- 20 Temmuz 2014
- 934
- 1.605
- 313
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #15.141
7500-8000 normal doğum/sezeryan fiyatları. Ama da şerbeti bile var yani bana normal geldiDoğum paketi neyse de yani kim hamile diye sormalarıne kadar istediler doğum paketine peki o kadar şerbet süsleme de varmış
Tüh ben de sevinmiştim
Çok sağol canım inşallahBebeğinin bereketiyle sınavın güzel geçsin inşaallah
Bende sızlama bile olmadı hiç canım, herkeste ağrı bile olmuyor pazara kadar sanmıyorum hiçbir şeyin kalmaz. Umarım ağrı olmaz sende deKızlar tetanoz aşısı kol ağrısı yapıyor yazmıştınız ne kadar sürüyor ağrısı günler sürmüyor değil mi. Yarın gidicem bende aşı olmaya pazara kadar kalmaz değil mi ağrısı
Hiç hissetmiyorum diyip duruyordum, şüpheye mahal vermeyecek şekilde hissettim inşallah sende de öyle olur canım. Artık az kaldı zaten hele birkaç hafta sonra ohooo uyutmaz bizi bebişlerYaa, darısı başıma şöyle net bir hissedeyim artık
Ben tüpte olanından kullanmıştım. Doğumdan önce son zamanlar sürmeye başlanır.Eki Görüntüle 3102254 Eki Görüntüle 3102253 Kızlar şunlardan hangisi daha iyidir? Kavanoz olanda organik diyor daha mı iyidir acaba?
Kızım 10 gün hastanede kaldı lansinoh aldım sağıp götürdüm. Oğlum kalmadı ama sezeryan olduğu için hemen gelmiyor. Hep emzirdim arada sağdım artsın diye. Ama kızlar şöyle birşey var bebeğin emdiğinden daha çok gelirse ağrı yapıyor. Kızım bitiremiyordu tek seferde tek memeyi boşaltamıyordu. Hastanedeyken çok sağmışım çok olmuş süt. Tazyikli gelip tıkanıyordu bebek. Daha ön sütü içiyordu doyuyordu son süt daha yarayışlı olan kısım o kalıyordu. Sağıp sakladım sonra içmedi attım. Oğlumda başta süt ertsın diye sağdım daha da sağmadım sonra.Deneyimli anneler göğüs pompası süt saklama poşeti gerekli şeyler midir alınmalı mı
Bazı durumlar için mi kullanılıyor yoksa herkesde olması gereken şeyler mi
Nasıl yaniKızlar evimde alyans buldum
Benim çekmeceler nevresim, çarşaf dolu hep. Bi kaç çekmeceyi bebeğin kıyafetleri için boşaltayım dedim. Kullanmadığım çarşafları ayıklarken bi baktım yere bi alyans düşmüş. Erkek alyansıNasıl yani
İçinde ne yazıyor ne enteresan bir durumBenim çekmeceler nevresim, çarşaf dolu hep. Bi kaç çekmeceyi bebeğin kıyafetleri için boşaltayım dedim. Kullanmadığım çarşafları ayıklarken bi baktım yere bi alyans düşmüş. Erkek alyansı
Allah Allah ne olabilir ki eşinin mi sence bekarlıktan kalma falandır belki kaç senelik evlisin canımBenim çekmeceler nevresim, çarşaf dolu hep. Bi kaç çekmeceyi bebeğin kıyafetleri için boşaltayım dedim. Kullanmadığım çarşafları ayıklarken bi baktım yere bi alyans düşmüş. Erkek alyansı
5 yıldır evliyim. Eşimin bekarlıktan kalma böyle bir şeyi olsaydı daha önce mutlaka görürdüm.Allah Allah ne olabilir ki eşinin mi sence bekarlıktan kalma falandır belki kaç senelik evlisin canım
Eşinin olsa nevresimlerin arasına nie koysun ki anlayamadım içinde bişey yazıor mu eve hiç sokmazdı herlde eşinin olsa5 yıldır evliyim. Eşimin bekarlıktan kalma böyle bir şeyi olsaydı daha önce mutlaka görürdüm.
Bu eve taşınalı daha 1 yıl oldu yeni. En azından taşınmada görürdüm
İçinde ne yazıyor ne enteresan bir durum
Eve bir tek abim geldi erkek misafir olarak. O da alyans takmaz. Eşim de alyans takmaz. Ama bu alyans kullanılmış belli, çizikleri falan var. Foto attım içini deEşinin olsa nevresimlerin arasına nie koysun ki anlayamadım içinde bişey yazıor mu eve hiç sokmazdı herlde eşinin olsa
Kuzum içinde seri no gibi bi şey mi yazıyor ben tam anlamlı bi şey okuyamadımYa ne düşüneceğimi bilmiyorum. Elim ayağım tutmuyor
Ben de tam anlayamadım ne yazdığını. Bilgold yazıyor sanki.Kuzum içinde seri no gibi bi şey mi yazıyor ben tam anlamlı bi şey okuyamadım
Bence panik yapma kendini bi açıklaması vardır
Zamanın çok kısıtlı değilse tek al 10 dk birini 10 dk birini sagiyorsun ortalama. Ama zamanım yok dersen 2li al ama şimdi onların biberonu parçası falan da fazla olur tabi aynı anda sağım yapacağın için bence tekli açıkçasıTek pompalı alsak yeter mi yoksa illa çift pompa mı lazım
Çok teşekkürler kayısı falan deniyordum ama bunu da deneyeyimKabızlık için geceden saf zeytinyağının içine kuru incir koyup sabah ye canım o da etkili oluyor ben rahat ettim sayesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?