2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kız yok ne çorabı makineyi geç sen yatak odasında yatağın yanında yerde kirli çoraplar kirli sepetini kullanma diye bir şey yok eve temizliğe abla gelmeden bir boy ben temizliyorum kirlilerini sağdan soldan topluyorum rezil edecek bizi diye

Ah kocalar hepsi aynı çalışan kadın olarak eve gelince bi bulaşığı toplasa ikinci gün bu benim işim değil biliyosun dimi oluyor şimdi evdeyim şükür yavaş yavaş yapıyorum ama sancım olunca duruyorum işte

bosver hic ugrasma ev isi yapicam diye kendine dikkat et yorma kendini. Cok rahatsizlarsa kalkip toplasinlar cocuk bir yek annenin cocugu degil ya cocuklarinin iyiligi icin cenelerini tutup totolarini kaldirip azicik is yapacaklar yani.

Ben de sondan başlayayım. Canım valla bazen öyle kolay olmuyor cinsi böyle, babası dedesi de herşeye karışan cinsmiş kayınvalidemin dediğine göre, o da öyle.
Bana ilk 1 sene yardımcı kadın aldırtmadı evimde yabancı istemem diye
İyidir hoştur ama herşeyde böyle bir vazgeçirme sürekli zıtlaşma huyu var.
Çalışıyorum akşam da evle uğraşmaktan bir hal oluyorum
Çok haklısın, kimseyi Allah elden ayaktan düşürmesin, şükür elimiz tutuyor ama bebek doğunca bu kadar rahat olamayacağız.
Canım seninle aynı şeyleri düşünüyoruz ve yaşıyoruz sanki ben yazmışım. Ben de sen gibi dışarı yemeği sevmem pek, çok nadiren tercih ederim ondan da dediğin gibi memnun kalmıyoruz. Zaten her gün dışarıdan nasıl söyleyeceğiz, nasıl basit düşünüyorlar…
Hem yemeğe gelince hapur hupur, toplamaya gelince ben yorgunum ben sevmiyorum ev işi yapmayı, vs vs…
Ben de sen gibi çoğu zaman içime atıyorum sinir krizi geçirirsem de birbirimize giriyoruz sıkıldım bu döngüden.
Oğlum olacağı İçin seviniyorum, ev işi yapmayı bilecek benim oğlum, böyle karısına rahat davranan bir erkek olmayacak benim çocuğum. En çok istediğim şey bu. Merhametli olacak eşine karşı.

Ve en sonunda bebislerin gidip babalarini daha cok sevmeleri ihanet degil de nedir
Hele kiz cocuklari baba asigi ama benden ondan sikayetci olmam ya, tam ayaklaninca ben kosacagima arkasindan kocam kossun napim
Benim dis etlerim cok kotu bir de tansiyon ilaci da etkiledi. bakalim bugun ilacimi belki degistircekler .
cok sevindim guzel haberler almana saglikla gelsin yavrun
Ben de tam bunlara giriştim, hareket ettikçe kasılıyor taşş gibi. Yapılması lazım ama bebeğim, kocam sağ olsun temizliği süpürüp silmekten ibaret sanıyor.

Eh kolay gelsin hepimize.
Ben robot aldim ama onu da kocam calistiriyor usengecligim hat safada

Oğlum olacağı İçin seviniyorum, ev işi yapmayı bilecek benim oğlum, böyle karısına rahat davranan bir erkek olmayacak benim çocuğum. En çok istediğim şey bu. Merhametli olacak eşine karşı.
Hayyal senin dedigin gibi is anne de bitiyor .
Benim kayinvalidem esime herseyi ogretmis. Camasir asarken , ic camasirlarin arka tarafina asilmasi gerektigi detayina kadar . Gece lavobada bir bulasik olsa yatamaz , benim umrumda olmaz sahsen gitsin dursun tabak yada bardak ne olcak

Biz o yuzden hic sorun yasamiyoruz, aksine ben daha usengec ve tembelim o bana kiziyor

Babam da hep anneme derdi , biraz yemek , temizlik ogret oglumuza diye cunku kendileri askere gidince cok cekmisler. Erkek evlattir yapmaz , etmez diye babaannem hicbirsey gostermemis. Ayni zorlugu abim cekmesin diye univ de fln annem lisedeyken herseyi ogretmisti.

