2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar merhaba bende iki ay sonra bugün işe başladım ne rapor kaldı ne de çok iznim nasıl geçecek günler oturarak çalışıyorum arada yürüyorum
Kolay gelsin.. iki aydan sonra ilk gün garip gelmiştir muhtemelen. Umarım iş sana iyi gelir ve rahatça gider gelirsin.. rapor ve izin az kaldı ama kolayca tamamladım dersin ❤️

canım eltim beni bir hayırlı olsun diye aramaz ama eşim bayram için aradığında bebeğe küvet aldık demiş niye aldınız çok erken 7. Aydan önce alışveriş yapılmaz diye ahkam keser alt tarafı küvet ya keza odasını da almış olabilirim sana ne tut şu çeneni yol olmaz 😠😤
Kural mı varmış 7. Aydan önce alış veriş yapılmaz diye ne saçma insanlar var ya

İşte chıcco 4in1 ler var aslında. Sonra mama sandalyesi gibi bile kullanabiliyorsun önce beşik gibi acaba onu mu alsam diyorum
Onu ben de gördüm. Beğendim. 4moms ve ikisi arasında kaldım. Alıcı değil bakıcı olduğum için şimdilik seçim yapmıyorum. Alma zamanı gelince “o piti piti “ yapacağım herhalde baktığım şeylerle ilgili 😂

Bir de arkadaşlar oto koltuğu ile ilgili araştırma yapanlar var mı?
Kendimi o kadar cahil hissediyorum ki gebe kaldığımdan beri. 😅Bebeğe ne alacağım hakkında kafamda hiç bir şey netleşmiyor

Benden de cehalet akıyor bu konuda. Ama bence bu normal. Burada en önemli şey tecrübe sanırım. Ben travel sistem alacağım muhtemelen. Bir tane beğendim de. Ama alırken soracağım kişiyi de belirledim ailede 😂😂😂

Kızlar nasılsınız? Herkes ne çok şey almış fiyatlar fırlıyor diye 🤣 ben de anne yanı beşik aldım trendyoldan başka bir şey almadım. Beklemeyi düşünüyordum 7-8. aylara kadar ama fiyat artışıyla başedemem diye aldım 🤣
Şimdi araba almayı düşünüyorum ama ne alacağımı bilemedim. Alanlar ne aldılar? Ben uzun süreli kullanmak istiyorum. İlk 4-6 ay araba kullanmam sling kullanırım diye düşünüyorum ama çok yorucu olur kullanamazsın diyenler var. Puset almayı düşünmüyorum. Klasik arabalara çok küçükken koyabiliyor muyuz bebişleri ?
Sling ve kanguru çok rahat oluyor ben oğlumu çok uzun süre kanguru da taşıdım aşırı rahat etmiştim. Şimdi kızımı da bir süre sling ve kanguru da taşımayı düşünüyorum o yüzden araba için acele etmem gibi geliyor

Şu ana kadar bebeye sadece ağız mendili ile saç fırçası aldım. Nereden başlayacağımı bilemiyorum ölü taklidi yapıyorum 😂
Ben hiç bir şey almadım. Hep konuşuyorum icraat sıfır 😂 halası uyku tulumu ayakkabı aldı, bir arkadaşım zıbın mama önlüğü aldı ben bakıyorum öyle. Gerekli gereksiz demeden ve bilmeden bir şeyler seçiyorum ama durmadan 😂 en son dün kardeşim bir liste yapayım üstünden ekleme çıkarma yapalım dedi bence hayatımı kurtardı 😂😂 tecrübe başka bir şey işte. Ben bir bebek arabası bakıyorum bir uyku tulumu başı kesik tavuk gibi ortada dolaşıyorum

Sling ve kanguru çok rahat oluyor ben oğlumu çok uzun süre kanguru da taşıdım aşırı rahat etmiştim. Şimdi kızımı da bir süre sling ve kanguru da taşımayı düşünüyorum o yüzden araba için acele etmem gibi geliyor
Benim bel ve boyun fıtığı sorunumdan dolayı bana uygun gibi gelmiyor. Kendim yürürken bile ağrıtabildiğim için bebekle daha da zorlanırım sanırım

Benim bel ve boyun fıtığı sorunumdan dolayı bana uygun gibi gelmiyor. Kendim yürürken bile ağrıtabildiğim için bebekle daha da zorlanırım sanırım
Evet fıtık varsa zor olabilir canım. Araba sana daha rahat olur o zaman. Benim de araba almam lazım ama fiyatlar gözümü çok korkutuyor keşke evdekini vermeseydim diyorum bazen 🙈

