sağlık ocağı yine şaşırtmadı :)Sabah sağlık ocağına gittim tetanoz İçin bana 10 haizanda gel demişti hemşire, sabah da daha erken gibi normalde yaparım ama ilki ile 2. Arasında bugün 22 gün olmuş tam isterseniz bekleyelim biraz daha dedi la havle.
Ben de erken olduğunu düşündüğüm İçin tamam dedim, ben bunların hemşire olduğundan şüpheliyim..Madem neden beni aradı. Geçen hafta.
Perinatoloğ da 2 hafta sonra kontrole gel demişti o da bugün oluyor 16:30’da randevum vardı, 13:16’da mesaj atmış asistanı doktor hanımın 13:30 da ameliyatı var diye. 14 dk önce mi bebekli oldu sinirlendim bende.
Eşim bu kontrol İçin şehir dışından geliyor dedim ki gerçekten öyle..
Ama sonra düşündüm acil biri için bir ameliyata girmiş olabilirim, o kişinin yerinde ben de olabilirdim dedim.
Yine de moralim bozuldu kendimi hazırlamıştım bebeğimi göreceğim diye
İnşallah canımçok güzel şeyler olacak tabi ki
miniğin 750 gr olmuştur şimdiye
Ptesiye aldık canım çok uzak bir tarih değil ama işte anlatabildim mi bilmiyorum insan kendini bugüne hazırlayınca ister istemez bir hayal kırıklığı oldu, eşimde önemli bir toplantısını bırakıp geliyor hala daha yolda mesela..sağlık ocağı yine şaşırtmadı :)
kuzu tetanoz 2. doz için biraz daha bekle istersen. belki boğmacalı yı bulabilirsek onu yaptırırsın.
e peki kontrolün ne zamana ertelendi. ameliyat sonrası en azından gidin bari de dediğin gibi eşin de girebilsin :/
moralinin bozulmasında çok haklısın. ameliyata girene de geçmiş olsun tabi.
ama ona göre plan program yapıyorsun
çok iyi anlıyorum canım..Ptesiye aldık canım çok uzak bir tarih değil ama işte anlatabildim mi bilmiyorum insan kendini bugüne hazırlayınca ister istemez bir hayal kırıklığı oldu, eşimde önemli bir toplantısını bırakıp geliyor hala daha yolda mesela..
Ama işte diğer taraftan da ameliyat olayı gerçekte bu sefer ameliyat olan tarafı da düşünüyorum bencillik etme diyorum kendime. İki ucu değnek misali.
Sağlık olsun ne yapalım.
Iyiyim canım bu aralar evime geldim bi yandan toparlanmaya çalışıyorum, işler çok bu sıra. Aksine de ağrılarım başladı. Sen napiyorsun nasılsınDilos6342 canım sen nasılsın uzun zamandır konuşmadık
Hem de ne fırsatçılık. Evi olan estiriyor işteŞu an kiralar sapıtmış durumda, resmen fırsatçılar.
Tam 30 gün olmadan yapmıyorlarmış aşıyı canım ben de öyle biliyorum.Sabah sağlık ocağına gittim tetanoz İçin bana 10 haizanda gel demişti hemşire, sabah da daha erken gibi normalde yaparım ama ilki ile 2. Arasında bugün 22 gün olmuş tam isterseniz bekleyelim biraz daha dedi la havle.
Ben de erken olduğunu düşündüğüm İçin tamam dedim, ben bunların hemşire olduğundan şüpheliyim..Madem neden beni aradı. Geçen hafta.
Perinatoloğ da 2 hafta sonra kontrole gel demişti o da bugün oluyor 16:30’da randevum vardı, 13:16’da mesaj atmış asistanı doktor hanımın 13:30 da ameliyatı var diye. 14 dk önce mi bebekli oldu sinirlendim bende.
Eşim bu kontrol İçin şehir dışından geliyor dedim ki gerçekten öyle..
Ama sonra düşündüm acil biri için bir ameliyata girmiş olabilirim, o kişinin yerinde ben de olabilirdim dedim.
Yine de moralim bozuldu kendimi hazırlamıştım bebeğimi göreceğim diye
Buldunuz mu ev canım?Hem de ne fırsatçılık. Evi olan estiriyor işte
Doktor bir sorundan bahsetmemişse hiç onlara bakarak kafanı bulandırma, hayırlı olsun sevindim temiz çıkmasına sonucununMerhabalar arkadaşlar umarım hepinizin detaylı ultrasonu güzel geçmiştir bende dün detaylıya girdim. Doktor herhangi bir sorundan bahsetmedi fakat rapora bakarken bir şey kafama takıldı. Böyle bir şey yazıyor internetten baktım bağırsak parlaklığı falan diyor. Doktor bize bilgi vermedi. Kendi doktoruma henüz göstermedim bilgisi olan var mı acaba?
