kızlar. Detaylı ultrasondan çıktım her şey yolunda şükür. El ayak parmaklarını saydı, beynine kalbine böbreklerine dalağına idrar kesesine midesine dudağına burnuna göz bebeğine kadar her şeye baktı :) 18 ve 21. haftalarda 2 kez detaylı ultrason yapıyormuş benim doktorum. Ama 21.haftada yaptığım 18.haftanın sağlaması gibi bişey dedi. Yani 18de sıkıntı çıkmazsa 21de de çıkmıyor dedi. 22 cm 270 gram olmuş. 3 gün önde gidiyor şuan. Ben verdiğim ve sonra aldığım kilolarla hamileliğe başladığım kiloya geri geldim. Çok iyi gidiyorsun, aynen böyle devam dedi. Hareketlerini birkaç haftaya hissedersin dedi. Demir hapı başladık. Tetanos aşısını sordum yaptırmana gerek yok dedi. Önceki hamileliğimdeki doktorum da gerek yok demişti. O yüzden yaptırmayacağım. Bizde durumlar bu. 3 hafta sonra tekrar detaylım var yani.

Günaydın minnoş anneler 1 aydan fazladır taşınma sürecinde olduğumuz için bebeği görememiştik bugün kendi kendime rastgele bi hastaneye gidip gördüm 400 gram olmuş bile tosunum her şey çok normal bi sorun yok dedi ellerini birleştirip yumruk yapmış poz verdi minnağım kontrolü olanlara hayırlı haberler almalarını diliyorum

Benim kızım hep uyuyor. Ya sırt üstü ya sırtı dönük ama mutlaka uyuyordu Bu perşembe detaylı ultrasonum, cuma da kontrolüm var. Bakalım nasıl karşılayacak bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…