Yüzümü kara çıkarmadı oğluşum, içeride tekvando yapılıyor gibi biliyor musun?ölç ölç bekliyorum :))
maşallah kız aradaki ffarkı 2 ye indirdim sabah olunca
Ee sanırım kayınvalideler bunun için var.maşallah kız
la palavere bıraaah kaynana deseydin
bebe daha yarım kilo var yok ne kilo alacak.
hem hamişiz aldıysam size mi aldım kiloyu dicen böylelerine de işte denmiyor
ben de tanışmadığım kv ye kinleniyorum daha fena
evet sorma uyuya uyuya büyüyodu bunlar haniYüzümü kara çıkarmadı oğluşum, içeride tekvando yapılıyor gibi biliyor musun?Gece vuruyor gündüz vuruyor, bu sıpa ne zaman uyuyor?
oğlu bile görüşmüyorsa haksız sayılmam benceEe sanırım kayınvalideler bunun için var.
Benimde hep biraz alt karnım vardı zayıf olduğum zamanlarda bile şimdi biraz şişmiş hali olduYavrum benimki karnıma karpuz koymuş gibi oldu aslında, bir foto çekersem atacağım bugün.Gebelik öncesi dümdüz hatta ayıptır söylemesi kaslı olan karnım.
Ya Allah kurtarsın şu patavatsız kayınvalidelerden sizleri, bunları okuyunca kendi kvme kinleniyorum.Hoş zaten bahane arıyorum da.
Maşallah ya, bu duyguyu merak etmiştim hep, sürekli ay uy diye sıçramakmış meğer.evet sorma uyuya uyuya büyüyodu bunlar hani
gece yatarken son debelenişleri yapıyor sabah benimle uyanıyor
gün boyu uyanık zıpır
oğlu bile görüşmüyorsa haksız sayılmam bence
Şişecek tabii, çocuk yarım kilo oldu yarım kiloo.Benimde hep biraz alt karnım vardı zayıf olduğum zamanlarda bile şimdi biraz şişmiş hali oldubekliyoruz fotonu bak
Kocamın anası olmasa hiç bir anlam ifade etmez hoş gerçi şimdide etmiyor ama neyse
ayyy evet ay uy yapıyorum ben de sert tepiklerdeMaşallah ya, bu duyguyu merak etmiştim hep, sürekli ay uy diye sıçramakmış meğer.
Bak o konuda çok şanslısın farkındasın değil mi? Kayınvalideni TANIMIYORSUN! Allahım rüya gibi.
Dogdugu gün koyarız artıkBende bir terazi olarak asla kız ismi bulamiyorum
Aa bulurlaar, uzaktan bir telefonla bile senin evinin altını üstüne getirebilir onlar.ayyy evet ay uy yapıyorum ben de sert tepiklerde
tanımamak da fena değil de yine de başımızı ağrıtıp canımızı sıkmanın uzaktaaan uzağaa yolunu buluyorlar anacım.
düşün bi de tanışsam bi de görüşsek ne yapacaklar bize bilmiyorum
Valla bebişim vâris ağrısı mi çatı ağrısı mi bilmiyorum doktorum normal dedi ama azcik iş yapsam şiddetleniyor nasıl geçecek bu üç ay bu arada ölçtüm 104 ile rekor bende sanırımgüle güle giysin bebiş
ben de tuvalet seanslarını ikiledim.
bazen o korkuyu ben de yaşıyorum :))
gebelikte genital bölgeye vuran varis ağrıları oluyormuş onlardan süphelendim. çünkü dış dudaklarda da sancı oluyor. çömelince oluşan sancılar vs. yatınca sorun yok mesela.
ölç gel hadi tam göbek deliği çevresi rahat ölçü alıyoruz
benim de 90 çıktıııı
geceden sabaha 5 cm ufalmış karnım hahahaha
hemen altında en şiş olan kısım da 93 çıktı :d
sabah ölç bence de en sağlıklısı öyle olur :)
aramızda 1 hafta var :)
benim de sabah 90 çıktı
karnım dümdüzdü ve @hope2022 a katılıyorum karnım davul gibi şişti.
cok sanslısın biz tr de bulamıyoruz boğmacalı aşıyı.
ilk doz u 20. haftada olduk. boğmacalı tetanozu da bulabilirsek 28 de yaptıracağım.
harika
aramızda 10 gün var sanırım bence gayet iyi
90 benim deee
10 kg di kuzucum sonrasında tartilmaya korkuyorum vallaaaa5.ayı dolduran bebekler, kaç kiloyla yola devam? Dökülün, merak ediyorum.
oğluşunu alan yaşadıAa bulurlaar, uzaktan bir telefonla bile senin evinin altını üstüne getirebilir onlar.
Ben ilişkiyi evlendikten birkaç hafta sonra kestim hala kocamla tartışmama sebep olabiliyor bazen. Allahım pamuk gibi bir kv olacağım.
bugün tam tamına 160 günlüğüz yaniii 5 ay 10. günden bildiriyorum (yarabbim 6. ayı da yarılamışız şükürler olsun5.ayı dolduran bebekler, kaç kiloyla yola devam? Dökülün, merak ediyorum.
haftana bakarak da grubumuzda rekor sende çiçeğim bence harikasın senValla bebişim vâris ağrısı mi çatı ağrısı mi bilmiyorum doktorum normal dedi ama azcik iş yapsam şiddetleniyor nasıl geçecek bu üç ay bu arada ölçtüm 104 ile rekor bende sanırım
Benim 89 cikti evlendigimde 60tiValla bebişim vâris ağrısı mi çatı ağrısı mi bilmiyorum doktorum normal dedi ama azcik iş yapsam şiddetleniyor nasıl geçecek bu üç ay bu arada ölçtüm 104 ile rekor bende sanırım
Yok yaa bende hızlı gidiyorum canim 1 hafta öncesi 650 gramdi canım bundan sonra hızlı kilo alır artık bir sonraki randevum da ay başına bakalım neler olacakoğluşunu alan yaşadı
bugün tam tamına 160 günlüğüz yaniii 5 ay 10. günden bildiriyorum (yarabbim 6. ayı da yarılamışız şükürler olsun)
yaklaşık 3.50, 4 kilo ile yola devam.
haftana bakarak da grubumuzda rekor sende çiçeğim bence harikasın sen
senin bebiş 1 kiloya yaklaştı dimi? bizimkiler daha yarım litrelik su şişesi kadar
benim karnım bu hızla büyürse senin haftanda 110 da olurum ben
Hiccc dert etme doğumdan sonra eski haline dönersin canım şuan içimizde bebisler var gayet normal böyle olmasıBenim 89 cikti evlendigimde 60ti
çok güzel şeyler olacak tabi kiYok yaa bende hızlı gidiyorum canim 1 hafta öncesi 650 gramdi canım bundan sonra hızlı kilo alır artık bir sonraki randevum da ay başına bakalım neler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?