Ben hiç bir şey almadım. Hep konuşuyorum icraat sıfır 😂 halası uyku tulumu ayakkabı aldı, bir arkadaşım zıbın mama önlüğü aldı ben bakıyorum öyle. Gerekli gereksiz demeden ve bilmeden bir şeyler seçiyorum ama durmadan 😂 en son dün kardeşim bir liste yapayım üstünden ekleme çıkarma yapalım dedi bence hayatımı kurtardı 😂😂 tecrübe başka bir şey işte. Ben bir bebek arabası bakıyorum bir uyku tulumu başı kesik tavuk gibi ortada dolaşıyorum
Büyük parçalarla başlayabilirsin canım bebek arabası mantıklı kendi odana koyacağın beşiği alabilirsin ana kucağı olabilir 🤔

Evet fıtık varsa zor olabilir canım. Araba sana daha rahat olur o zaman. Benim de araba almam lazım ama fiyatlar gözümü çok korkutuyor keşke evdekini vermeseydim diyorum bazen 🙈
Ya da gelse sana bir yerden.. sonuçta sen de vermişsin birisi de sana verse keşke.. fiyatlar o kadar uçuk ki böyle şeyler de hemen yıpranmadığı için bir kaç çocuk büyütmeli ama işte her zaman da denk gelmiyor maalesef

Kızlar nasılsınız? Herkes ne çok şey almış fiyatlar fırlıyor diye 🤣 ben de anne yanı beşik aldım trendyoldan başka bir şey almadım. Beklemeyi düşünüyordum 7-8. aylara kadar ama fiyat artışıyla başedemem diye aldım 🤣
Şimdi araba almayı düşünüyorum ama ne alacağımı bilemedim. Alanlar ne aldılar? Ben uzun süreli kullanmak istiyorum. İlk 4-6 ay araba kullanmam sling kullanırım diye düşünüyorum ama çok yorucu olur kullanamazsın diyenler var. Puset almayı düşünmüyorum. Klasik arabalara çok küçükken koyabiliyor muyuz bebişleri ?
Canım güle güle kullan beşiğini. Anne yanı beşiği olarak ne aldın merak ettim. Ben de bu aralar anne yanı/park yatak bakıyorum, bir de bebek arabalarına da baktım. Kafalar allak bullak oluyor.

Sürpriz bebek mi canım genelde çocuk daha düşünülmediğinde veriliyor böyle büyük parçalar 🤭 ben de hamileliği öğrendiğimden beri bebek arabası bakıyorum🤣 keşke ilk öğrendiğim an alsaydım her geçen gün fiyat artıyor 🙈

22 kg ve 15 kg a kadar kullanılabilenler var 22 kg daha mantıklı tabi uzun süre kullanmak adına ben de şu dört modeli beğendim Hepsiburada da biraz daha uygun 🥰
Pierre Cardin vovodan anneler Cok memnun , Ben ondan alacagim Sanirim

Büyük parçalarla başlayabilirsin canım bebek arabası mantıklı kendi odana koyacağın beşiği alabilirsin ana kucağı olabilir 🤔

Ağustos sonunda bir detaylı ultrasonumuz daha olacak. Ondan sonra alış verişe başlarız diyoruz. Odası, bebek arabası, ana kucağı ile ilgili seçimler yaptım. yapıyorum ama almıyorum ya durmadan fikir değiştiriyorum. Bu da var, bu da güzel diye 😂 zaten insan her şeyi almak istiyor haklı olarak.. ama bilen birileri ile bu iş daha kolay oluyor haliyle..

Sürpriz bebek mi canım genelde çocuk daha düşünülmediğinde veriliyor böyle büyük parçalar 🤭 ben de hamileliği öğrendiğimden beri bebek arabası bakıyorum🤣 keşke ilk öğrendiğim an alsaydım her geçen gün fiyat artıyor 🙈
Yok canım sürpriz bebek değil 🙈😂 ya bizden daha çok ihtiyacı olan bir öğrencimin ailesi vardı ana kucağı bebek arabası falan hepsini ona verdim biz tekrar alırız diye düşündük ama bu durumları hiç hesap edemedim 😂 allahtan mama sandalyesi beşik falan duruyor bir araba bir de puset alıcam büyük eşya olarak

Back
X