2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ben 2 kere kestirdim daha şimdiden kızımda da kestirmiştim . Cok gario inançlar var. Dogmadan yatağını yapma demişlerdi. Yine yaptım
Saç kestirmeye kv bebeğin ömrü kısa olur kestirme diyor 🙄 bebeğin yatağı doğmadan yapılmaz mı deniyor onu ilk defa duydum biz beşikler den birini kurup hazırladık bile 🙈

Saç kestirmeye kv bebeğin ömrü kısa olur kestirme diyor 🙄 bebeğin yatağı doğmadan yapılmaz mı deniyor onu ilk defa duydum biz beşikler den birini kurup hazırladık bile 🙈
Kv o cümleyi kurması bile cok itici ya . Amaan Allah sağlıklı mis gibi bir hayat nasip etsin hepsine

Awnd
Tomris yeğenimin adı, çok severek sesleniyoruz kendisine kızım da Asya 😊
2. Kız olursa diye birsuru alternatif düşündük ama kızımda sindigi gibi sinmemisti hiçbiri içime. Aklımıza gelenler Name,Maysa, Umay (kızım istiyordu),Itır, Arya(eşim istiyordu)...

Bizim de 2. İsim Ali olacak klasik isimler çok güzel bence zamansızlar

Çok ilginç bir tarif haftan ileri ya canım belki büyüdükçe öyle hissediyorsudur bu haftalarda büyüme hızlı oluyor ya bebislerde

Pıt pıt şeklindeydi ilk gebeligimde 16 saydı bunda ise 13 ten itibaren segirme gibi gidiklanma gibi hissetmeye başladım şimdi baya baya geriniyor sıpa 😬

Evde kullanışlı olacağını sanmıyorum tatil kamp bağ bahçede kullanışlı olur çok fonksiyonlu

Zayifsan hissetmesi çok normal.

Tamamen hurafe canım.

Teoman güzel isim tarihi kişiliklerin ismini koyarken yaptığı işlere, kişiliğine de dikkat etmek lazım bu sebeple Mete yi çok seviyorum

Valla kuzum benim de öyle oldu ilk gebelikte çok güzeldi saçlarım. Yaklaşık 1 2 yıldır saçlarımın kalitesinde ciddi değişiklik var gebelikle düzelir diye umuyordum ama ne yazikki düzelmedi. Saçlarım sert çalı gibi oldu taranmiyor ki gerçekten dümdüz akışkan bir saçım vardı önceden.ne yapsam kalıcı düzelme saglayamadim

Al benden

hzlsel hzlsel @beyhude58 @uzaklardaki kızlar öğretmensiniz sanırım branşlar ne arada kaçırdığım arkadaşlar da var. Ben de öğretmenim ama çalışmıyorum. Bu yıl sınava niyet ettim bakalım
Sen de mi öğretmensin canım bende öğretmenim 😊

Aman her şeyi de bilmeyiversinler benimki hiç karışmaz ne tatlıya ne tuzluya o yüzden kafam rahat ama istiyorsan kestir bence hiç bakma sözüne
Awnd

senin branş ne canım ben Türkçe Öğretmeniyim 🥰

Fen bilgisi öğretmeniyim canım 😊 ama şuan çalışmıyorum hamile olduğumu duyunca işten çıkardı çalıştığım yer
Yaa benim arkadaşım da özelde çalışıyor ama doğum için iznini kullandı sonra geri döndü her yer başka uygulama yapıyor özeller de çalışmak zor gerçekten olmadı biraz bebişi büyütüp başlarsın yeniden 🥰

Ben ikili uclu testleri filan yaptirmadim gerek duymadigim icin ama detayli ultrason yapilmali bence, o farkli bisey cunku. Benimki yarin Allah nasip ederse 😊
İnşallah çok sağlıklı bir şekilde bebeğinizi görürsünüz benim ilk gebeligim acemilikle gereksiz şekilde tarama testi yaptirdim ama araştırdım ki en önemlisi detaylı ultrason , bende ağustosta yaptircam 😊

İnşallah çok sağlıklı bir şekilde bebeğinizi görürsünüz benim ilk gebeligim acemilikle gereksiz şekilde tarama testi yaptirdim ama araştırdım ki en önemlisi detaylı ultrason , bende ağustosta yaptircam 😊
Amiin insaAllah canim, hepimiz saglikli bebisler doguralum insaAllah 🤲🏻🧡

rkadaşlar merhaba benim göğüslerim den sıvı geldi çok az bir leke şeklinde ben krem falan kullanıyorum onun lekesi sandım ama değilmiş bu durum normal mi acaba bilgisi olan var mı ?
Merhaba, bana da aynisi oldu bugun. Biraz erken mi diye dusundum ama benzer zamanlarda olduguna gore normal heralde.

