2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Yüzümü kara çıkarmadı oğluşum, içeride tekvando yapılıyor gibi biliyor musun? Gece vuruyor gündüz vuruyor, bu sıpa ne zaman uyuyor?
evet sorma uyuya uyuya büyüyodu bunlar hani
gece yatarken son debelenişleri yapıyor sabah benimle uyanıyor
gün boyu uyanık zıpır

Ee sanırım kayınvalideler bunun için var.
oğlu bile görüşmüyorsa haksız sayılmam bence

Benimde hep biraz alt karnım vardı zayıf olduğum zamanlarda bile şimdi biraz şişmiş hali oldu bekliyoruz fotonu bak

Kocamın anası olmasa hiç bir anlam ifade etmez hoş gerçi şimdide etmiyor ama neyse

evet sorma uyuya uyuya büyüyodu bunlar hani
gece yatarken son debelenişleri yapıyor sabah benimle uyanıyor
gün boyu uyanık zıpır

oğlu bile görüşmüyorsa haksız sayılmam bence
Maşallah ya, bu duyguyu merak etmiştim hep, sürekli ay uy diye sıçramakmış meğer.

Bak o konuda çok şanslısın farkındasın değil mi? Kayınvalideni TANIMIYORSUN! Allahım rüya gibi.

Benimde hep biraz alt karnım vardı zayıf olduğum zamanlarda bile şimdi biraz şişmiş hali oldu bekliyoruz fotonu bak

Kocamın anası olmasa hiç bir anlam ifade etmez hoş gerçi şimdide etmiyor ama neyse
Şişecek tabii, çocuk yarım kilo oldu yarım kiloo. Cumartesi diye kararlaştırmıştık ben bugünden atarım artık.

Kesinlikle, bizim için gerçekten öyle ama, kendini dış kapının dış mandalı yaptı zorla. Giremiyor evime.

Maşallah ya, bu duyguyu merak etmiştim hep, sürekli ay uy diye sıçramakmış meğer.

Bak o konuda çok şanslısın farkındasın değil mi? Kayınvalideni TANIMIYORSUN! Allahım rüya gibi.
ayyy evet ay uy yapıyorum ben de sert tepiklerde

tanımamak da fena değil de yine de başımızı ağrıtıp canımızı sıkmanın uzaktaaan uzağaa yolunu buluyorlar anacım.
düşün bi de tanışsam bi de görüşsek ne yapacaklar bize bilmiyorum

Aa bulurlaar, uzaktan bir telefonla bile senin evinin altını üstüne getirebilir onlar.

Ben ilişkiyi evlendikten birkaç hafta sonra kestim hala kocamla tartışmama sebep olabiliyor bazen. Allahım pamuk gibi bir kv olacağım.

Valla bebişim vâris ağrısı mi çatı ağrısı mi bilmiyorum doktorum normal dedi ama azcik iş yapsam şiddetleniyor nasıl geçecek bu üç ay bu arada ölçtüm 104 ile rekor bende sanırım

oğluşunu alan yaşadı

5.ayı dolduran bebekler, kaç kiloyla yola devam? Dökülün, merak ediyorum.
bugün tam tamına 160 günlüğüz yaniii 5 ay 10. günden bildiriyorum (yarabbim 6. ayı da yarılamışız şükürler olsun)
yaklaşık 3.50, 4 kilo ile yola devam.
Valla bebişim vâris ağrısı mi çatı ağrısı mi bilmiyorum doktorum normal dedi ama azcik iş yapsam şiddetleniyor nasıl geçecek bu üç ay bu arada ölçtüm 104 ile rekor bende sanırım
haftana bakarak da grubumuzda rekor sende çiçeğim bence harikasın sen
senin bebiş 1 kiloya yaklaştı dimi? bizimkiler daha yarım litrelik su şişesi kadar
benim karnım bu hızla büyürse senin haftanda 110 da olurum ben

Yok yaa bende hızlı gidiyorum canim 1 hafta öncesi 650 gramdi canım bundan sonra hızlı kilo alır artık bir sonraki randevum da ay başına bakalım neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…