22. Gün yapılabiliyor dedi canım bana da hemşire ama İnan hiç inanmıyorum, madem 22. Günde yapılıyor bugün neden yapmadı?Tam 30 gün olmadan yapmıyorlarmış aşıyı canım ben de öyle biliyorum.
Hayırlısı böyleymiş diyorum sadece, belki öyle olması gerektiği için ertelenmiştir randevun.
İnsanın canı sıkılsa da biraz da oluruna bırakmamız lazım sanırım.
Bana da aşıyı yapan hemşire arada tam 30 gün olması lazım. 1 gün erken dahi yaptırma demişti.22. Gün yapılabiliyor dedi canım bana da hemşire ama İnan hiç inanmıyorum, madem 22. Günde yapılıyor bugün neden yapmadı?
Bu güne kadar da beni hep yanlış yönlendirdi ya da yönlendiremedi zaten.
Öyle her işte bir hayır var dediğin gibi, akşama geçer moral bozukluğu.
Ben 4.5 kiloyla yola devam modundayım. Asıl seni merak ediyorum :)5.ayı dolduran bebekler, kaç kiloyla yola devam? Dökülün, merak ediyorum.
Ah o hazımsızlık, biraz fazla yiyince ben de öyleyim. Muhakkak biraz az kalkmak lazım sofradan. Çözüm bu.Ben toplam 4 kilo aldım ama karnım acayip büyüdü ya yemeklerden sonra patoayacak gibi hissediyorum
Mavişim sen halay başısın hafta olarak.10 kg di kuzucum sonrasında tartilmaya korkuyorum vallaaaa
Şansıma çirkef bir gelinim olursa?oğluşunu alan yaşadı
bugün tam tamına 160 günlüğüz yaniii 5 ay 10. günden bildiriyorum (yarabbim 6. ayı da yarılamışız şükürler olsun)
yaklaşık 3.50, 4 kilo ile yola devam.
Birbasak ben gebeliğin başında verdiğim kiloları da sayarsam toplamda 7 kilo aldım
Genel olarak iyi miyiz sanki? Doktorlarınız daha iyi bilir gerçi.Ben 4.5 kiloyla yola devam modundayım. Asıl seni merak ediyorum :)
Ayyy hiç sorma AdanalımmmMavişim sen halay başısın hafta olarak.
Şansıma çirkef bir gelinim olursa?
Genel olarak iyi miyiz sanki? Doktorlarınız daha iyi bilir gerçi.Ben +2 ile devam ediyorum bebeğim, ama ışık hızıyla birkaç kilo birden alacakmış gibi hissediyorum.
doktor önemli olduğunu düşünse bahsederdi. riskli bir şey değil parlaklık genellikle kayboluyor ilerleyen haftalarda canım.Merhabalar arkadaşlar umarım hepinizin detaylı ultrasonu güzel geçmiştir bende dün detaylıya girdim. Doktor herhangi bir sorundan bahsetmedi fakat rapora bakarken bir şey kafama takıldı. Böyle bir şey yazıyor internetten baktım bağırsak parlaklığı falan diyor. Doktor bize bilgi vermedi. Kendi doktoruma henüz göstermedim bilgisi olan var mı acaba?
ben 8 hafta sonra yaptırmış olacağım meselaBana da aşıyı yapan hemşire arada tam 30 gün olması lazım. 1 gün erken dahi yaptırma demişti.
Maksimum da 1 gün geciktir demişti ben de oradan biliyorum.
Morali bozulur insanın peşpeşe 2 haber. Hayırlısı ne yapalım...
Ben o aşıdan sonra 1 hafta kendime gelemedim, çok bitkindim. Kolum da tam 1 hafta ağrıdı.
Allah kuvustursun canım hayırlısıyla sağlıkla en kısa zamanda hem sana hem bebeğineDilekçeyi kabul etmiyorlar kızlar pazartesi suriye için katılış yapacak eşim 6 ayDoğumda olmayacak kucağına alması en büyük hayalimdi eminim onunda öyleydi iyi dileklerinizi gönderin hiçbirine birşey olmasın
Çok iyiydi bu :)
Benim de karpuzu çok kaçırdım karnım oluyor akşamları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?