- 18 Nisan 2022
- 915
- 1.882
- 33
- 41
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #15.401
Vayy çok iyiBen de hallettim bebek arabasını, bana birinden geldi valla on numara oldu aradan çıkmış oldu. Mima Xari. Aslında ben hafif bir şey istiyordum bu biraz büyük afili bir şey ama bedava olunca umurumda olmadıpiyasa fiyatı yüksek baya
Amin canım inşallah senin kaçtı risk oranın benim kombine risk 1/418 çıktıAmin canım inşallah hepimiz hayırlı güzel haberler alalım kontrollerimizdeİkili testim benimde yüksek riskli çıkmıştı, fetal dna yaptırmıştık o yüzden, o temiz geldi çok şükür. İnşallah sende çok ama çok güzel haberler alırsın detaylıda
Bebe nasibiyle geliyorVayy çok iyibiliyorum o arabaları baya pahalı
kombineyi hatırlayamadım canım ama down sendromu riski 1/248 çıktıAmin canım inşallah senin kaçtı risk oranın benim kombine risk 1/418 çıktı
Tecrübelerime dayanarak esas şikayetler şimdi başlayacakAz önce iki pıt pıt hissettim çok mutlu oldum oh tepiklese şikayet etmicem
Benim popoma vuruyor bazen boş bulunup zıplıyorumAz önce iki pıt pıt hissettim çok mutlu oldum oh tepiklese şikayet etmicem
Ayy aynen. Son aylar hareket hissetmiyorum diye sürekli gidip nst’ye giriyordumTecrübelerime dayanarak esas şikayetler şimdi başlayacakhareket etse dert etmese ayrı dert dönemine giriyoruz ilk kızımda son zamanlarımda hareket hissetmiyorum diye çok acile gitmiştim
İnşallah bu kuzular ablaları gibi olmazlarAyy aynen. Son aylar hareket hissetmiyorum diye sürekli gidip nst’ye giriyordum
Geçen sene bebeğimi kaybettikten sonra Premature Bebekler - Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı?? bu sayfayı okurdum canım burada biri vardı kanaması yüzünden dikiş atılamamıştı ama yatarak ilaçlarla bebeğini 38-39. Haftalarda doğurdu yani kanaman devam etmez inşallah ama ederse de moralini yüksek tut dikişsiz ilaçlarla da sonuna kadar gidersinBen araba olarak doona aldım.
Dikiş atılmadı henüz. Cuma sabah yatışım var. Kanama devam. Artık bezmiş durumdayım. Moralimi sabit tutmak konusunda biraz zorluk yaşıyorum. Tam teslimiyet durumları. Bakalım nasip.
İnşallah sağlıklı bir şekilde alırız kucağımızakombineyi hatırlayamadım canım ama down sendromu riski 1/248 çıktı
Hemen yolluyorum pozitif enerjiyiay nolur bana da enerji gönderin hiç enerjim yok vitaminlere de başladık ama ıhıhı gelmiyor enerji :)
Aa çok ilginç 20 den sonra nasıl takip ediyorlar gittiğinde napiyolar mesela yada 20 den sonra sancin gelene kadar gitmiyor musun merak ettim şimdiHepinize selamlar kızlar,umarım herkes iyidir,ara ara okumaya çalıştım ama kaçırdığım şeyler çoktur diye düşünüyorum,corona olanlarımız var sanırım ,en kısa zamanda sağlıklarınıza kavuşursunuz umarımHatırlayanlarınız varsa ben türkiyedeylen perinatolog görmüştüm orda bir oğlum daha olacağını öğrendim ve doktor bebekle ilgili bi takım şeylerden şüpelenip fetal dna ve kistik fibrozis testleri istedi.Tabi ben büyük bir moral bozukluğu ve ağlama krizleri ile evime döndüm sonuçlar elime geçmeden.Geçen çarşamba fetal dna testim temiz çıktı çok şükür ,kistik fibrozis hala beklemede.Geçen perşembede burada ayrıntılıya girdim.Orda beyninde çok minik bir kistik olduğunu ve kalbinde minik bir açıklık olduğunu ama bunun hamilelik sonuna kadar düzeleceğini ama yine de düzenli bir şekilde her ay ultrasona girmem gerektiğini söylediler(burada normalda son ultrason 20. Haftada biter,bana 24,28,32,36 ve 40 yazdılar.Yarın içinde 2 saatlik ayrıntılı fetal kardiyoloji ve fetal brain için randevu verdiler.Umarım yarın uzmanlar içimi biraz daha rahatlatırlar.Açıkcası bunlarla ilgili çok k bir korkum yok.Çünkü çoğu bebekte olup geçen şeylermiş.Rahatlamamın bir diğer sebebide kuzenimin çocuk cerrahı olup bana endişelenecek bir durum olmadığını söylemesi.Eğer aramızda bebeğinin beyninde kist olduğunu duyanlar varsa umarım bu sözlerimle bir nebzede olsa rahatlarlar.Benim şu an ki tek sıkıntım ayrıntılıda çıkan tekrar gebelik zehirlenmesi geçirme ihtimalimin yükselmiş olması ,şimdi onun stresindeyim.Dua dua dua yapabileceğim pek bişey yok.Biraz daha kendime geldim gibi.Moralleriniz yüksek olsun,her stresli şey bir şekilde geçiyor,hayat güzel kuşlar uçuyor kucak dolusu sevgiler hepinize
canm özel bir günde giymeyecekse bu tarz elbiseler yürümeden giydirilmiyor. Ben kızıma özenip almıştım ama etiketleri üzerinde öylece kaldı. Sadece 1.doğumgününde bu tarz bir elbise giydirdim. Yani sen de istersen doğumgünü için bakabilirsin. yada 1 yaşından sonraki aylar için işte.Deneyimli Anneler bu elbisenin kac ayligini alayim ben? Karar veremedimucuz da degil Amann desem
Yaz içinse 6.9 ay benceDeneyimli Anneler bu elbisenin kac ayligini alayim ben? Karar veremedimucuz da degil Amann desem
bir arkadaşım 43 yaşında hamile kaldığı ve ikilisi de riskli çıktığı için amniyosentez yaptırdı. Hiç bir sorun yaşamadı. Bebeği de gayet sağlıklı doğdu zaten. Burada karar vermen gereken şu bence. Eğer amniyosentez sonucu allah korusun riskli çıkarsa gebeliği sonlandıracak mısın yoksa herşeye rağmen devam mı edeceksin. Devam edeceksen gerek yok ama sonlandıracaksan yaptırabilirsin.Selam kızlar nasılsınız? Sizinle bir kararsızlığımı paylaşmak istiyorum. Şu an 17+4 günlük olduk. Bebeğim gayet güzel büyüyor yalnız daha önceki kaybımda genetik testte trizomi çıktığı için gittiğim her doktor amniyosentez öneriyor. Riskleri olduğunu bildiğim için vazgeçmiştim ama doktorum bugün tekrardan altını çizince perinotolojiden randevu almaya karar verdim. Eğitim araştırma hastanesinde olacağım. Daha önce amniyosentez yaptıran var mı yorumlarınız çok önemli. Yolunda giden gebeliğim bozulur diye de korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?