- 2 Haziran 2022
- 78
- 154
- 23
Ah keşke geçmiş olsaydı bende de yok, Allah rahmet eylesin anneanneciğim her şeyimizi dikmiş kendi çocuğumada olsa kıyamadım hatıra var bir iki ağız bezi ter bezi battaniye. Sağlığında öğrenmek aklıma hiç gelmemiştiMermerişahi kumaş da pamuklu diye biliyorum sadece dokuma yöntemleri ve iplik tipi diyeyim farklı yumuşaklıklar kazandırıyor kumaşlara.
Şey yapıyorlar aslında biraz el becerin varsa kumaş kestirip en beğendiğin kumaştan kendin ağız mendilidir ya da müslin kestirip örtü battaniye yapıp artan kumaştan ağız mendili, omuz bezi, emzirme örtüsü filan hazırlayabiliyor bazıları ama bende o beceri pek yok
Havlu bez de bu.
Aminn canım aminn üzgünlügümden oda hareketsiz iki gündür inşallah geçer bugünlerdeDetaylımızı cumartesiye aldık babası görmeden gitmesin dedim hope2022
Ayy insallah canimseninki erkekti demi biz erkek ismi Barış dusunmustuk kiza hic dusunmedik sonunda bu ucluden bir kurra cekicez heralde
Dilekçeyi kabul etmiyorlar kızlar pazartesi suriye için katılış yapacak eşim 6 ayDoğumda olmayacak kucağına alması en büyük hayalimdi eminim onunda öyleydi iyi dileklerinizi gönderin hiçbirine birşey olmasın
Canım içini rahatlatmayacak biliyorum ama yalnız değilsin.. benim eşim de askeri personel ailenin bile götürülemediği sınıra dağın başına tayin çıktı, üstelik burada bi sene daha kalma hakkımız varken. Ve ben bu bi sene daha burdayız durumuna kadar alışmışım ki şoktan şoka girdim tayini öğrenince. Doğumda burada olması için elinden geleni yapacak ama askerlik işte her an her sey olabilir ki bir de benim erken doğum riskim var.Dilekçeyi kabul etmiyorlar kızlar pazartesi suriye için katılış yapacak eşim 6 ayDoğumda olmayacak kucağına alması en büyük hayalimdi eminim onunda öyleydi iyi dileklerinizi gönderin hiçbirine birşey olmasın
Ben de yaptırmayı düşünmüyorum. Doktorum da mecbur tutmuyor. Şeker ölçümü yapacağım düzenli olarakBen yaptırmıcam cnm açlık şekerim 74 çıktı ne bileyim hiç yaptırasım yok
evet kabin olunca baya küçülüyor hatta tek tuşla kapanma özelliği var kendiliğinden .Kabin ile baston tipi aynı şey değil.
Bastonlar bildiğin baston gibi kalıyor
Kabinler kabin boy gibi oluyor katlanınca
Arada fark var diye biliyorum ama
Ah canım her ne kadar üzülme desemde etkilenilecek bir olay ama bebisin için güçlü dur kuzum sonuçta 6 ay sonra Allahın izniyle gelecek doğumdan 2 ay sonra kavuşacaksınız kısa bir süre yinede 2 ay gibi bak bu süreye. İyi şeyler düşün canım benim. İnsallah bu süreci çok kolay atlatırsınız kuzum benimDilekçeyi kabul etmiyorlar kızlar pazartesi suriye için katılış yapacak eşim 6 ayDoğumda olmayacak kucağına alması en büyük hayalimdi eminim onunda öyleydi iyi dileklerinizi gönderin hiçbirine birşey olmasın
ben de sipariş verdim ocean extramag diye bir ilaç bakalım işe yarayacak mıBenimde çok oluyordu magnezyum eksikliği dedi doktor, suda eriyen bişey yazdı.
doktor ilaç verdi, bol yoğurt ve süte başladımBende de başladı o canım hamilelikte oluyor magnezyum eksikliğinden dolayı diyorlar
Canım çok haklısın. İnşallah bir mucize olur da kocan sizinle kalırDilekçeyi kabul etmiyorlar kızlar pazartesi suriye için katılış yapacak eşim 6 ayDoğumda olmayacak kucağına alması en büyük hayalimdi eminim onunda öyleydi iyi dileklerinizi gönderin hiçbirine birşey olmasın
Aynı ağrıları yaşıyoruz canim biraz erken başladı bizimkiler normal de son ay yaşamanız gerekiyor Allah yardımcımız olsun bu günlerde geçecek Allah'ın izniyle kuzucumMavişim pazar gününden beri bir ağrı giriyor vajina kemiği mi desem ne desem.
Eskiden iki bacağımla sıkıştırırdım artık sıkıştıramıyorum resmen açıldı sanki o içteki kemiklerim.
Hani ilk trimester da o kemiğe arada sancı girerdi filan o sancılarla alakası yok bunun çok çok garip
5 aydır o kadar Garip korkularla doktora koştum ki şimdi 25 hazirana kadar dayanacağım tutuyorum kendimidiyorum bunlar da normaldir.
Dediğin gibi valla artık hiç eğilemiyorum. Bu son bi haftada karnım sanki her gün cm cm ileri doğru büyüyor gözüm korktu
ben yürüyemeyeceğimdne o kadar eminim kidaha 6. Ayın içinde böyleysem yok yani imkansız
Yalnız değilsin canim boncuk boncuk terliyorm burası akşamları serin oluyor bir tek akşamları rahatımValla beni menapoza girmiş kadınlar gibi inanılmaz sıcak basıyor
Ya senin göbeğin küçücük bi kere, tam minik hamile göbeği
Benim de son bir kaç haftadır büyüdü sanki, telefonum göbek ve usg fotosu ile dolu bakıp bakıp karşılaştırıyorum geçen haftalarla, büyümüş gerçekten
Annem de bize hamileyken 6. Aydan sonra büyümüştü dedi öyle galiba.
Bizim kızımız olsa Eylül koyacaktık. Anlam olarak pek bir anlamı olmasa da biz Eylülde tanışıp yine bu ay evlenmiştik bizim için anlamı büyüktü:)
Ayy buna bende varım çok heyecanlıAnlaştık sabah ölçüyoruz
Bana uyar cumartesileri de göbek şov günümüz olsun
Aynı benimde ama yaptırmakta fayda var valla şekeri yüksek olan yaptırsın benim hep bu yaşıma kafar çok iyidi ondan yoksa düşünürdümBen de yaptırmayı düşünmüyorum. Doktorum da mecbur tutmuyor. Şeker ölçümü yapacağım düzenli olarak
Ben dün akşam ölçtüm 90’dı. Sabah ölçtüm idrar yaptıktan sonra 87Göbek dün akşam 92 çıktı bu arada :) ama sabah wcden sonra ölçmek lazım :)
Kız ismi olarak da Nehir çok hoşuma gidiyor canım Türkçe istediğiniz için de Duru,Doğa,Ekin,İlke,Mercan,Gökçe bunlar da güzel geliyor kulağa benimki Miray olacak büyük ihtimal ama net değil dahaNehir7
Yaa benim de açlık şekerim 73 çıktı kafam karıştı şimdi benimAynı benimde ama yaptırmakta fayda var valla şekeri yüksek olan yaptırsın benim hep bu yaşıma kafar çok iyidi ondan yoksa düşünürdüm
doktor ilaç verdi, bol yoğurt ve süte başladımazaldı biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?