- 29 Mart 2021
- 1.074
- 1.683
- 53
- 32
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #15.241
Yaa mükemmel bakılmış hadi gözün aydın annesi kızının sağlığı yerindeselam kızlar. Detaylı ultrasondan çıktım her şey yolunda şükür. El ayak parmaklarını saydı, beynine kalbine böbreklerine dalağına idrar kesesine midesine dudağına burnuna göz bebeğine kadar her şeye baktı :) 18 ve 21. haftalarda 2 kez detaylı ultrason yapıyormuş benim doktorum. Ama 21.haftada yaptığım 18.haftanın sağlaması gibi bişey dedi. Yani 18de sıkıntı çıkmazsa 21de de çıkmıyor dedi. 22 cm 270 gram olmuş. 3 gün önde gidiyor şuan. Ben verdiğim ve sonra aldığım kilolarla hamileliğe başladığım kiloya geri geldim. Çok iyi gidiyorsun, aynen böyle devam dedi. Hareketlerini birkaç haftaya hissedersin dedi. Demir hapı başladık. Tetanos aşısını sordum yaptırmana gerek yok dedi. Önceki hamileliğimdeki doktorum da gerek yok demişti. O yüzden yaptırmayacağım. Bizde durumlar bu. 3 hafta sonra tekrar detaylım var yani.
Yenimahalledekine ben de gidip doğum pakedi hakkında görüşmüştüm ama doktor konusunda kararsız kalmıştım canım ondan gitmedim. Ben eryamanda oturuyorum oturduğum yere yakın bi hastane olsun istedim. O yüzden A life ı tercih ettimEvet canım orda ama diğerine devam edicem sanırım o da cukurambarda
Amin canm herkes çok güzel haberler alsın inşallahYaa mükemmel bakılmış hadi gözün aydın annesi kızının sağlığı yerindeDarısı sağlık haberi bekleyen hepimizin başına
Yenimahalledekine ben de gidip doğum pakedi hakkında görüşmüştüm ama doktor konusunda kararsız kalmıştım canım ondan gitmedim. Ben eryamanda oturuyorum oturduğum yere yakın bi hastane olsun istedim. O yüzden A life ı tercih ettim
Benim kızda öyle canım. Başlayınca durmuyor ve bazen çok ani vurduğunda yerimden sıçrıyorumKızlar benim kızım bir hareket etti pir hareket etti. Durmadan yumrukluyor beni. Uyumaz mı bu çocuk. Dün bir ara baya endişe ettim hatta saatlerdir niye durmadı diye. Ayrıca çok kuvvetli vuruyor zıplatıyor beni. Sizde de böyle olan var mı?
Ay boyu ne posu ne hayretler içerisindeyim valla bu güce kuvveteBenim kızda öyle canım. Başlayınca durmuyor ve bazen çok ani vurduğunda yerimden sıçrıyorumgeceleri bile rahatsız olursa vuruyor hemen pozisyon değiştireyim diye uyandırıyor beni
Benim öyle değil ama yeğenim çok hareketliydi. Annesini asla uyutmazdı. Koltukta otururken uykusuzluktan sızardı resmen. Ama zamanında doğdu ve her şey yolundaydı.Kızlar benim kızım bir hareket etti pir hareket etti. Durmadan yumrukluyor beni. Uyumaz mı bu çocuk. Dün bir ara baya endişe ettim hatta saatlerdir niye durmadı diye. Ayrıca çok kuvvetli vuruyor zıplatıyor beni. Sizde de böyle olan var mı?
Ayaktayken ve ben uyurken hareket yok ya da var ben hissetmiyorum. Otururken biraz ayaklarımı uzatıp oturunca yatarken fln tepiniyor. O da uyuyup uyanıyor rutini var galiba.Kızlar benim kızım bir hareket etti pir hareket etti. Durmadan yumrukluyor beni. Uyumaz mı bu çocuk. Dün bir ara baya endişe ettim hatta saatlerdir niye durmadı diye. Ayrıca çok kuvvetli vuruyor zıplatıyor beni. Sizde de böyle olan var mı?
Yaaa başın sağolsun nasıl olmuş ki. Sen nasılsın.Kontrolden çıktım çok tuhaf bi haldeyim
İkizlerden birini kaybettim Rabbim hayırlısını böyle nasip etti
Çok üzüldüm canım, rabbim diğerine sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürler, sizede dayanma gücü versin inşallahKontrolden çıktım çok tuhaf bi haldeyim
Yaaa başın sağolsun nasıl olmuş ki. Sen nasılsın.
Allah razı olsun inş diğerine zararı olmaz hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimiziÇok üzüldüm canım, rabbim diğerine sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürler, sizede dayanma gücü versin inşallah
Amin canım, süreç nasıl işleyecek şimdi?Allah razı olsun inş diğerine zararı olmaz hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi
Hayırlısı olsun canm. Allah diğerine sağlıklı doğum ve uzun ömür versin. Böyle ileri haftalarda olabiliyor muymuş, sebebi neymiş acaba bişey dedi mi doktor.Kontrolden çıktım çok tuhaf bi haldeyim
Bu şekilde kalıcak diğeri büyüdükçe oda ezilir küçülür doğumda temizleriz dediAmin canım, süreç nasıl işleyecek şimdi?
Canım Allah sabır versin inşallah diğer yavrunu sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin rabbimKontrolden çıktım çok tuhaf bi haldeyim
Sebebi belli değil malesef kuzum hiç ağrım sızım kanamamda yoktu doktorda olabilir böyle dedi hayırlısı böyleymiş Rabbim neyler güzel eyler şükür halimize yine kucağımıza almak nasip olsun inş sağlıkla bebeklerimiziHayırlısı olsun canm. Allah diğerine sağlıklı doğum ve uzun ömür versin. Böyle ileri haftalarda olabiliyor muymuş, sebebi neymiş acaba bişey dedi mi doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?