- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #13.961
Pendik te. Sabah ayrılıkçeşmeye kadar marmaraydayım :)aa keşke karşılaşsakhangi semtte oturuyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pendik te. Sabah ayrılıkçeşmeye kadar marmaraydayım :)aa keşke karşılaşsakhangi semtte oturuyorsun
Evet ilk çocuk canım.. ne gibi riskler oluyor ki hiç akıl yürütemedim. Ben, gece kalkmak bakmak, beslemek kısmını düşündüğüm için gece bunları tekrar tekrar yapmak, başka odaya geçmek benim için sorun olmadığından kendi odasında rahatça yatsın ve alışsın diyordum.Herkesin kendi kararı tabi canım işk cocugun mu bilmiyorum ama yenidogan biraz riskli oluyor ister istemez. Sürekli gözümüzün üstünde olması gerekiyor. O yüzden yalın tutmak en saglıklısı gibi geliyor bana
bende ümraniyedeyim, üsküdar marmaraydan kazlıçeşmeye kadar marmaraydayım :)Pendik te. Sabah ayrılıkçeşmeye kadar marmaraydayım :)
Ben de öyle bir oda almayı düşünüyorum.. çok pratik ve uzun kullanılıyor demişti bir arkadaşımız öyle baktık ve seçtik.. ama daha almadığımız için her gün fikrimi değiştiriyorumteşekkür ederim canım aminn inşallah, zaten şmdi bile 15-20 gün önce baktığımız fiyattan zamlı aldık maalesef, bir de bebek odasını ileri de genc odasına çevirecek şekilde aldık, beşik sonrasında genc yatağı oluyor, inşallah sağlıkla kucağımıza alacağımız günler gelir
Begüm pelin aylin hem çok yeni değil hem güzel isimler.Günaydın güzeller. Doktor daha önceki kontrollerde kesin olmamakla birlikte kız gibi yorumluyorum demişti. Bende isim arayışına girmiştim. Hem ebced hesabı hem karakter analizleri hem de youtube bir videoda ismin harflerine göre hesaplama yapılıyor felan onlara bakarak bir liste oluşturdum belki fikir olur. İsimleri seçerken özellikle karakter araştırması yaptım buna çok inanıyorum çünkü :)
İPEK ERVA yada İPEK VERA ( ilk düşündüğüm isim. hala içime en çok sinen isim ama İpek ismi ile ilgili karakter analizi korkutuyor:))
ECMEL VERA ( anlamı için çok istiyorum ama içime işlemedi bir de herkes zor diyor)
BEGÜM
PELİN
MİNEL
CEYLİN
BELİZ
BEREN
AYLİN
ÖYKÜ
GÜNEŞ
Halkalıya kadar gelseydiniz ben sizi alırdım bana çaya gelirdinizbende ümraniyedeyim, üsküdar marmaraydan kazlıçeşmeye kadar marmaraydayım :)
Canım ben de İpek istiyorum sizi korkutan nedir?Günaydın güzeller. Doktor daha önceki kontrollerde kesin olmamakla birlikte kız gibi yorumluyorum demişti. Bende isim arayışına girmiştim. Hem ebced hesabı hem karakter analizleri hem de youtube bir videoda ismin harflerine göre hesaplama yapılıyor felan onlara bakarak bir liste oluşturdum belki fikir olur. İsimleri seçerken özellikle karakter araştırması yaptım buna çok inanıyorum çünkü :)
İPEK ERVA yada İPEK VERA ( ilk düşündüğüm isim. hala içime en çok sinen isim ama İpek ismi ile ilgili karakter analizi korkutuyor:))
ECMEL VERA ( anlamı için çok istiyorum ama içime işlemedi bir de herkes zor diyor)
BEGÜM
PELİN
MİNEL
CEYLİN
BELİZ
BEREN
AYLİN
ÖYKÜ
GÜNEŞ
yaaa bir gün görüşme durumu olursa hayır demem kiHalkalıya kadar gelseydiniz ben sizi alırdım bana çaya gelirdiniz![]()
bizim fikrimizin değişmesine zaman bırakmadı zamlar sağolsun aldık gitti, inşallah sen de içine sinen kullanışlı güzel bir oda bulur alırsınBen de öyle bir oda almayı düşünüyorum.. çok pratik ve uzun kullanılıyor demişti bir arkadaşımız öyle baktık ve seçtik.. ama daha almadığımız için her gün fikrimi değiştiriyorum![]()
İstanbuldakiler göbek buluşması yapalım şu detaylı ultrasonlar bitsin. Ortak bi noktada buluşalım Beşiktaş falan olabilir.yaaa bir gün görüşme durumu olursa hayır demem ki![]()
![]()
ben varım harika olurİstanbuldakiler göbek buluşması yapalım şu detaylı ultrasonlar bitsin. Ortak bi noktada buluşalım Beşiktaş falan olabilir.
