2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar eşim işten geldi ateşin var gibi dedi derece de 36.3 çıktım ama parol alayimmi kaç saatte bir parol aliniyor boğazlarım ağrımaya devam halsizlik var test te yaptiramadim
Parol alabilirsin. Ateşi ağız içinden ölç istersen benim alnımda 36 ağız içinde 37 çıkıyordu. Parolun bi zararı yok en azından boğaz ağrını keser

Kızlar eşim işten geldi ateşin var gibi dedi derece de 36.3 çıktım ama parol alayimmi kaç saatte bir parol aliniyor boğazlarım ağrımaya devam halsizlik var test te yaptiramadim
36.3 gayet normal ilaca gerek yok bence, parol boğaz ağrısına etki etmez ballı limonlu su iç

Yaa Allah nazarlardan korusun. Hangi ara büyüdü bu minnoşlar bu kadar. Saglıkla kucagımıza alalım hepimiz

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var.
Bir çok kişi doğum yapacağı doktoru hastaneyi belirlemiş durumda. Ben bu dönemde o açıdan çok şanssızım. Sonuna kadar gidrrim dediğim bir doktor hastane değiştirdi hem uzağa hem pahalı bir hastaneye geçti şişli memorial. Daha sonra başka bi iyi hocaya gitmeye karar verdim 1 hafta sonra ayrılacak hastaneden klinik açacak dendi. Uzak yine. Ben nerde doğurucam ya. Seçeneklerim florya medical park, biruni hastanesi ve en son medipol hastanesi. Medipolle hiç iyi bir geçmişim yok o yüzden en son ihtimal
Doktora hastanrye nasıl karar verilir. Uzak ve pahalı demeyip güvendiğim hocaya mı gitmeli uoksa sonuçta risksiz bi gebelik diyip eve yakın olan hastanelerde doktor mu denemeli. Bana sizden başka kimse yardımcı olamaz. Hatta olamadı denedim sordum etrafıma olamadılar

Sevgili anneler bir sonraki kontrolüm 22. Haftada doktor sabah 8 de aç karnına gel dedi
Sormak aklıma gelmedi yapılan rutin bi test mi var

Benim ilk gebeliğimdeki doktorum özel muayenehaneye geçti, rapor falan lazım olduğunda arkadaşlarına yönlendiriyor falan zor oluyor diye ona gitmedim.birde 2. Bebeğim tüp bebek oldu.süreci tüp bebek doktoru biliyor diye ve kanama durumum olduğu için bu süreci bilen doktorumla devam etmek istedim.Ankara memorila gidiyorum o yüzden.sen de senin için ağır basan kriterlere göre karar ver canım

Neden burdan alıyorsun ki orda daha ucuz değil mi ya da tl ye çevirince burda pahalılığa rağmen daha mı ucuz oluyo nasıl oluyor . Bu arada maşallah bebisine sağlıkla doğsun inş

Ben evime yakın hastaneleri ilk denemiştim canım. Ani bir şey olur müdahale gerekir hemen falan diye. Ben hastaneyi buldum da doktor bulamadım gibi oldu benim doktorum da haftaya doğum iznine çıkacak ben yine doktor arıcam çok sıkıntılı işler

Teşekkür ediyorum. Siz de hep yatıyor musunuz? Biraz otursam vicdan yapıyorum. Sağa dönsem sola mı yatsam diyorum. Sırt üstü rahatım aslında çünkü hala kilo almadım. Hatta hastane ve bu işler yüzünden verdim de. Ama işte acaba doğru mu yanlış mı diye merak ediyorum hep. Serklaj ile kanama da kesildi mi?

Kuzum ben sırt üstü yattım genelde ayağımın altında yastık koydum bazen sağa sola döndüm televizyon izledim uyudum hep yemek için oturuyordum sadece birde tuvalete kalkıyordum
Kanama alanı vardı rahimde bi ara ilaçlardan azaldı baya damla damla oldu bi kaç gün 30 mm çıktı ölçüm
Serklaj için uygun gördü doktor işlem sonrası kanama yeniden başladı işlem sonrası bekleniyor zaten dikiş olduğu için benim uzun sürdü 12 gün devam etti doktor çok kalın iğne kullandık ipde çok kalın ordan geliyor dedi sakinleştirdi beni
Sonradan kesildi
Haraket için doktorun talimatını bekledim hep her kontrolde sordum ne kadar haraket edebilirim diye
Şuan istirahete devam canın bi şey isterse markete gidebilirsin arada oturabilirsin dediği noktadayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…