- 8 Ocak 2021
- 796
- 1.762
- 63
Allah canınızı almıya kuruttunuz adamlarıİlişki mi? O ne demek ki
Yok kuzu kullanmıyorum onu ama doktora gidene kadar daha olmaz belli ki bi sorun oluyor :/Minnoşum eğer prezervatif kullandıysanız lateks alerjin olabilir, ilk ihtimal bu. Diğeri ise enfeksiyonu çağrıştırıyor doktorunla görüş bunu mutlaka.
Ehehe seni senii kuruluk kesinlikle öyle zaten insan korkuyo kasıyo kendini duştan sonra geçiyo hemen sürmüyo çok da yine de enfeksiyon korkusu sardı daha olmazsaat manidar olmuş :d
canım başakcığımın dediklerine ek bir de hormonal olarak vajinal kuruluk yaşanıyor eskiye göre. kuruluk kaynaklı az da tahriş olduysa yanma kaşıntı normal gibi. bundan kaynaklıysa 2 güne geçer gibi ama.
yavrum bence korunun. bağışıklığımız düşük zaten durduk yere enfeksiyona da davetiye çıkarmayalım :)Allah canınızı almıya kuruttunuz adamlarıilkinde korkudan 9 ay olmadı benim de ama bu sefer ayda bir filan
Yok kuzu kullanmıyorum onu ama doktora gidene kadar daha olmaz belli ki bi sorun oluyor :/
Ehehe seni senii kuruluk kesinlikle öyle zaten insan korkuyo kasıyo kendini duştan sonra geçiyo hemen sürmüyo çok da yine de enfeksiyon korkusu sardı daha olmaz
İnşallah canım bekliyorum haberlerini bizde yarın 1de gidiyoruz
İşte bu olmadı, erken emekliliği kabul etmiyorum aylarca ne edeceksiniz, vakit varken devam ama korunarak devam.Allah canınızı almıya kuruttunuz adamlarıilkinde korkudan 9 ay olmadı benim de ama bu sefer ayda bir filan
Yok kuzu kullanmıyorum onu ama doktora gidene kadar daha olmaz belli ki bi sorun oluyor :/
Ehehe seni senii kuruluk kesinlikle öyle zaten insan korkuyo kasıyo kendini duştan sonra geçiyo hemen sürmüyo çok da yine de enfeksiyon korkusu sardı daha olmaz
Ayyy onu bende sevmiyorum ya ne varsa geri geliyoryavrum bence korunun. bağışıklığımız düşük zaten durduk yere enfeksiyona da davetiye çıkarmayalım :)
Ay bu kabızlıkla nasıl başa çıkıyorsunuz :/
Hormonlar farklilastikca kadında istek artıyor yaşayan var mı bilemiyorum ama ilk gebeliğim de öyleydi kaçan ben olurdum normal de kovalayan olmuştum hahahahİşte bu olmadı, erken emekliliği kabul etmiyorum aylarca ne edeceksiniz, vakit varken devam ama korunarak devam.
aynen rahim ağzını yumuşatıyormuş ama onu 35+ da düşünsünler bence enfeksiyon daha öncelikli konuAyyy onu bende sevmiyorum ya ne varsa geri geliyorbir de zaten hamilelik öncesi sürekli enfeksiyon yaşıyordum korkar oldum yani berbat bişey hemşireler de korunmayin özellikle son zamanlar bol bol ilişki öneriyoruz diyorlar spermdeki bir madde normal doğumu tetikliyormus bilginiz olsun normal düşünen annisler
olmaz mı olmaz mııHormonlar farklilastikca kadında istek artıyor yaşayan var mı bilemiyorum ama ilk gebeliğim de öyleydi kaçan ben olurdum normal de kovalayan olmuştum hahahah
Tam da onu yaşıyorum, dün gece yakalayamadım canım çok sıkkın ahahshkaksHormonlar farklilastikca kadında istek artıyor yaşayan var mı bilemiyorum ama ilk gebeliğim de öyleydi kaçan ben olurdum normal de kovalayan olmuştum hahahah
Ayyy evet ya Rabbim kimseye yaşatmasın çok şükür geçti gitti de kurtuldukaynen rahim ağzını yumuşatıyormuş ama onu 35+ da düşünsünler bence enfeksiyon daha öncelikli konu
olmaz mı olmaz mıı
Hahahah demekki her kadında oluyormuş hormonlar tavan yapıncaTam da onu yaşıyorum, dün gece yakalayamadım canım çok sıkkın ahahshkaks
Ahaah bende perşembe çok istedim de söylememiştim o da benim yanaşmamı beklemiş yanaşmayınca yatıp uyumuştu dün de nöbetçiydi tüm gün trip yedi bugün sabah üstünü değiştirmeye geldi yanaştı da yok dedim istemem akşama görüşürüz seninle dedi gitti akşam göreceğiz bakalımTam da onu yaşıyorum, dün gece yakalayamadım canım çok sıkkın ahahshkaks
Koruncam ama eşimden koruncamyavrum bence korunun. bağışıklığımız düşük zaten durduk yere enfeksiyona da davetiye çıkarmayalım :)
Banane hiç biriniz yapmıyonuz ben niye yapcakmışım anca beraber kanca beraberİşte bu olmadı, erken emekliliği kabul etmiyorum aylarca ne edeceksiniz, vakit varken devam ama korunarak devam.
Bende başladı minnosum böyle ince damar damar oluyor çaresi nedir bunun sayın hocamHanımlar gebelikte varis hakkında bilgisi deneyimi olan var mı?
zamanla yaşayan olursa haber etsin sanırım bende başlıyor.
Kizzzz o senin kocannnnn kocannnnn ne demek söyleyemedim söyleme zaten göster direk hahahaAhaah bende perşembe çok istedim de söylememiştim o da benim yanaşmamı beklemiş yanaşmayınca yatıp uyumuştu dün de nöbetçiydi tüm gün trip yedi bugün sabah üstünü değiştirmeye geldi yanaştı da yok dedim istemem akşama görüşürüz seninle dedi gitti akşam göreceğiz bakalım
Benim zaten varislerim vardı minnoşum kılcal, miniminnaktı ben bile zor seçiyordum, şimdi çoğalmış, belirginleşmiş.Hanımlar gebelikte varis hakkında bilgisi deneyimi olan var mı?
zamanla yaşayan olursa haber etsin sanırım bende başlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?