2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
bende damar damar bi görünüm yok ya. sadece bi tane şişlik var kan dolu. koyu mavi mor renginde.
baya baktım et beni ya da siğile benzetemedim. varisten süphelendim ama o da böyle görünmüyor garip :)
dr beye de açıp baktıramadık sinir oldum. büyüme evresinde sancı da yaptı.
sabit durmamaya calıs canım. yürüyünce çok ağrım olmuyor ama 5 dk kahve yaparken ayakta sabit dursam mahvoluyorum ben mesela.
allah kolaylık versin hepimize.
ekledim listeye :)
Allahım hayırlı uğurlu etsin inşallah :)
sağlıcakla gelsin yavrucak.
Düğün olacak diye bi gayret kalktık kuzum Görüp göreceğimiz güzellik bu herhalde Geçmiş olsun sanada şimdi okudum sabah olanları umarım doktorun değerlendirip güzelce yönlendirir
of kızlar bana da abiye lazım gidebilir miyim bilmiyorum ama temmuz ortası abimin düğünü var ne giyeceğim hiçbir fikrim yok

inşallah canım sorunsuzca geçirelim şu son trimesterı inşallah hepbirlikte :)

Merhaba kizlar , bana gunaydin size iyi aksamlar

Gobusler harika duruyor masallah ben aksam ustu arkadaslarla bulusacagim , o zaman fotograf cekip paylasirim
ama nerde hani baktım yok foto filan

-Sunshine bebişimizin adına karar verdik Metehan olacak nasipse
ekledim kuşum :)
çok karizmatik olmuş sağlıcakla vaktiyle gelsin kuzum :)

24+0 göbüşü de bizden gelsin kızçemle şeker yüklemesi için kan vermeyi beklerken çekmiştim ben de
aha benim göbekten
maşallah canım.

fl bende de bi ara kısa cıkmıştı. o ara genetik test de bekliyordum. temiz geldi.
sonraki kontrolde ilerde çıktı.
şimdi komple 1 hafta geri
şuan hiç takılma bence sen bol bol dua et çocuklarımızın sağlıkları için :) kendine dikkat et canım.
başka yapabileceğimiz bir şey yok biliyorsun zaten ultrason cihazı, bebek pozisyonu, doktor ölçüm hassasiyeti gibi bi sürü parametre giriyor işin içine.

Bu da Recep Agâh efendinin kapı süsü
ben çok beğendim.
nerede yaptırdın? inşallah instoş değildir
bu tipte düşünüyorum ben de ilerde de kullanır kızım odasında severek saklayabilir gibi düşündüm.
hem çok şık, hem de güzel duruyorlar :)

Kızlar günaydın :)
Hayırlı sabahlar olsun, kalan günlerimizi sorunsuzca tamamlayalım inşallah :)

listeye eklemediklerimiz varsa, eksik bilgisi olan varsa, çocikimin isminde karar verdik diyeniniz varsa yazabilirsiniz.
tablomuzu güncelleyeyim :)
etiketlemeyince akışta kayboluyor

Arkadaşlar belki görmeyen olmustur tekrar sorayım anne karnında hiç bebeğe göbek fıtığı teşhisi konulduğunu duydunuz mu ? Bende dün normal ultrasonda doktor olabilir dedi tekrar Perşembe ayrintili ultrasona gireceğim de

Yok canım ben hiç duymadım hatta şimdi merak edip google yazdım orda da doğmuş bebekten bahsetmişler doktor nasıl anlamış ki

maviss_34 le biz sizin gruba sızıntıyız o yüzden ekletmedik

Geçmiş olsun canım inşallah önemli bir sıkıntı yoktur ilk defa duyuyorum anne karnında öyle bir şey oluyor mu ki

Yok canım ben hiç duymadım hatta şimdi merak edip google yazdım orda da doğmuş bebekten bahsetmişler doktor nasıl anlamış ki
Bilmiyorum canım biraz çıkıntı var gibi tekrar baktır dedi onlarda taaa perşembeye attı bende bunu merak ediyorum çok arastirdim hiç anne karnında belirleyen görmedim

Duymadım daha önce papatyam, doktorun yanlış gördüğünü umuyorum. Detaylıda da öyle bir durum olmadığı kesinleşir inşallah.

Duymadım daha önce papatyam, doktorun yanlış gördüğünü umuyorum. Detaylıda da öyle bir durum olmadığı kesinleşir inşallah.
Inşallah canım çok teşekkür ederim gerçekten duyan yok ondan endişeleniyorum çok mu büyük acaba diye

Şeytanın bacağını kırarak ilk alışverişi yapmışımdır

Eklentiler

• D147DB68-DE99-44FA-84FC-5E6528A075FE.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 84
  • 370EB638-1E73-4B3E-A69D-48EEA79EB523.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 82
  • E18642EB-5F6B-4FEA-926F-9D6F11B5D2C1.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 79
  • 74CF9D47-E6F6-4666-BDB2-D58A6FAB2CC8.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 86
Bende koyucam inşallah canım çok korkarım böyle şeylerden
Ben tek isim seviyorum ama eşimin de gönlü olsun istiyorum
Ayakta durdukça da ağrı yapıyor tek rahat ettiğim pozisyon erkek gibi bacaklarımı ayırarak oturmak Bendeki şişkinlik baya büyük bacak aram kapalı durunca rahatsız edecek derecede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…