- 2 Ağustos 2018
- 69
- 64
- 88
Bu arada sizinde hayırlı uğurlu olsun Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahHadi maşallah şimdi evde nasıl karşılanır o minikkk pek şanslı bir bebiş inşallah sağlıkla gelsin sağlıklı hayırlı yaşasın
Evet canım ilk hamileligim benimki de tedavi ile oldu . Bu arada benim de bazen bebeğin hareketleri azalıyor artıyorBu arada sizinde hayırlı uğurlu olsun Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahilk hamileliğiniz mi
Sağol Allah razı olsun sizinde hayırlı uğurlu olsun Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahA bir tüp bebekli dahamerhaba hayırlı olsun
Yolun 2. Yarısına girmiş son gaz koşturuyoruz işte :) tecrübeler bundan ibaret :)
Valla bugün sabah aç bıraktım baya Bi hareket ettiEvet canım ilk hamileligim benimki de tedavi ile oldu . Bu arada benim de bazen bebeğin hareketleri azalıyor
bende damar damar bi görünüm yok ya. sadece bi tane şişlik var kan dolu. koyu mavi mor renginde.Ben aynayla baktım damarlar çıkmış orda netten baktığımla vajinal varis belirtileri hep aynı bidahaki doktor kontrolünde sorcam bakalım bide uyandığımda çok fena ağrı oluyor biraz hareket edince geçiyor ama
Yas 27
Sat 02.01.2022
Oğlumun adı da Salih (rüyamda gördüm ismi bu arada)
of kızlar bana da abiye lazım gidebilir miyim bilmiyorum ama temmuz ortası abimin düğünü var ne giyeceğim hiçbir fikrim yokDüğün olacak diye bi gayret kalktık kuzumGörüp göreceğimiz güzellik bu herhalde Geçmiş olsun sanada şimdi okudum sabah olanları umarım doktorun değerlendirip güzelce yönlendirir
ama nerde hani baktım yok foto filanMerhaba kizlar , bana gunaydin size iyi aksamlar
Gobusler harika duruyor masallahben aksam ustu arkadaslarla bulusacagim , o zaman fotograf cekip paylasirim
ekledim kuşum :)
aha benim göbekten24+0 göbüşü de bizden gelsin kızçemleşeker yüklemesi için kan vermeyi beklerken çekmiştim ben de
fl bende de bi ara kısa cıkmıştı. o ara genetik test de bekliyordum. temiz geldi.kızlar 24+0 da kızımın ölçümleri her şeyi bir hafta ileri iken hatta bazısı 9 gün , uyluk kemiği bir hafta geride çıktı. daha öncede 4 5 gün geride çıktığını hatırlıyorum. fl kısalığı yazınca google a çok kötü şeyler çıkıyor. sizin nasıl çıkıyor fl ölçümleriniz acaba? o an ekranı okuyamadığım için soramadım doktora sonrasında gördüm. bizim bir de detaylıda bağırsak parlaklığı çıktığı için her şeyi takıyorum..
ben çok beğendim.Bu da Recep Agâh efendinin kapı süsü
Arkadaşlar belki görmeyen olmustur tekrar sorayım anne karnında hiç bebeğe göbek fıtığı teşhisi konulduğunu duydunuz mu ? Bende dün normal ultrasonda doktor olabilir dedi tekrar Perşembe ayrintili ultrasona gireceğim de
Kızlar günaydın :)
Hayırlı sabahlar olsun, kalan günlerimizi sorunsuzca tamamlayalım inşallah :)
listeye eklemediklerimiz varsa, eksik bilgisi olan varsa, çocikimin isminde karar verdik diyeniniz varsa yazabilirsiniz.
