Ben dün akşam ölçtüm 90’dı. Sabah ölçtüm idrar yaptıktan sonra 87-Sunshine benim karnım mı küçük sizin mi büyük ama gebelik öncesinde dümdüzdü onu da göz önünde bulundurabilirim
Allah sabır güç kuvvet versin sanada canım çok zorCanım içini rahatlatmayacak biliyorum ama yalnız değilsin.. benim eşim de askeri personel ailenin bile götürülemediği sınıra dağın başına tayin çıktı, üstelik burada bi sene daha kalma hakkımız varken. Ve ben bu bi sene daha burdayız durumuna kadar alışmışım ki şoktan şoka girdim tayini öğrenince. Doğumda burada olması için elinden geleni yapacak ama askerlik işte her an her sey olabilir ki bir de benim erken doğum riskim var.
Sonuç olarak biz artık birer anneyiz ve güçlü olmak zorundayız bebeklerimiz de etkileniyor kendimizi yüksek tutmaya çalışmalıyız ne kadar zor olsa da
Bende bir terazi olarak asla kız ismi bulamiyorumBen bu 3ü arasindan ipek diyorum cok kibar...
Ben kizima daha karar veremedim cok zormus zaten kararsiz bi terazi olarak isme nasil karar vericem bilemiyorum
Esim Miray ismini onermisti yillar evvel ama erkek cocugumuz oldugu icin o isim oylece kaldiGöbek dün akşam 92 çıktı bu arada :) ama sabah wcden sonra ölçmek lazım :)
Kız ismi olarak da Nehir çok hoşuma gidiyor canım Türkçe istediğiniz için de Duru,Doğa,Ekin,İlke,Mercan,Gökçe bunlar da güzel geliyor kulağa benimki Miray olacak büyük ihtimal ama net değil dahaNehir7
güle güle giysin bebişBenim 0-24 yazlik- kislik almama gerek yokbir tek mont alicam cunku montlar hep griydi , bari cocuguma bisi alayim dedim
Su gri ayakkabilari ben almistim arkadasimin kizina , bana geri geldimor etekli resmin oldugu resimdekiler de favorilerim
Bu bebişin benim mesanemle zoru ne ya altıma kaçırcam vurup vurup duruyo
gebelikte genital bölgeye vuran varis ağrıları oluyormuş onlardan süphelendim. çünkü dış dudaklarda da sancı oluyor. çömelince oluşan sancılar vs. yatınca sorun yok mesela.Aynı ağrıları yaşıyoruz canim biraz erken başladı bizimkiler normal de son ay yaşamanız gerekiyor Allah yardımcımız olsun bu günlerde geçecek Allah'ın izniyle kuzucum
Yalnız değilsin canim boncuk boncuk terliyorm burası akşamları serin oluyor bir tek akşamları rahatım
Ayy buna bende varım çok heyecanlı
benim de 90 çıktıııı
sabah ölç bence de en sağlıklısı öyle olur :)Göbek dün akşam 92 çıktı bu arada :) ama sabah wcden sonra ölçmek lazım :)
Kız ismi olarak da Nehir çok hoşuma gidiyor canım Türkçe istediğiniz için de Duru,Doğa,Ekin,İlke,Mercan,Gökçe bunlar da güzel geliyor kulağa benimki Miray olacak büyük ihtimal ama net değil dahaNehir7
aramızda 1 hafta var :)Ben dün akşam ölçtüm 90’dı. Sabah ölçtüm idrar yaptıktan sonra 87-Sunshine benim karnım mı küçük sizin mi büyük ama gebelik öncesinde dümdüzdü onu da göz önünde bulundurabilirim
cok sanslısın biz tr de bulamıyoruz boğmacalı aşıyı.Kizlar turkiyede hanilelikte bogmaca asisi yapiliyor mu? Bana burda 24. Haftada yapilacak. Sizi merak ettim.
harika94 kızlar benimde göbüşüm
aramızda 10 gün var sanırım bence gayet iyi
Rabbim hepsini korusun evlatlarına bağışlasın . Lütfen uzulmemeye çalış canım çok zor biliyorumÇok teşekkürler umduğumuz gibi olur herşey inşallah kızlar bebeğimiz hemen alışır babacığınaCanı sağolsun benim korkum o ayrılıklar biter elbet
Allah sağlıkla sıhhatle eline almayı nasip etsin.Kizlar selamKIZ anasi olacam insallah ama isim olarak daha netlesmis bir sey yok tek isim olsun istiyoruz turkce bir isim olsun mesela İPEK , DEFNE, NEHİR,
Boyle isim onerisinde bulunabilirmisiniz acaba? Simdiden cok tesekkur ederim
çıkmadı mı sizin bebişler yukarı? :) Aslında sıkışma seanslarının azalması lazım ama...Bu bebişin benim mesanemle zoru ne ya altıma kaçırcam vurup vurup duruyo
Maşallah maşallah. Ben göbek çevremi ölçmeye korkuyorum :)
Göbek dün akşam 92 çıktı bu arada :) ama sabah wcden sonra ölçmek lazım :)
Çok iyiydi bu :)Gebelik öncesi dümdüz olanların gneelde karnı güzel büyüyor aslındabenimde kendi göbeğim dısında çok hafif bi karnım çıktı ama kesinlikle sadece yemeği fazla kaçırdım göbeği o
Alt karından ibaret hamileliğim
Yavrum benimki karnıma karpuz koymuş gibi oldu aslında, bir foto çekersem atacağım bugün.
ölç ölç bekliyorum :))çıkmadı mı sizin bebişler yukarı? :) Aslında sıkışma seanslarının azalması lazım ama...
Maşallah maşallah. Ben göbek çevremi ölçmeye korkuyorum :)
maşallah kız aradaki ffarkı 2 ye indirdim sabah olunca
maşallah kız
ben de tanışmadığım kv ye kinleniyorum daha fenaYavrum benimki karnıma karpuz koymuş gibi oldu aslında, bir foto çekersem atacağım bugün.Gebelik öncesi dümdüz hatta ayıptır söylemesi kaslı olan karnım.
Ya Allah kurtarsın şu patavatsız kayınvalidelerden sizleri, bunları okuyunca kendi kvme kinleniyorum.Hoş zaten bahane arıyorum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?