2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Yaa mükemmel bakılmış hadi gözün aydın annesi kızının sağlığı yerinde Darısı sağlık haberi bekleyen hepimizin başına
Evet canım orda ama diğerine devam edicem sanırım o da cukurambarda
Yenimahalledekine ben de gidip doğum pakedi hakkında görüşmüştüm ama doktor konusunda kararsız kalmıştım canım ondan gitmedim. Ben eryamanda oturuyorum oturduğum yere yakın bi hastane olsun istedim. O yüzden A life ı tercih ettim

Kızlar ben de kontrole gittim bugün. Bir ay olmuştu son kontrolden beri baya özlemiştim görmeyi minnağımı. Büyümüş 330 gram 23 cm olmuş. Uyuyordu ama gömmüş kafayı uyku keyfi yapıyordu Baya dürttü doktorum ama daha da döndü arkasını. Cuma ayrıntılı ultrasonum var inşallah o zaman gül cemalini görebiliriz prensesimin

Amin canm herkes çok güzel haberler alsın inşallah

Benim kızda öyle canım. Başlayınca durmuyor ve bazen çok ani vurduğunda yerimden sıçrıyorum geceleri bile rahatsız olursa vuruyor hemen pozisyon değiştireyim diye uyandırıyor beni

Benim kızda öyle canım. Başlayınca durmuyor ve bazen çok ani vurduğunda yerimden sıçrıyorum geceleri bile rahatsız olursa vuruyor hemen pozisyon değiştireyim diye uyandırıyor beni
Ay boyu ne posu ne hayretler içerisindeyim valla bu güce kuvvete Maşallah diyelim o zaman bebişlerimize

Merhaba kızlar ben de detaylıya gittim bugün. Maşallah herşeyi güzel. 464 gram olmuş çeyrek porsiyon diyordum artık yarım porsiyon erkeğim derim Rahime giden damarda çentik var. Ama Dr zaten kan sulandırıcı alıyorsun daha da yapılacak birşey yok dedi. Çok şükür gelişimi iyi. Yüzünün resmini alacakken kordon vardı gözünde. Salladı çevirdi fln tam net alacak elini kapadı gözüne arkasını döndü birde suyum fazlaymış şekerine baktırmanı öneririm dedi

Benim öyle değil ama yeğenim çok hareketliydi. Annesini asla uyutmazdı. Koltukta otururken uykusuzluktan sızardı resmen. Ama zamanında doğdu ve her şey yolundaydı.

Kızlar selamlar tetenoz aşısı için sağlık ocaklarına belli bi saat aralığı var mı . İstediğimiz saatte gidip olabilir miyiz.

Ayaktayken ve ben uyurken hareket yok ya da var ben hissetmiyorum. Otururken biraz ayaklarımı uzatıp oturunca yatarken fln tepiniyor. O da uyuyup uyanıyor rutini var galiba.

Kontrolden çıktım çok tuhaf bi haldeyim
İkizlerden birini kaybettim Rabbim hayırlısını böyle nasip etti
Hayırlısı olsun canm. Allah diğerine sağlıklı doğum ve uzun ömür versin. Böyle ileri haftalarda olabiliyor muymuş, sebebi neymiş acaba bişey dedi mi doktor.

Hayırlısı olsun canm. Allah diğerine sağlıklı doğum ve uzun ömür versin. Böyle ileri haftalarda olabiliyor muymuş, sebebi neymiş acaba bişey dedi mi doktor.
Sebebi belli değil malesef kuzum hiç ağrım sızım kanamamda yoktu doktorda olabilir böyle dedi hayırlısı böyleymiş Rabbim neyler güzel eyler şükür halimize yine kucağımıza almak nasip olsun inş sağlıkla bebeklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…