2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
İlişki mi? O ne demek ki
Allah canınızı almıya kuruttunuz adamları ilkinde korkudan 9 ay olmadı benim de ama bu sefer ayda bir filan
Minnoşum eğer prezervatif kullandıysanız lateks alerjin olabilir, ilk ihtimal bu. Diğeri ise enfeksiyonu çağrıştırıyor doktorunla görüş bunu mutlaka.
Yok kuzu kullanmıyorum onu ama doktora gidene kadar daha olmaz belli ki bi sorun oluyor :/
Ehehe seni senii kuruluk kesinlikle öyle zaten insan korkuyo kasıyo kendini duştan sonra geçiyo hemen sürmüyo çok da yine de enfeksiyon korkusu sardı daha olmaz

yavrum bence korunun. bağışıklığımız düşük zaten durduk yere enfeksiyona da davetiye çıkarmayalım :)

İşte bu olmadı, erken emekliliği kabul etmiyorum aylarca ne edeceksiniz, vakit varken devam ama korunarak devam.

yavrum bence korunun. bağışıklığımız düşük zaten durduk yere enfeksiyona da davetiye çıkarmayalım :)
Ayyy onu bende sevmiyorum ya ne varsa geri geliyor bir de zaten hamilelik öncesi sürekli enfeksiyon yaşıyordum korkar oldum yani berbat bişey hemşireler de korunmayin özellikle son zamanlar bol bol ilişki öneriyoruz diyorlar spermdeki bir madde normal doğumu tetikliyormus bilginiz olsun normal düşünen annisler

İşte bu olmadı, erken emekliliği kabul etmiyorum aylarca ne edeceksiniz, vakit varken devam ama korunarak devam.
Hormonlar farklilastikca kadında istek artıyor yaşayan var mı bilemiyorum ama ilk gebeliğim de öyleydi kaçan ben olurdum normal de kovalayan olmuştum hahahah

aynen rahim ağzını yumuşatıyormuş ama onu 35+ da düşünsünler bence enfeksiyon daha öncelikli konu

Hanımlar gebelikte varis hakkında bilgisi deneyimi olan var mı?
zamanla yaşayan olursa haber etsin sanırım bende başlıyor.

Tam da onu yaşıyorum, dün gece yakalayamadım canım çok sıkkın ahahshkaks
Ahaah bende perşembe çok istedim de söylememiştim o da benim yanaşmamı beklemiş yanaşmayınca yatıp uyumuştu dün de nöbetçiydi tüm gün trip yedi bugün sabah üstünü değiştirmeye geldi yanaştı da yok dedim istemem akşama görüşürüz seninle dedi gitti akşam göreceğiz bakalım

Koruncam ama eşimden koruncam
Banane hiç biriniz yapmıyonuz ben niye yapcakmışım anca beraber kanca beraber kondomu normalde de sevmem zaten doktora bi sorayım da sonra bakarız

Kizzzz o senin kocannnnn kocannnnn ne demek söyleyemedim söyleme zaten göster direk hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…