Ben zaten erkek cocugum olsa herseyi ogreticem diyordum kendi kendime , ayni seyleri dusunmusuz

Ayyy sorma sorma bizimki de kendi kendine dalga geçiyor “ senin kaynanaya ihtiyacın yok ben varım “diye
kız eve çöp kadar bir şey alacağız mesela, beraber alırız haberimiz olur birbirimizden.
Araba alacaktık zorla bana araba sektörünü öğretti trip atıyordu yoksa araştırmıyroum bakmıyorum diye
İyiydi hoştu da çaktırmadan bi şey alamaz oldum. ben çalışırken de bu böyleydi sevgiliyken de. hep birbirimize alıyorum ne dersin/nasıl diye haber vere vere şimdilerde adamın evde ne var ne yok haberi var her şeyden
Bizim işte tek artısı elektronik ürünlere ikimiz de düşkünüz. airfryer filan almıştık geçen sene gayet istekliydi mutfak eşyası diyip geçmez mesela.
Evde ekmek yaparım nasıl düşkündür aylardır yapamadım. Hazır ekmekten tiksindik. Stand mikser aldı gayet istekli şekilde
Ama diyorum bi çatal kaşık takımı alayım, hemen ne gerek var olur
Eve yabancı sokma konusu da aynısı. Komşumu bi kere çağırabildim pek hoşlanmıyor gerisini sen düşün

Bu erkekler sürekli çocuk gibi gerçekten. Bir şeyi yaptırmak istiyorsan tatlı dil ile yapacaksın sürekli. Yoksa hemen saldırıya geçiyorlar
Normalde bana çok merhamet de eder de. Ekstra stresli bi hayata geçtik ağır geliyor ona. Geç olgunlaşma mevzuları maalesef.
Gebelik öncesi tatlı dille çözüyordum işi de, şimdilerde zaten canım yanıyor hormonlar tavan dediğim şeyi 3 gün sonra yapmaya kalkınca boğasım geliyor
Evlenmeden önce böyle değildi beraber yemek hazırlar toplardık, bana ütü bile yapardı. Evlendik işi bıraktım tüm işler kaldı bana
Bundan sonra çalışmaya başladığımda burdan bu adamı nasıl döndürürüm, döndürebilir miyim bilemiyorum hiç

Hadi inşallah kuzum allahım gönlüne göre hayırlı bir evlat versin
Güneşime iyi davransın

Yemeği fırına vermemleee gök gürültüsü başladı, hopp elektrikler kesildi. Açım!
Ben sana dışardan söyle dedimdi
size kocaman maşallah.
Çok yanlış anda girdin nazar mazar değcek kızzz

Ya bu durum aşırı saçma
Tamamen aynı şartlardasınız ama neden ev işi komple kadına kalıyor.
En azından Çamaşıra filan el at be adam.

Ben zaten evdeyim, eşim de çok yoğun ve yorgun oluyor ben de görüyorum diye çok alttan aldım ama bazı zamanlar benimkinin de fedakarlıklarımı unuttuğu çok oluyor.

Yani sen yardımcı olmayacaksan ben ayda 3 değil 5 kez temizliğe birini çağıracağım diyeceksin de insan saçmak istemiyor İşte bu zamanda.

Allah yardımcınız olsun gebelikte çalışmak bile çok zor ben arada evden pc başı çalışıyorum, çoğu zaman dayanamıyorum bile ona.

