2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben cikamiyorum , sebze fln da pisirip yiyemiyorum , iyice fenalardayim. kuru kayisi bol su idare etmeye calisiyorum
Bazen hiç sorun yok bazen de böyle şişiyorum anlamadım neyi yanlış yaptığımı
Tuvalete çıkmak istiyorsanız süt,kayısı,dondurma üstüste yapın bana dua edersiniz
dondurma hariç kalanını deneyebilirim şu an

20+3 olucam sat a göre kızlar yarın detaylı ultrason zamanı erken olur mu sizce yoksa zamanı iyi mi ?

Gobeklerinizi tam olarak nereden olcuyorsunuz ? bende ölceyim en bombeli cikan yerden mi ?
en bombeli değil göbek deliğinden canım.
en şişkin kısım sürekli değişebilir referansımız göbek deliği hizası olsun
Ben en sisko yeri gobek deligi olan kısımdan olctum

Bugun tam 10 bin adim attim cok sukur bari yediklerimi eriteyim
full göbek deliği çizgisinden ölçüyoruzzz en şişko kısım bende daha alt taraf mesela.
referansımız göbek deliğinden bele doğru dümdüz bi çizgi
Ay bu kabızlıkla nasıl başa çıkıyorsunuz :/

sabahları kuru kırmızı erik,kayısı,incir,armut,kuru üzüm, (varsa ayva) karanfil ve tarçın ile yaptığım kompostoyu içiyorum.
genelde gün içinde yoğurt süt muhakkak yiyorum. bu sekilde çıkabiliyorum.
28 yıllık hayatımın en beter kabızlığını yaşıyorum yoksa.
ve bu bahsettiğim komposto müthiş süt yapıyo denendi onaylandı
20+3 olucam sat a göre kızlar yarın detaylı ultrason zamanı erken olur mu sizce yoksa zamanı iyi mi ?
gayet normal zamanda gidiyorsun bence

Aç karna mı içiyorsun
Gün içinde kuru ve taze kayısı yedim süt de içiyorum her gün muhakkak ama yoğurdu aksattığım oluyor (çok sevmediğim için) AMA BANA MISIN DEMEDİ. Ya bi de afedersiniz ben her gün çıkıyorum tuvalete normal şartlarda dün çıkmadım diye bu haldeyim bir hafta on gün çıkmayanlar napıyor acaba

Mesajı düzenleyene dek cevap vermişsin bile evet komposto harika süt yapar. Bizde zaten doğum yapan kadına komposto götürülür

Mesajı düzenleyene dek cevap vermişsin bile evet komposto harika süt yapar. Bizde zaten doğum yapan kadına komposto götürülür
bak işin sırrı bence kuru kırmızı erik ve ayvada.
normal kayısılı, incirli,üzümlü kompostoda aynı verimi alamadım. çok içtim hiç etki etmedi kabızlığıma.
dümdüz yemek zaten fos bu dönemde hiç faydalı olmadı

Hamilelik sebebiyle çoğumuz rahibe terasaya dönse de bir sorum var ilişkiden sonra yanma ve kaşıntı olmaya başladı enfeksiyon mudur bilgisi olan?

Hamilelik sebebiyle çoğumuz rahibe terasaya dönse de bir sorum var ilişkiden sonra yanma ve kaşıntı olmaya başladı enfeksiyon mudur bilgisi olan?
Minnoşum eğer prezervatif kullandıysanız lateks alerjin olabilir, ilk ihtimal bu. Diğeri ise enfeksiyonu çağrıştırıyor doktorunla görüş bunu mutlaka.

saat manidar olmuş :d
canım başakcığımın dediklerine ek bir de hormonal olarak vajinal kuruluk yaşanıyor eskiye göre. kuruluk kaynaklı az da tahriş olduysa yanma kaşıntı normal gibi. bundan kaynaklıysa 2 güne geçer gibi ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…