2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bu şekilde kalıcak diğeri büyüdükçe oda ezilir küçülür doğumda temizleriz dedi
Perinataloglada görüşücem bakalım o ne diyicek
Anladım canım, hayırlısı olsun inşallah. Rabbim diğer bebeğinle sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah

Başın sağ olsun canım Allah diğer yavruna güzel ömürler onu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Anladım canım, hayırlısı olsun inşallah. Rabbim diğer bebeğinle sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah

Amin kuzum inş oğlum sağlıkla gelir Rabbim hepimize yardım etsin
Hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inş

Kontrolden çıktım çok tuhaf bi haldeyim
İkizlerden birini kaybettim Rabbim hayırlısını böyle nasip etti
Canım çok üzüldüm, başın sağ olsun. Diğer meleğin uzun ömürlü sağlıklı olsun inşallah. Böylesi daha hayırlıdır belki de bilemeyiz. Allahın takdiri Hala bir tane meleğin var unutma onun için doyasıya mutlu mesut yaşa

Başın sağolsun canım ya inan çok sasirdm hakkında hayırlısı olsun inşallah diğerini sağlıkla al kucağına

Başın sağolsun canım. Çok üzüldüm mesajını okuyunca. Allah geride kalan yavruna sağlık sıhhat versin, size dayanma gücü versin
Allah razı olsun kızlar çok sağolun hayır dualarınız için çok teşekkür ederim
Rabbim böylesini hayırlı gördü nasip yapabilecek bi şeyimiz yok zaten engel olabileceğimiz bir durum değildi
İnş hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım Rabbim hepimize yardım etsin

Kan sulandirici vermedi. Kanamam olmadığı içindir sanırım. Bana enfeksiyon için antibiyotik verdi. Demir ilacı folik asit d vitamini magnezyum devam ediyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…