- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.881
- 108
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #15.441
Ya da şey diyordur;Ahahaha
Bebek aklı:
Kadın olana anne, erkek olana baba derim. Aaamaaan neyse sağlıklı olsunlar da...
Parol alabilirsin. Ateşi ağız içinden ölç istersen benim alnımda 36 ağız içinde 37 çıkıyordu. Parolun bi zararı yok en azından boğaz ağrını keserKızlar eşim işten geldi ateşin var gibi dedi derece de 36.3 çıktım ama parol alayimmi kaç saatte bir parol aliniyor boğazlarım ağrımaya devam halsizlik var test te yaptiramadim
36.3 gayet normal ilaca gerek yok bence, parol boğaz ağrısına etki etmez ballı limonlu su içKızlar eşim işten geldi ateşin var gibi dedi derece de 36.3 çıktım ama parol alayimmi kaç saatte bir parol aliniyor boğazlarım ağrımaya devam halsizlik var test te yaptiramadim
Yaa Allah nazarlardan korusun. Hangi ara büyüdü bu minnoşlar bu kadar. Saglıkla kucagımıza alalım hepimizBiz de bugun detayli ultrasonumuza girdik. Ama ne ugrastirdi bizi asi kiz. Sirtini donmus yatiyor. Tam 5 saat hastanede kaldik. Kalk yuru, tatli ye, kahve ic, sola yat derken 4-5 sefer bakti doktor. Ancak tamamlandi. Cok sukur her seyi yerli yerindeymis. Artik rahat rahat alisveris yapmaya baslayabilirim. Daha once 8 haftalikta dusuk yaptigim icin bir turlu icim rahat etmiyordu. Umarim artik sorunsuz gecerIki ay sonra yurt disina tasinacagim icin cogu seyi buradan alip kafam rahat gitmek istiyorum.
Eki Görüntüle 3103497
Parol alabilirsin. Ateşi ağız içinden ölç istersen benim alnımda 36 ağız içinde 37 çıkıyordu. Parolun bi zararı yok en azından boğaz ağrını keser
[/QUOTE takip edeyim öyle bir tane alirim sagol
Takip edicem olması yatarken alicam birtane sagolun36.3 gayet normal ilaca gerek yok bence, parol boğaz ağrısına etki etmez ballı limonlu su iç
Genelde tok gidiliyor canım. Bir de girmeden 15 dakika önce çikolata ye meyve suyu iç falan demişti doktorum ama çok hareketliyse gerek yok onlara diye düşünüyorumKızlar detaylıya giderken açım tok mu gidiliyor? Benimki aşırı hareketli bir bebekmiş , doktoru şimdiden isyan etti
Benim ilk gebeliğimdeki doktorum özel muayenehaneye geçti, rapor falan lazım olduğunda arkadaşlarına yönlendiriyor falan zor oluyor diye ona gitmedim.birde 2. Bebeğim tüp bebek oldu.süreci tüp bebek doktoru biliyor diye ve kanama durumum olduğu için bu süreci bilen doktorumla devam etmek istedim.Ankara memorila gidiyorum o yüzden.sen de senin için ağır basan kriterlere göre karar ver canımKızlar yardımınıza ihtiyacım var.
Bir çok kişi doğum yapacağı doktoru hastaneyi belirlemiş durumda. Ben bu dönemde o açıdan çok şanssızım. Sonuna kadar gidrrim dediğim bir doktor hastane değiştirdi hem uzağa hem pahalı bir hastaneye geçti şişli memorial. Daha sonra başka bi iyi hocaya gitmeye karar verdim 1 hafta sonra ayrılacak hastaneden klinik açacak dendi. Uzak yine. Ben nerde doğurucam ya. Seçeneklerim florya medical park, biruni hastanesi ve en son medipol hastanesi. Medipolle hiç iyi bir geçmişim yok o yüzden en son ihtimal
Doktora hastanrye nasıl karar verilir. Uzak ve pahalı demeyip güvendiğim hocaya mı gitmeli uoksa sonuçta risksiz bi gebelik diyip eve yakın olan hastanelerde doktor mu denemeli. Bana sizden başka kimse yardımcı olamaz. Hatta olamadı denedim sordum etrafıma olamadılar
Şeker yüklemesi olabilir aç yapılıyor oSevgili anneler bir sonraki kontrolüm 22. Haftada doktor sabah 8 de aç karnına gel dedi
Sormak aklıma gelmedi yapılan rutin bi test mi var
Hmm o zamn için rahat etsin diye yaptırabilirsiniz canım ama trizomi zaten çok nadir rastlanan hastalıklardan inşallah temiz gelir sonucunuz. Hakkında hayırlısı .Fetal DNA biraz pahalı bütçemizin üstünde zaten devlet hastanelerinde sadece amniyosentez yapıyorlar
Kan testi yapacaktir. Demir, magnezyum vs. bakmak icin.Sevgili anneler bir sonraki kontrolüm 22. Haftada doktor sabah 8 de aç karnına gel dedi
Çok teşekkür ederim canım inşallah öyle olurHmm o zamn için rahat etsin diye yaptırabilirsiniz canım ama trizomi zaten çok nadir rastlanan hastalıklardan inşallah temiz gelir sonucunuz. Hakkında hayırlısı .
