2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Banane hiç biriniz yapmıyonuz ben niye yapcakmışım anca beraber kanca beraber kondomu normalde de sevmem zaten doktora bi sorayım da sonra bakarız
Hamilelikte cinsellik çok önemliymiş ama risk yoksa Bizim salgıladığımız mutluluk hormonları varmış zevk aldığımızda salgılanıyormuş onunla da mutlu bebekler doğuyormuş bir kadın doğumcunun videosunu izlemiştim

Bu işin utanması sıkılması olmaaz. Seni nazlı şey.

Ay ilk evlendiğimiz zamanlar her gün her gün banyo su yetmiyordu hamile kaldığımdan beri 2 3 günde bir anca oluyor bazen 1 hafta sürdüğü de oluyor 5 aydır 100 tllik suyu bitiremedik
2 3 günde bir normal ama, bizde de eskisi gibi değil sıklığı.
Su da pahalandı, iyi tarafından da bakmak lazım.

Bazen elinden tutup gel odada senin kulağına bir şey söylücem diye getiriyorum da o gün bi söylemedim ya gündüz banyo yapmıştım tekrardan yapmaya çalışıyorsun üşendim heralde
Hahahah bu durum tam olarak ben üst üste banyo yapmak hiç benlik değil

Bende başladı minnosum böyle ince damar damar oluyor çaresi nedir bunun sayın hocam

Benim zaten varislerim vardı minnoşum kılcal, miniminnaktı ben bile zor seçiyordum, şimdi çoğalmış, belirginleşmiş.

KIZ siz neler diyorsunuz aaa.
bilmiyorum daha hiç araştırma fırsatım olmadı.
ama galiba bende genital varis çıkıyor. sadece ona bakabildim netten.
sancısından ağrısından farkettim. (((

Anammm eğilip nasıl görüyonn orayı benim göbek herşeye engel su aralar valla inşallah varıs değildir kuzum

Ayakta durmak zaten işlenceydi daha da fena artık. Ben de genital varisi duymamıştım bebeğim bir araştırayım.
maviss_34 Mavişime katılıyorum, ben genital bölgeyi göremiyorum artık ahahah.

Anammm eğilip nasıl görüyonn orayı benim göbek herşeye engel su aralar valla inşallah varıs değildir kuzum

Ayakta durmak zaten işlenceydi daha da fena artık. Ben de genital varisi duymamıştım bebeğim bir araştırayım.
maviss_34 Mavişime katılıyorum, ben genital bölgeyi göremiyorum artık ahahah.

kuzular önceden çıktı yaklaşık 1 ay oluyor, et beni ya da siğil sanmıştım, o zamanlar karın yok tabi bağışıklık düştüğü için onlar da çıkabiliyor çünkü bu dönemde.
pazartesiden beri sağ dış dudakta onun olduğu bölgede içten sancılar zonklamalar oluyordu. göremedim zaten başta. ayakta durdukça artıyor sancısı.
sonra elimi atıp yoklayınca farkettim, aynada baktım şişmiş. noktasal. içi kan dolu bi şişlik. 2mm filan çapı ancak vardır ama şişlik resmen.

İnternetten bakınayım dedim, okurken genital bölgem ağrımaya başladı.

Doktorunla konuşmadan teşhis koyma çiçeğim belki önemli bir şey değildir, randevun ne zaman daha çok var mı?

Kızlar fizik tedaviye geldim kuru iğne vurdurmaya sırtıma 2 gecedir ağlıyorum sırt ağrımdan doktor ilaçsız sadece kuru iğne yaptırabilirsin dedi dua edinde işe yarasın bari

İnternetten bakınayım dedim, okurken genital bölgem ağrımaya başladı.

Doktorunla konuşmadan teşhis koyma çiçeğim belki önemli bir şey değildir, randevun ne zaman daha çok var mı?
25 Haziranda canım. bayaa var.
yok zaten aşırı problem yaratan bi şey olacağını düşünmüyorum. sadece işte konforumuzu etkiliyor maalesef.
bu komple külotlu varis çorapları varmış sanırım onlar işe yarar mı etkilerini hafifletmede acaba. ha bire yatar pozisyonda durmak da istemiyorum, duramıyorum da zaten
genel olarak bu varis etkisi için çözüm yöntemleriniz var mı merak ettim.

Mutlaka doktora görün canım bakalım ne diyecek

Kızlar fizik tedaviye geldim kuru iğne vurdurmaya sırtıma 2 gecedir ağlıyorum sırt ağrımdan doktor ilaçsız sadece kuru iğne yaptırabilirsin dedi dua edinde işe yarasın bari
kuzum kuru iğne nedir hiç bilmiyorum ama.
şifa olsun inşallah :)

Benimkiler çok minnak diye umursamıyordum ama bu varis çorapları ağrıyı dindiriyor annem kullanıyordu, hiç hissetmiyorum derdi varis ağrılarını.

Doktorla görüşüyorsun ve sana uygun çorabı reçete ediyor bebeğim, hatırladığım kadarıyla tabii. Aslında çok iyi olur ağrısı bezdiriyor bütün gün.

Aa çok iyi.
aslında ben 1 ay önce alıp başlasam mı başıma gelir mi acaba diye düşünüyordum. alamadan geldi sanırım. :d
gebelikte çok sık yaşanıyormuş varis, damarlar genişlediği için.
belki doktoru beklemem alır geçerim bi tane bilemedim. en azından evde giyerim, sıcaklarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…