Bu arada bebişini hissedenler nasıl oluyor ilk hareketler ben hala hissetmiyorum :KK43:
Aksam yemek yedikten sonra sirt ustu yatinca cok hareketli oluyor benimki. Genelde cogunluk dinlenir haldeyken hissediyor, belki gun icinde cok hareket ediyorsan o yuzden hissetmiyorsundur. Hatta gecen gun esimin sansina eli karnimdayken kocaman bebek gibi kuvvetli vurdu.

Canım bana da vermedi doktorum. Sordum yine de yok dedi sadece demir verdi. Ama benim bulantılarım devam ettiği için beslenemiyordum. O yüzden kendim başladım multivitamine. Geçen başka bir doktora gittim ona sordum iyi mi bu multivitamin onu kullanıyorum diye iyi kullan dedi. İyi besleniyorsan vitaminlerine de baktıysa belki ondan vermemiştir. Ama sor içinde kalmasın
Ben sormadım hiç sorayım bi en iyisi teşekkür ederim 😍🥰
Kızlar detaylı ultrason hakkında ne düşünüyorsunuz? Yaptıracak mısınız?
Evet bende kesinlikle yaptıracağım

Çanakkaledeydin dimi canım hatırlıyorum üniversitede duş aldıktan sonra kazık gibi olurdu saçlarım hiç hoşuma gitmezdi eve gidince rahat ederdim hala aynı demek
Maalesef canım 7 senedir canakkale geliniyim, 7 senedir düzeleceğine kötü oluyor sanki sular 😔
Kızlar ben çok endişeliyim ya siz de öyle misiniz? Her muayenede doktorun ağzına bakıyorum kötü bişey dicek diye. Kalbim küt küt sürekli. 5 hafta sonra ayrıntılı ulrtasonum var kafamda sürekli bişeyler dönüyo. Panik halindeyim hep
Bende senin gibiyim, birde ikinci hamileligim bu daha rahat olmam gerekir ama ilkinde hiç böyle değildim. 2 hafta sonra detaylı için randevu aldım 2 gecedir garip garip rüyalar görüyorum. İnşallah bu süreci sağ salim atlatıp bebislerimizi alırız kucağımıza 🤲

Yaptırılması gerek canım kesinlikle, tedavi edilebilecek şeyler olabiliyor Allah korusun tabi ama önceden bilmekte fayda var
Kızlar ben çok endişeliyim ya siz de öyle misiniz? Her muayenede doktorun ağzına bakıyorum kötü bişey dicek diye. Kalbim küt küt sürekli. 5 hafta sonra ayrıntılı ulrtasonum var kafamda sürekli bişeyler dönüyo. Panik halindeyim hep
Az çok hepimizde var sanırım o canım, merakla bekliyorum ben de randevularımı. Yarın muayenem sonraki hafta da detaylı ultasonum var, detaylı için stresliyim biraz

Mete ismini eşim yeğenine koymuş çok kızıyorum zaten insan düşünür ileride kendi çocuğuma koyarım diye susar😅 Teoman da güzel ama sindi içime🥰
Ben Türkçe öğretmeniyim canım 4+4+4 ün nimetlerinden faydalanıp beklemeden atandım şu an zor gerçekten sözleşmeli kısmı çok saçma atanan sayısı az inşallah olur senin branş nedir 💕
Ben de edebiyat öğretmeniyim, inşallah bebeğin şansına bu yıl olur diye dua ediyorum kızıma hamileyken de formasyon için mücadele veriyordum. Hatta doğumda dua etmiştim lohusayken formasyona başlamıştım 😁Teoman ismi de çok güzel bence de neyse onu kaptırmadıniz en azından 😁Biz de isme daha evlenmeden önce gorumcemin oğluna isim ararken karar verdik, ilki kız olunca nasip olmadı. Kaynım çok dua etti bu da kız olsun da isim ona kalsın diye ama kısmet 2. Erkek oldu. 😬
Ben öğretmenim ama normal memur olarak atandım cnm inşallah sanada nasip etsin rabbim
Sağol canım inşallah olur
İdrar yolu enfeksiyonu var kanama o yüzden oluyor dedi doktorum. Çalışıyorum..o yüzden sıkıntı yaşıyorum dinlenme konusunda
Antibiyotik vermedi mi doktor
Awnd

Evet kuzum edebiyat öğretmeniyim ben de
Fen bilgisi öğretmeniyim canım 😊 ama şuan çalışmıyorum hamile olduğumu duyunca işten çıkardı çalıştığım yer
Böyle şeyler yüzünden özelde çalışmanin üzerini çizdim. Özel okula vereceğim emeği sınava vermeye karar verdim
Canım kesinlikle yaptırılmali, iç dış organlariyla ilgili bir anomali saptanırsa anne karninda veya doğum sonrası tedavi planlama şansı oluyor.

Hem de nasıl endişeliyim canım dün gece acile gitmeyi düşünecek kadar endişeli ama sakin kalmak lazım elden geldiğince hamileliğin tadını çıkarmak lazım kendini motive et sürekli her şeyin yolunda gideceğini söyle bebeğinle konuş kötü düşünceleri kafanda atmaya çalış kuzum

Back
X