Neden burdan alıyorsun ki orda daha ucuz değil mi ya da tl ye çevirince burda pahalılığa rağmen daha mı ucuz oluyo nasıl oluyor . Bu arada maşallah bebisine sağlıkla doğsun inşBiz de bugun detayli ultrasonumuza girdik. Ama ne ugrastirdi bizi asi kiz. Sirtini donmus yatiyor. Tam 5 saat hastanede kaldik. Kalk yuru, tatli ye, kahve ic, sola yat derken 4-5 sefer bakti doktor. Ancak tamamlandi. Cok sukur her seyi yerli yerindeymis. Artik rahat rahat alisveris yapmaya baslayabilirim. Daha once 8 haftalikta dusuk yaptigim icin bir turlu icim rahat etmiyordu. Umarim artik sorunsuz gecerIki ay sonra yurt disina tasinacagim icin cogu seyi buradan alip kafam rahat gitmek istiyorum.
Eki Görüntüle 3103497
Ben evime yakın hastaneleri ilk denemiştim canım. Ani bir şey olur müdahale gerekir hemen falan diye. Ben hastaneyi buldum da doktor bulamadım gibi olduKızlar yardımınıza ihtiyacım var.
Bir çok kişi doğum yapacağı doktoru hastaneyi belirlemiş durumda. Ben bu dönemde o açıdan çok şanssızım. Sonuna kadar gidrrim dediğim bir doktor hastane değiştirdi hem uzağa hem pahalı bir hastaneye geçti şişli memorial. Daha sonra başka bi iyi hocaya gitmeye karar verdim 1 hafta sonra ayrılacak hastaneden klinik açacak dendi. Uzak yine. Ben nerde doğurucam ya. Seçeneklerim florya medical park, biruni hastanesi ve en son medipol hastanesi. Medipolle hiç iyi bir geçmişim yok o yüzden en son ihtimal
Doktora hastanrye nasıl karar verilir. Uzak ve pahalı demeyip güvendiğim hocaya mı gitmeli uoksa sonuçta risksiz bi gebelik diyip eve yakın olan hastanelerde doktor mu denemeli. Bana sizden başka kimse yardımcı olamaz. Hatta olamadı denedim sordum etrafıma olamadılar
Teşekkür ediyorum. Siz de hep yatıyor musunuz? Biraz otursam vicdan yapıyorum. Sağa dönsem sola mı yatsam diyorum. Sırt üstü rahatım aslında çünkü hala kilo almadım. Hatta hastane ve bu işler yüzünden verdim de. Ama işte acaba doğru mu yanlış mı diye merak ediyorum hep. Serklaj ile kanama da kesildi mi?Bir çoğumuz kanama yaşadık yapıcağınız tek şey istirahet kuzum çok zor seni çok iyi anlıyoruz hiç canını sıkma iyi düşün inş sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi
Bende serklajlıyım ara ara kanama oluyordu iğne ve ilaçla bi kaç günlüğüne kesildi 13 haftada 30 mm iken dikiş atıldı banada dikişten sonra tekrar 12 gün kanama devam etti
Şuan 47 mm rahim ağzı uzunluğu çok şükür ki istirahetle düzelen bi durum
27 den daha düşüktü hatırladığım kadarıyla senin yükselmiş bak ne güzel dahada iyi olucak inş
Şeker yüklemesi olabilir aç yapılıyor o
Çok teşekkür ederimKan testi yapacaktir. Demir, magnezyum vs. bakmak icin.
Kuzum ben sırt üstü yattım genelde ayağımın altında yastık koydum bazen sağa sola döndüm televizyon izledim uyudum hep yemek için oturuyordum sadece birde tuvalete kalkıyordumTeşekkür ediyorum. Siz de hep yatıyor musunuz? Biraz otursam vicdan yapıyorum. Sağa dönsem sola mı yatsam diyorum. Sırt üstü rahatım aslında çünkü hala kilo almadım. Hatta hastane ve bu işler yüzünden verdim de. Ama işte acaba doğru mu yanlış mı diye merak ediyorum hep. Serklaj ile kanama da kesildi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?