Bana da aşıyı yapan hemşire arada tam 30 gün olması lazım. 1 gün erken dahi yaptırma demişti.
Maksimum da 1 gün geciktir demişti ben de oradan biliyorum.
Morali bozulur insanın peşpeşe 2 haber. Hayırlısı ne yapalım...
Ben o aşıdan sonra 1 hafta kendime gelemedim, çok bitkindim. Kolum da tam 1 hafta ağrıdı.
doktor önemli olduğunu düşünse bahsederdi. riskli bir şey değil parlaklık genellikle kayboluyor ilerleyen haftalarda canım.
genel olarak sorunsuz sıkıntısız çıkmasına sevindim :)
Kız deme öyle son zamanları görünce diyeceksin ki çok hizliymis meğer son zamanlara göre o zaman agirlastgn için bı an önce doğsa diyorsun ama geçmiyor valla
Olur mu olmaz asla benim bebemden kime ne bana bir kere bile sormaz hamileliğin nasıl geçiyor diye milletin yanında ilgilenir anca ama midem bulanıyor demiştim bir kez yanına eltimin 3 yaşındaki oğluna taklidimi yapmış çocuk her yerde onu yapıyor gel de sinir olma
Bide kv de diyor bana sen kendine kilo aldın bebeğe almadın bebeğe alsaydın karnın büyürdü maşAllah nasıl göz varsa içimi görüyor sanırım Birbasak-Sunshine
Kız deme öyle son zamanları görünce diyeceksin ki çok hizliymis meğer son zamanlara göre o zaman agirlastgn için bı an önce doğsa diyorsun ama geçmiyor valla
Göbek dün akşam 92 çıktı bu arada :) ama sabah wcden sonra ölçmek lazım :)
Kız ismi olarak da Nehir çok hoşuma gidiyor canım Türkçe istediğiniz için de Duru,Doğa,Ekin,İlke,Mercan,Gökçe bunlar da güzel geliyor kulağa benimki Miray olacak büyük ihtimal ama net değil daha Nehir7