2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar tetanoz aşısı kol ağrısı yapıyor yazmıştınız ne kadar sürüyor ağrısı günler sürmüyor değil mi. Yarın gidicem bende aşı olmaya pazara kadar kalmaz değil mi ağrısı 🙈
Bende sızlama bile olmadı hiç canım, herkeste ağrı bile olmuyor pazara kadar sanmıyorum hiçbir şeyin kalmaz. Umarım ağrı olmaz sende de🤗
Yaa ❤️, darısı başıma şöyle net bir hissedeyim artık
Hiç hissetmiyorum diyip duruyordum, şüpheye mahal vermeyecek şekilde hissettim inşallah sende de öyle olur canım. Artık az kaldı zaten hele birkaç hafta sonra ohooo uyutmaz bizi bebişler 😂🐣

Eki Görüntüle 3102254 Eki Görüntüle 3102253 Kızlar şunlardan hangisi daha iyidir? Kavanoz olanda organik diyor daha mı iyidir acaba?
Ben tüpte olanından kullanmıştım. Doğumdan önce son zamanlar sürmeye başlanır.
Deneyimli anneler göğüs pompası süt saklama poşeti gerekli şeyler midir alınmalı mı
Bazı durumlar için mi kullanılıyor yoksa herkesde olması gereken şeyler mi
Kızım 10 gün hastanede kaldı lansinoh aldım sağıp götürdüm. Oğlum kalmadı ama sezeryan olduğu için hemen gelmiyor. Hep emzirdim arada sağdım artsın diye. Ama kızlar şöyle birşey var bebeğin emdiğinden daha çok gelirse ağrı yapıyor. Kızım bitiremiyordu tek seferde tek memeyi boşaltamıyordu. Hastanedeyken çok sağmışım çok olmuş süt. Tazyikli gelip tıkanıyordu bebek. Daha ön sütü içiyordu doyuyordu son süt daha yarayışlı olan kısım o kalıyordu. Sağıp sakladım sonra içmedi attım. Oğlumda başta süt ertsın diye sağdım daha da sağmadım sonra.

Benim çekmeceler nevresim, çarşaf dolu hep. Bi kaç çekmeceyi bebeğin kıyafetleri için boşaltayım dedim. Kullanmadığım çarşafları ayıklarken bi baktım yere bi alyans düşmüş. Erkek alyansı
İçinde ne yazıyor ne enteresan bir durum

Benim çekmeceler nevresim, çarşaf dolu hep. Bi kaç çekmeceyi bebeğin kıyafetleri için boşaltayım dedim. Kullanmadığım çarşafları ayıklarken bi baktım yere bi alyans düşmüş. Erkek alyansı
Allah Allah ne olabilir ki eşinin mi sence bekarlıktan kalma falandır belki kaç senelik evlisin canım

Allah Allah ne olabilir ki eşinin mi sence bekarlıktan kalma falandır belki kaç senelik evlisin canım
5 yıldır evliyim. Eşimin bekarlıktan kalma böyle bir şeyi olsaydı daha önce mutlaka görürdüm.

Bu eve taşınalı daha 1 yıl oldu yeni. En azından taşınmada görürdüm

5 yıldır evliyim. Eşimin bekarlıktan kalma böyle bir şeyi olsaydı daha önce mutlaka görürdüm.

Bu eve taşınalı daha 1 yıl oldu yeni. En azından taşınmada görürdüm
Eşinin olsa nevresimlerin arasına nie koysun ki anlayamadım içinde bişey yazıor mu eve hiç sokmazdı herlde eşinin olsa

İçinde ne yazıyor ne enteresan bir durum
6434A8CC-C4D7-4FDA-897D-34F893286227.webp

Eşinin olsa nevresimlerin arasına nie koysun ki anlayamadım içinde bişey yazıor mu eve hiç sokmazdı herlde eşinin olsa
Eve bir tek abim geldi erkek misafir olarak. O da alyans takmaz. Eşim de alyans takmaz. Ama bu alyans kullanılmış belli, çizikleri falan var. Foto attım içini de

Kuzum içinde seri no gibi bi şey mi yazıyor ben tam anlamlı bi şey okuyamadım
Bence panik yapma kendini bi açıklaması vardır
Ben de tam anlayamadım ne yazdığını. Bilgold yazıyor sanki.

Yüzük kullanılmış, çizik dolu hatta yamulmuş

Peki eşime sorduğumda bilmiyorum derse ne düşünmeliyim?

Tek pompalı alsak yeter mi yoksa illa çift pompa mı lazım🤔
Zamanın çok kısıtlı değilse tek al 10 dk birini 10 dk birini sagiyorsun ortalama. Ama zamanım yok dersen 2li al ama şimdi onların biberonu parçası falan da fazla olur tabi aynı anda sağım yapacağın için bence tekli açıkçası

Back
X