Of sorma bi sürü giymediğim ayakkabım var, almışım da almışım, alabilmişim
Şimdi böyle 40 defa düşünüyorum onda da vazgeçiyorum

İnşallah
yani kızım rahat bi hayat yaşasın istiyorum her ebeveyn gibi.
Edineceği meslek harici kesinlikle freelance de icra edebileceği yetenekler edinmeli bakalım kısmet inşallah

Kızlarrr teyzesi kızıma yeni ciciler aldı
Öf yine birileri çok şanslı güle güle kullanın canım çok kullanışlı ürünler

Evet oda takımı benim halamdan bunlar teyzesinden anaannesi iç yatağını anne yanını aldı bir sürü kıyafet benim kocaya bir şey kalmadı

bosver hic ugrasma ev isi yapicam diye kendine dikkat et yorma kendini. Cok rahatsizlarsa kalkip toplasinlar cocuk bir yek annenin cocugu degil ya cocuklarinin iyiligi icin cenelerini tutup totolarini kaldirip azicik is yapacaklar yani.
Burda okuyorum da ben senden iş mi bekliyorum yapma dışardan yeriz bu sözlerrr erkekler fabrikasyon ürünü sanırım

Aynen hiç yormayalım kendimizi şurda üç ay kalmış ev biraz tozlu kalsın bu kadar taşıdık nihayete erdirelim

Çok yorma kendini canım. Bende olduğu kadar yapıp bırakıyorum. Ev işlerine yardımcı olan erkekler çok çok az gerçekten.
Ben oldum acayip acıdı
Yaaa ağrı var mı kolunda canım
Bizde olan sıkıntı tamamen o. Her gün bir yardımcı gelsin gerekirse biz hiç bir şey yapmayalım istiyor. Benimle hiç tartışmıyor bile konuşmuyor. Evde her gün yabancı birinin varlığı beni çok rahatsız eder bu nedenle bende ona hayır diyorum. Öyle işte bir çıkmazdayız En azından kendi işlerini yapsa ben gerisini hallediyorum zaten. Yaaa bide benim eşim misafir çok sever Ben kendimize zor yetiyorum zaten

bu karnın sertleşip bir tarafa toplanmaları tekrar başladı hepinizde var mı bu durum acaba ?
Yalancı kasılmalar diye geçiyor canım
Rahim büyüdükçe haftamız ilerledikçe rahim kendini hazırlarmış
Çok ağrılı sancılı olmadığı müddetçe endişelenme

Bi sorun var gibi hissedersin zaten
bende enfeksiyon varmış herhalde çok ağrılıydı örneğin.
2 gündür daha soft kasılmalar oluyor eskiye göre endişelenmiyorum o kadar

Ya her gün de eve sokulmaz ki insan.
Boş yapmayı çok seviyorlar

Bi de ne bileyim evin her köşesini elletme fikri bana hiç sıcak gelmiyor. En fazla mutfak banyoya sokabilrim başkasını.
Bu zamana kadar bi tek cam temizliğine çağırdım ama yazın bi mutfak banyo için çağıracağım artık mecbur.
Çalışıyor olsam vaktim kalmayacağı için daha sık almam gerekirdi aynı senin gibi.
Ooo hem misafir seviyor hem yanaşmıyor tam sopalık

Birde ben işteyken abla geliyor canım evde tek oluyor. Ayda 3 yetiyor işte bakalım inşallah çocuktan sonra düzelir bu eşler bende senin gibiydim her yere dokunsun istemezdim ama ablaya alışınca rahatladım o konuda. Alışmam 2 yıl sürdü
Sürekli misafir ağırlayalım birde onlara yemek yapayım istiyor sevgili eşim
Cam falan sakın silme canım birini çağır. Annem bana hamileyken cam silermiş temizlik yaparmış sürekli evde iş yaparmış. Babaannem gördükçe kızarmış erken doğacak bu çocuk bırak yapma diye. Ve onun dediği gibi olmuş 1 ay erken doğmuşum.

yok yok hiç ellemiyorum camlara. işte bu kaba temizliğe birini alacağım ama tanımıyorum da kimseyi.
dediğin gibi alışmakla alakalı güvenemiyorum da kimseye. kadın altı üstü cam sildi ben peşinde dolandım gün boyu
ay biz neyseki gurbette sayılırız da gelenimiz gidenimiz çok olmuyor olursa da çok kalınmıyor
kalabalık olarak bi kere geldiler onda da öğlen gelip akşam yemeğe kalmadan gittiler de ağırlaması kolaydı
ben 1 aya razıyım da tabi zamanıyla gelsin yavrum
zaten 28-30 a gelirsem geri kalan sürede yatışa geçerim muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…