- 8 Şubat 2022
- 592
- 1.011
- 43
- 27
Hamilelikte cinsellik çok önemliymiş ama risk yoksa Bizim salgıladığımız mutluluk hormonları varmış zevk aldığımızda salgılanıyormuş onunla da mutlu bebekler doğuyormuş bir kadın doğumcunun videosunu izlemiştimBanane hiç biriniz yapmıyonuz ben niye yapcakmışım anca beraber kanca beraberkondomu normalde de sevmem zaten doktora bi sorayım da sonra bakarız
Bu işin utanması sıkılması olmaaz.Ahaah bende perşembe çok istedim de söylememiştim o da benim yanaşmamı beklemiş yanaşmayınca yatıp uyumuştu dün de nöbetçiydi tüm gün trip yedi bugün sabah üstünü değiştirmeye geldi yanaştı da yok dedim istemem akşama görüşürüz seninle dedi gitti akşam göreceğiz bakalım
Bazen elinden tutup gel odada senin kulağına bir şey söylücem diye getiriyorum da o gün bi söylemedim ya gündüz banyo yapmıştım tekrardan yapmaya çalışıyorsun üşendim heraldeKizzzz o senin kocannnnn kocannnnn ne demek söyleyemedim söyleme zaten göster direk hahaha
Ay ilk evlendiğimiz zamanlar her gün her gün banyo su yetmiyordu hamile kaldığımdan beri 2 3 günde bir anca oluyor bazen 1 hafta sürdüğü de oluyor 5 aydır 100 tllik suyu bitiremedikBu işin utanması sıkılması olmaaz.Seni nazlı şey.
Ne demek yapmıyorsunuz kız, daha ölmedik evelallah.Koruncam ama eşimden koruncam
Banane hiç biriniz yapmıyonuz ben niye yapcakmışım anca beraber kanca beraberkondomu normalde de sevmem zaten doktora bi sorayım da sonra bakarız
2 3 günde bir normal ama, bizde de eskisi gibi değil sıklığı.Ay ilk evlendiğimiz zamanlar her gün her gün banyo su yetmiyordu hamile kaldığımdan beri 2 3 günde bir anca oluyor bazen 1 hafta sürdüğü de oluyor 5 aydır 100 tllik suyu bitiremedik
Hahahah bu durum tam olarak ben üst üste banyo yapmak hiç benlik değilBazen elinden tutup gel odada senin kulağına bir şey söylücem diye getiriyorum da o gün bi söylemedim ya gündüz banyo yapmıştım tekrardan yapmaya çalışıyorsun üşendim heralde
Bende başladı minnosum böyle ince damar damar oluyor çaresi nedir bunun sayın hocam
Benim zaten varislerim vardı minnoşum kılcal, miniminnaktı ben bile zor seçiyordum, şimdi çoğalmış, belirginleşmiş.
Anammm eğilip nasıl görüyonn orayı benim göbek herşeye engel su aralar valla inşallah varıs değildir kuzumKIZ siz neler diyorsunuz aaa.
bilmiyorum daha hiç araştırma fırsatım olmadı.
ama galiba bende genital varis çıkıyor. sadece ona bakabildim netten.
sancısından ağrısından farkettim.(((
Ayakta durmak zaten işlenceydi daha da fena artık.KIZ siz neler diyorsunuz aaa.
bilmiyorum daha hiç araştırma fırsatım olmadı.
ama galiba bende genital varis çıkıyor. sadece ona bakabildim netten.
sancısından ağrısından farkettim.(((
Anammm eğilip nasıl görüyonn orayı benim göbek herşeye engel su aralar valla inşallah varıs değildir kuzum
Ayakta durmak zaten işlenceydi daha da fena artık.Ben de genital varisi duymamıştım bebeğim bir araştırayım.
maviss_34 Mavişime katılıyorum, ben genital bölgeyi göremiyorum artık ahahah.
İnternetten bakınayım dedim, okurken genital bölgem ağrımaya başladı.kuzular önceden çıktı yaklaşık 1 ay oluyor, et beni ya da siğil sanmıştım, o zamanlar karın yok tabibağışıklık düştüğü için onlar da çıkabiliyor çünkü bu dönemde.
pazartesiden beri sağ dış dudakta onun olduğu bölgede içten sancılar zonklamalar oluyordu. göremedim zaten başta. ayakta durdukça artıyor sancısı.
sonra elimi atıp yoklayınca farkettim, aynada baktım şişmiş. noktasal. içi kan dolu bi şişlik. 2mm filan çapı ancak vardır ama şişlik resmen.
25 Haziranda canım. bayaa var.İnternetten bakınayım dedim, okurken genital bölgem ağrımaya başladı.
Doktorunla konuşmadan teşhis koyma çiçeğim belki önemli bir şey değildir, randevun ne zaman daha çok var mı?
Mutlaka doktora görün canım bakalım ne diyecekkuzular önceden çıktı yaklaşık 1 ay oluyor, et beni ya da siğil sanmıştım, o zamanlar karın yok tabibağışıklık düştüğü için onlar da çıkabiliyor çünkü bu dönemde.
pazartesiden beri sağ dış dudakta onun olduğu bölgede içten sancılar zonklamalar oluyordu. göremedim zaten başta. ayakta durdukça artıyor sancısı.
sonra elimi atıp yoklayınca farkettim, aynada baktım şişmiş. noktasal. içi kan dolu bi şişlik. 2mm filan çapı ancak vardır ama şişlik resmen.
kuzum kuru iğne nedir hiç bilmiyorum ama.Kızlar fizik tedaviye geldim kuru iğne vurdurmaya sırtıma 2 gecedir ağlıyorum sırt ağrımdan doktor ilaçsız sadece kuru iğne yaptırabilirsin dedi dua edinde işe yarasın bari
Canım prezervatif kullanıyor musunuz? Kullanmadan ilişkiye girersen sonun ben olurum bikere enfeksiyon başladı devamı bitmiyorHamilelik sebebiyle çoğumuz rahibe terasaya dönse de bir sorum varilişkiden sonra yanma ve kaşıntı olmaya başladı enfeksiyon mudur bilgisi olan?
Benimkiler çok minnak diye umursamıyordum ama bu varis çorapları ağrıyı dindiriyor annem kullanıyordu, hiç hissetmiyorum derdi varis ağrılarını.25 Haziranda canım. bayaa var.
yok zaten aşırı problem yaratan bi şey olacağını düşünmüyorum. sadece işte konforumuzu etkiliyor maalesef.
bu komple külotlu varis çorapları varmış sanırım onlar işe yarar mı etkilerini hafifletmede acaba. ha bire yatar pozisyonda durmak da istemiyorum, duramıyorum da zaten
genel olarak bu varis etkisi için çözüm yöntemleriniz var mı merak ettim.
İlaçsız akupunturdan daha ince iğneler bu kulunç filan yerlerekuzum kuru iğne nedir hiç bilmiyorum ama.
şifa olsun inşallah :)
Aa çok iyi.Benimkiler çok minnak diye umursamıyordum ama bu varis çorapları ağrıyı dindiriyor annem kullanıyordu, hiç hissetmiyorum derdi varis ağrılarını.
Doktorla görüşüyorsun ve sana uygun çorabı reçete ediyor bebeğim, hatırladığım kadarıyla tabii. Aslında çok iyi olur ağrısı bezdiriyor bütün gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?