2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Gebelik öncesi dümdüz olanların gneelde karnı güzel büyüyor aslında benimde kendi göbeğim dısında çok hafif bi karnım çıktı ama kesinlikle sadece yemeği fazla kaçırdım göbeği o

Allah sabır güç kuvvet versin sanada canım çok zor

Esim Miray ismini onermisti yillar evvel ama erkek cocugumuz oldugu icin o isim oylece kaldi saglikla gelsin prensesler illaki bir isim bulacagiz onlara

Benim 0-24 yazlik- kislik almama gerek yokbir tek mont alicam cunku montlar hep griydi , bari cocuguma bisi alayim dedim

Su gri ayakkabilari ben almistim arkadasimin kizina , bana geri geldi mor etekli resmin oldugu resimdekiler de favorilerim
güle güle giysin bebiş

Bu bebişin benim mesanemle zoru ne ya altıma kaçırcam vurup vurup duruyo
ben de tuvalet seanslarını ikiledim.
bazen o korkuyu ben de yaşıyorum :))
gebelikte genital bölgeye vuran varis ağrıları oluyormuş onlardan süphelendim. çünkü dış dudaklarda da sancı oluyor. çömelince oluşan sancılar vs. yatınca sorun yok mesela.

ölç gel hadi tam göbek deliği çevresi rahat ölçü alıyoruz

-Sunshine kuzum 101,5 çıktı bu sabah göbek çevrem
benim de 90 çıktıııı
geceden sabaha 5 cm ufalmış karnım hahahaha
hemen altında en şiş olan kısım da 93 çıktı :d
sabah ölç bence de en sağlıklısı öyle olur :)
aramızda 1 hafta var :)
benim de sabah 90 çıktı
karnım dümdüzdü ve hope2022 a katılıyorum karnım davul gibi şişti.
Kizlar turkiyede hanilelikte bogmaca asisi yapiliyor mu? Bana burda 24. Haftada yapilacak. Sizi merak ettim.
cok sanslısın biz tr de bulamıyoruz boğmacalı aşıyı.
ilk doz u 20. haftada olduk. boğmacalı tetanozu da bulabilirsek 28 de yaptıracağım.

94 kızlar benimde göbüşüm
harika
88 çıktı göbeğim yok bu göbek olmayacak heralde -Sunshine
aramızda 10 gün var sanırım bence gayet iyi
90 benim deee

Çok teşekkürler umduğumuz gibi olur herşey inşallah kızlar bebeğimiz hemen alışır babacığına Canı sağolsun benim korkum o ayrılıklar biter elbet
Rabbim hepsini korusun evlatlarına bağışlasın . Lütfen uzulmemeye çalış canım çok zor biliyorum

Kizlar selam KIZ anasi olacam insallah ama isim olarak daha netlesmis bir sey yok tek isim olsun istiyoruz turkce bir isim olsun mesela İPEK, DEFNE, NEHİR,
Boyle isim onerisinde bulunabilirmisiniz acaba? Simdiden cok tesekkur ederim
Allah sağlıkla sıhhatle eline almayı nasip etsin.
Ben kızım olsaydı adını Duru koyacaktım. Belki sana isim olarak yardımcı olur :)
Ya da Selen ismi de çok güzeldir, hediye anlamı taşır. Sezen koyan da çok duyuyorum. Onun da fonetiği güzel.

Bu bebişin benim mesanemle zoru ne ya altıma kaçırcam vurup vurup duruyo
çıkmadı mı sizin bebişler yukarı? :) Aslında sıkışma seanslarının azalması lazım ama...

-Sunshine kuzum 101,5 çıktı bu sabah göbek çevrem
Maşallah maşallah. Ben göbek çevremi ölçmeye korkuyorum :)

Mercan ve Gökçe isimleri de çok hoş.
Sağlıkla gelsin minnoşun.

Gebelik öncesi dümdüz olanların gneelde karnı güzel büyüyor aslında benimde kendi göbeğim dısında çok hafif bi karnım çıktı ama kesinlikle sadece yemeği fazla kaçırdım göbeği o
Çok iyiydi bu :)
Benim de karpuzu çok kaçırdım karnım oluyor akşamları :)

Alt karından ibaret hamileliğim

-Sunshine Birbasak enine genişliyorum sanırım ben

Bide kv de diyor bana sen kendine kilo aldın bebeğe almadın bebeğe alsaydın karnın büyürdü maşAllah nasıl göz varsa içimi görüyor sanırım Birbasak -Sunshine
Yavrum benimki karnıma karpuz koymuş gibi oldu aslında, bir foto çekersem atacağım bugün. Gebelik öncesi dümdüz hatta ayıptır söylemesi kaslı olan karnım.

Ya Allah kurtarsın şu patavatsız kayınvalidelerden sizleri, bunları okuyunca kendi kvme kinleniyorum. Hoş zaten bahane arıyorum da.

Alt karından ibaret hamileliğim

-Sunshine Birbasak enine genişliyorum sanırım ben

Bide kv de diyor bana sen kendine kilo aldın bebeğe almadın bebeğe alsaydın karnın büyürdü maşAllah nasıl göz varsa içimi görüyor sanırım Birbasak -Sunshine
maşallah kız
la palavere bıraaah kaynana deseydin
bebe daha yarım kilo var yok ne kilo alacak.
hem hamişiz aldıysam size mi aldım kiloyu dicen böylelerine de işte denmiyor

ben de tanışmadığım kv ye kinleniyorum daha fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…