2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ah keşke geçmiş olsaydı bende de yok, Allah rahmet eylesin anneanneciğim her şeyimizi dikmiş kendi çocuğumada olsa kıyamadım hatıra var bir iki ağız bezi ter bezi battaniye. Sağlığında öğrenmek aklıma hiç gelmemişti Ben biraz dolandığımda elleyim şu ağız bezlerine o zaman

Kötü düşünmeyin kötü olmasın insallah canım sağ salim gitsin gelsiin

Benim 0-24 yazlik- kislik almama gerek yokbir tek mont alicam cunku montlar hep griydi , bari cocuguma bisi alayim dedim

Su gri ayakkabilari ben almistim arkadasimin kizina , bana geri geldi mor etekli resmin oldugu resimdekiler de favorilerim

Eklentiler

• F0CB48FF-DB0A-4662-9BFF-C4E379FA2A75.webp
    54,4 KB · Görüntüleme: 72
  • 9951E672-2434-4534-ABC2-AB96CE2DF087.webp
    78,7 KB · Görüntüleme: 70
  • DC71CB54-CA2A-4119-A945-14D38AFF2219.webp
    81,1 KB · Görüntüleme: 73
  • 3E5E5216-149C-4E34-AC9F-FAB308005B3D.webp
    121 KB · Görüntüleme: 66
  • 6D76C1D9-9B0F-4BCD-81AE-9556D771BF6F.webp
    62 KB · Görüntüleme: 80
Canım içini rahatlatmayacak biliyorum ama yalnız değilsin.. benim eşim de askeri personel ailenin bile götürülemediği sınıra dağın başına tayin çıktı, üstelik burada bi sene daha kalma hakkımız varken. Ve ben bu bi sene daha burdayız durumuna kadar alışmışım ki şoktan şoka girdim tayini öğrenince. Doğumda burada olması için elinden geleni yapacak ama askerlik işte her an her sey olabilir ki bir de benim erken doğum riskim var.
Sonuç olarak biz artık birer anneyiz ve güçlü olmak zorundayız bebeklerimiz de etkileniyor kendimizi yüksek tutmaya çalışmalıyız ne kadar zor olsa da

Kabin ile baston tipi aynı şey değil.
Bastonlar bildiğin baston gibi kalıyor
Kabinler kabin boy gibi oluyor katlanınca
Arada fark var diye biliyorum ama
evet kabin olunca baya küçülüyor hatta tek tuşla kapanma özelliği var kendiliğinden .

baston da hafif ortak özellikleri var ama baston o kadar küçülmüyor :)

Ah canım her ne kadar üzülme desemde etkilenilecek bir olay ama bebisin için güçlü dur kuzum sonuçta 6 ay sonra Allahın izniyle gelecek doğumdan 2 ay sonra kavuşacaksınız kısa bir süre yinede 2 ay gibi bak bu süreye. İyi şeyler düşün canım benim. İnsallah bu süreci çok kolay atlatırsınız kuzum benim

Canım çok haklısın. İnşallah bir mucize olur da kocan sizinle kalır

Aynı ağrıları yaşıyoruz canim biraz erken başladı bizimkiler normal de son ay yaşamanız gerekiyor Allah yardımcımız olsun bu günlerde geçecek Allah'ın izniyle kuzucum
Yalnız değilsin canim boncuk boncuk terliyorm burası akşamları serin oluyor bir tek akşamları rahatım
Anlaştık sabah ölçüyoruz

Bana uyar cumartesileri de göbek şov günümüz olsun
Ayy buna bende varım çok heyecanlı

Göbek dün akşam 92 çıktı bu arada :) ama sabah wcden sonra ölçmek lazım :)

Kız ismi olarak da Nehir çok hoşuma gidiyor canım Türkçe istediğiniz için de Duru,Doğa,Ekin,İlke,Mercan,Gökçe bunlar da güzel geliyor kulağa benimki Miray olacak büyük ihtimal ama net değil daha Nehir7

Ben dün akşam ölçtüm 90’dı. Sabah ölçtüm idrar yaptıktan sonra 87 -Sunshine benim karnım mı küçük sizin mi büyük ama gebelik öncesinde dümdüzdü onu da göz önünde bulundurabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…