2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Sabah sağlık ocağına gittim tetanoz İçin bana 10 haizanda gel demişti hemşire, sabah da daha erken gibi normalde yaparım ama ilki ile 2. Arasında bugün 22 gün olmuş tam isterseniz bekleyelim biraz daha dedi la havle.

Ben de erken olduğunu düşündüğüm İçin tamam dedim, ben bunların hemşire olduğundan şüpheliyim.. Madem neden beni aradı. Geçen hafta.

Perinatoloğ da 2 hafta sonra kontrole gel demişti o da bugün oluyor 16:30’da randevum vardı, 13:16’da mesaj atmış asistanı doktor hanımın 13:30 da ameliyatı var diye. 14 dk önce mi bebekli oldu sinirlendim bende.
Eşim bu kontrol İçin şehir dışından geliyor dedim ki gerçekten öyle..

Ama sonra düşündüm acil biri için bir ameliyata girmiş olabilirim, o kişinin yerinde ben de olabilirdim dedim.
Yine de moralim bozuldu kendimi hazırlamıştım bebeğimi göreceğim diye

sağlık ocağı yine şaşırtmadı :)
kuzu tetanoz 2. doz için biraz daha bekle istersen. belki boğmacalı yı bulabilirsek onu yaptırırsın.

e peki kontrolün ne zamana ertelendi. ameliyat sonrası en azından gidin bari de dediğin gibi eşin de girebilsin :/
moralinin bozulmasında çok haklısın. ameliyata girene de geçmiş olsun tabi.
ama ona göre plan program yapıyorsun

Ptesiye aldık canım çok uzak bir tarih değil ama işte anlatabildim mi bilmiyorum insan kendini bugüne hazırlayınca ister istemez bir hayal kırıklığı oldu, eşimde önemli bir toplantısını bırakıp geliyor hala daha yolda mesela..

Ama işte diğer taraftan da ameliyat olayı gerçekte bu sefer ameliyat olan tarafı da düşünüyorum bencillik etme diyorum kendime. İki ucu değnek misali.

Sağlık olsun ne yapalım.

çok iyi anlıyorum canım..
kavuşmanız bi kaç gün gecikecek sadece ama üzme kendini yeniden heyecanlanırsın sen

Merhabalar arkadaşlar umarım hepinizin detaylı ultrasonu güzel geçmiştir bende dün detaylıya girdim. Doktor herhangi bir sorundan bahsetmedi fakat rapora bakarken bir şey kafama takıldı. Böyle bir şey yazıyor internetten baktım bağırsak parlaklığı falan diyor. Doktor bize bilgi vermedi. Kendi doktoruma henüz göstermedim bilgisi olan var mı acaba?

Eklentiler

• 54D9AA12-1045-4035-9FE2-C91B44F34C4E.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 81
Tam 30 gün olmadan yapmıyorlarmış aşıyı canım ben de öyle biliyorum.
Hayırlısı böyleymiş diyorum sadece, belki öyle olması gerektiği için ertelenmiştir randevun.
İnsanın canı sıkılsa da biraz da oluruna bırakmamız lazım sanırım.

Doktor bir sorundan bahsetmemişse hiç onlara bakarak kafanı bulandırma, hayırlı olsun sevindim temiz çıkmasına sonucunun

22. Gün yapılabiliyor dedi canım bana da hemşire ama İnan hiç inanmıyorum, madem 22. Günde yapılıyor bugün neden yapmadı?
Bu güne kadar da beni hep yanlış yönlendirdi ya da yönlendiremedi zaten.

Öyle her işte bir hayır var dediğin gibi, akşama geçer moral bozukluğu.

Bana da aşıyı yapan hemşire arada tam 30 gün olması lazım. 1 gün erken dahi yaptırma demişti.
Maksimum da 1 gün geciktir demişti ben de oradan biliyorum.
Morali bozulur insanın peşpeşe 2 haber. Hayırlısı ne yapalım...
Ben o aşıdan sonra 1 hafta kendime gelemedim, çok bitkindim. Kolum da tam 1 hafta ağrıdı.

5.ayı dolduran bebekler, kaç kiloyla yola devam? Dökülün, merak ediyorum.
Ben 4.5 kiloyla yola devam modundayım. Asıl seni merak ediyorum :)

Ben toplam 4 kilo aldım ama karnım acayip büyüdü ya yemeklerden sonra patoayacak gibi hissediyorum
Ah o hazımsızlık, biraz fazla yiyince ben de öyleyim. Muhakkak biraz az kalkmak lazım sofradan. Çözüm bu.

10 kg di kuzucum sonrasında tartilmaya korkuyorum vallaaaa
Mavişim sen halay başısın hafta olarak.
oğluşunu alan yaşadı

bugün tam tamına 160 günlüğüz yaniii 5 ay 10. günden bildiriyorum (yarabbim 6. ayı da yarılamışız şükürler olsun)
yaklaşık 3.50, 4 kilo ile yola devam.
Şansıma çirkef bir gelinim olursa?
Birbasak ben gebeliğin başında verdiğim kiloları da sayarsam toplamda 7 kilo aldım

Ben 4.5 kiloyla yola devam modundayım. Asıl seni merak ediyorum :)
Genel olarak iyi miyiz sanki? Doktorlarınız daha iyi bilir gerçi. Ben +2 ile devam ediyorum bebeğim, ama ışık hızıyla birkaç kilo birden alacakmış gibi hissediyorum.

Ayyy hiç sorma Adanalımmm şimdi fark ettim ki çiftli rakamlara düşmüşüm vayyy anasını zaman çok hızlı

doktor önemli olduğunu düşünse bahsederdi. riskli bir şey değil parlaklık genellikle kayboluyor ilerleyen haftalarda canım.
genel olarak sorunsuz sıkıntısız çıkmasına sevindim :)
ben 8 hafta sonra yaptırmış olacağım mesela

Allah kuvustursun canım hayırlısıyla sağlıkla en kısa zamanda hem sana hem bebeğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…