Canım Allah korusun kusabilir mesela ki sık kusuyorlar. Bi de dogduktan sonra göreceksin ki ister istemez nefesini bile sürekli kontrol ediyor insan. Oyle küçükki mesela sıçrıyor ara ara hani uyanmasam bile sana ihtiyacı oluyor. Uzmanlar özellikle ilk 3 Ay kol mesafesinde uyutun derler.Evet ilk çocuk canım.. ne gibi riskler oluyor ki hiç akıl yürütemedim. Ben, gece kalkmak bakmak, beslemek kısmını düşündüğüm için gece bunları tekrar tekrar yapmak, başka odaya geçmek benim için sorun olmadığından kendi odasında rahatça yatsın ve alışsın diyordum.
Bir gün neden olmasın :)Halkalıya kadar gelseydiniz ben sizi alırdım bana çaya gelirdiniz![]()
Ben okulda çalışıyorum ve öğretmenlere sürekli aklımda isimleri öğrencileri var ise soruyorum bir de kulüpteki forumlarda da okumuştum. Yaramaz başına buyruk oluyor diyorlar. Ama bana da çok naif geliyor isim. İpek kızım diye sevmeyi hayal ediyorum :)Canım ben de İpek istiyorum sizi korkutan nedir?
Hiç hayır demem vallahi çok güzel olur.İstanbuldakiler göbek buluşması yapalım şu detaylı ultrasonlar bitsin. Ortak bi noktada buluşalım Beşiktaş falan olabilir.
Uyardığın için teşekkür ederim canım.. bazı şeyleri yaşayarak öğreniyor insan bu nedenle tecrübelerin ve paylaştıkların çok önemli.. bu konuyu biraz araştırayım.Canım Allah korusun kusabilir mesela ki sık kusuyorlar. Bi de dogduktan sonra göreceksin ki ister istemez nefesini bile sürekli kontrol ediyor insan. Oyle küçükki mesela sıçrıyor ara ara hani uyanmasam bile sana ihtiyacı oluyor. Uzmanlar özellikle ilk 3 Ay kol mesafesinde uyutun derler.
Ben şu an çok yorgun ve mutsuzum çok yoğun hastaneBen de çalışıyorum ama bütün gün oturarak çalıştığım için sorun olmuyor. Hatta bugün mutlu bile oldum valla işe geldiğime :) tatillerde öyle yoruluyorum ki işe gelmek dinlenmek benim için.
sonradan okudum hemşireymişsiniz. Allah yardımcınız olsun. Nöbet falan da oluyor mu?Ben şu an çok yorgun ve mutsuzum çok yoğun hastane![]()
Bende de var canım. Çok beyaz tenli olduğum için aşırı belli oluyorGünaydın kızlarherkes iyidir inşaallah geçmiş birikmiş okuyamadım. Hereketleri ben bayadır hissediyorum.
Bir de kızlar benim sol bacağımın arkasında baya damarlar belli oldu varislendim. Mor kılcallarda var baya şiş damar daşuan ağrı yapmıyor ama görüntü çok kötü.
Ben doktoruma sordum 23. Haftadan önce olma dedi banaGünaydın . Herkese güzel bir hafta diliyorum. Sağlık ocağından tetenoz aşısı oldunuz mu kaçıncı haftada olunuyo
Güneş ismini sevemiyorum, hiç sevmediğim birisinin adı ondan belki de.Günaydın güzeller. Doktor daha önceki kontrollerde kesin olmamakla birlikte kız gibi yorumluyorum demişti. Bende isim arayışına girmiştim. Hem ebced hesabı hem karakter analizleri hem de youtube bir videoda ismin harflerine göre hesaplama yapılıyor felan onlara bakarak bir liste oluşturdum belki fikir olur. İsimleri seçerken özellikle karakter araştırması yaptım buna çok inanıyorum çünkü :)
BEGÜM
PELİN
MİNEL
CEYLİN
BELİZ
BEREN
AYLİN
ÖYKÜ
GÜNEŞ
Kıskanırım amaİstanbuldakiler göbek buluşması yapalım şu detaylı ultrasonlar bitsin. Ortak bi noktada buluşalım Beşiktaş falan olabilir.