Tomris yeğenimin adı, çok severek sesleniyoruz kendisine kızım da Asya

2. Kız olursa diye birsuru alternatif düşündük ama kızımda sindigi gibi sinmemisti hiçbiri içime. Aklımıza gelenler Name,Maysa, Umay (kızım istiyordu),Itır, Arya(eşim istiyordu)...
Bizim de 2. İsim Ali olacak klasik isimler çok güzel bence zamansızlar
Çok ilginç bir tarif haftan ileri ya canım belki büyüdükçe öyle hissediyorsudur bu haftalarda büyüme hızlı oluyor ya bebislerde
Pıt pıt şeklindeydi ilk gebeligimde 16 saydı bunda ise 13 ten itibaren segirme gibi gidiklanma gibi hissetmeye başladım şimdi baya baya geriniyor sıpa
Evde kullanışlı olacağını sanmıyorum tatil kamp bağ bahçede kullanışlı olur çok fonksiyonlu
Zayifsan hissetmesi çok normal.
Tamamen hurafe canım.
Teoman güzel isim tarihi kişiliklerin ismini koyarken yaptığı işlere, kişiliğine de dikkat etmek lazım bu sebeple Mete yi çok seviyorum
Valla kuzum benim de öyle oldu ilk gebelikte çok güzeldi saçlarım. Yaklaşık 1 2 yıldır saçlarımın kalitesinde ciddi değişiklik var gebelikle düzelir diye umuyordum ama ne yazikki düzelmedi. Saçlarım sert çalı gibi oldu taranmiyor ki gerçekten dümdüz akışkan bir saçım vardı önceden.ne yapsam kalıcı düzelme saglayamadim
Al benden
hzlsel
@beyhude58 @uzaklardaki kızlar öğretmensiniz sanırım branşlar ne arada kaçırdığım arkadaşlar da var. Ben de öğretmenim ama çalışmıyorum. Bu yıl sınava niyet ettim bakalım