tablomuzu güncelleyeyim :)
etiketlemeyince akışta kayboluyor
Geçmiş olsun canım inşallah önemli bir sıkıntı yoktur ilk defa duyuyorum anne karnında öyle bir şey oluyor mu kiArkadaşlar belki görmeyen olmustur tekrar sorayım anne karnında hiç bebeğe göbek fıtığı teşhisi konulduğunu duydunuz mu ? Bende dün normal ultrasonda doktor olabilir dedi tekrar Perşembe ayrintili ultrasona gireceğim de
Bilmiyorum canım biraz çıkıntı var gibi tekrar baktır dedi onlarda taaa perşembeye attı bende bunu merak ediyorum çok arastirdim hiç anne karnında belirleyen görmedimYok canım ben hiç duymadım hatta şimdi merak edip google yazdım orda da doğmuş bebekten bahsetmişler doktor nasıl anlamış ki
Duymadım daha önce papatyam, doktorun yanlış gördüğünü umuyorum.Arkadaşlar belki görmeyen olmustur tekrar sorayım anne karnında hiç bebeğe göbek fıtığı teşhisi konulduğunu duydunuz mu ? Bende dün normal ultrasonda doktor olabilir dedi tekrar Perşembe ayrintili ultrasona gireceğim de
Bilmiyorum daha teşhis edilmedi inşallah yokturGeçmiş olsun canım inşallah önemli bir sıkıntı yoktur ilk defa duyuyorum anne karnında öyle bir şey oluyor mu ki
Inşallah canım çok teşekkür ederim gerçekten duyan yok ondan endişeleniyorum çok mu büyük acaba diyeDuymadım daha önce papatyam, doktorun yanlış gördüğünü umuyorum.Detaylıda da öyle bir durum olmadığı kesinleşir inşallah.
siz ciğerimizin köşesi kontenjanından aramızdasınız
Bak kaç kez yazıldı, doktor bir problem görüp perinatoloğa yönlendiriyor, sorun olmadığı anlaşılıyor sende de öyle olacak inşallah, şimdiden kendini üzme.Inşallah canım çok teşekkür ederim gerçekten duyan yok ondan endişeleniyorum çok mu büyük acaba diye
Bende koyucam inşallah canım çok korkarım böyle şeylerdenRüyada görülen isim kesinlikle konmalı benim büyük teyzemin 5 çocuğu 3 yaşına gelene kadar ölüyormuş bazısı karnında rüyasında pembe koy diye görmüş pembegül koymuş ondan sonrakilerin hepsi yaşamış
Ben tek isim seviyorum ama eşimin de gönlü olsun istiyorumBende öyle düşünüyorum yaa.. İsmiyle gelir derler son anda bulur belkibem her zaman tek isim isterim aslında ama eşim ille bul diyor bana da..
Yaa.. bak böyle birşey duymamıştım daha önce.. Allah sağlıkla kucağımıza alıp büyütmemizi nasip etsin evlatlarımızı
Ayakta durdukça da ağrı yapıyor tek rahat ettiğim pozisyon erkek gibi bacaklarımı ayırarak oturmakbende damar damar bi görünüm yok ya. sadece bi tane şişlik var kan dolu. koyu mavi mor renginde.
baya baktım et beni ya da siğile benzetemedim. varisten süphelendim ama o da böyle görünmüyor garip :)
dr beye de açıp baktıramadık sinir oldum. büyüme evresinde sancı da yaptı.
sabit durmamaya calıs canım. yürüyünce çok ağrım olmuyor ama 5 dk kahve yaparken ayakta sabit dursam mahvoluyorum ben mesela.
allah kolaylık versin hepimize.
ekledim listeye :)
Allahım hayırlı uğurlu etsin inşallah :)
sağlıcakla gelsin yavrucak.
Inşallah canım bende öyle umut ediyorumBak kaç kez yazıldı, doktor bir problem görüp perinatoloğa yönlendiriyor, sorun olmadığı anlaşılıyor sende de öyle olacak inşallah, şimdiden kendini üzme.
İnşallah sıkıntı çıkmaz sonucu aldığında yazarsın canımBilmiyorum daha teşhis edilmedi inşallah yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?