2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ahh papatyam uzme kendini lutfen bence hic bir sey cikmayacak Detaylida doktorun yanlis gormustur buyuk ihtimal boyle seyler dogunca ortaya cikiyor diye biliyorum hic bosuna korkutma canim kendini tmm mi

Ahh papatyam uzme kendini lutfen bence hic bir sey cikmayacak Detaylida doktorun yanlis gormustur buyuk ihtimal boyle seyler dogunca ortaya cikiyor diye biliyorum hic bosuna korkutma canim kendini tmm mi
Canım işin tuhaf tarafı detayliya gireli 18 gun olmuştu orda öyle birşey gormedi benim kendi doktorum bakarken dedi sen detaylıya girince birşey çıkmış miydi diye . Burda bir kabartı var gibi göbek fıtığı olabilir kilodan dolayı net göremiyorum dedi . Ama kabartiyi gösterdi inşallah yanlış görmüştür

Kızlar evde şeker ölçümü yaptım ne kadar doğru bilmiyorum ama hastanede yaptırmak bana çok zor geliyor bu sıcaklarda dışarı çıkmak istemiyorum
Açlık 85
Kahvaltı yapıp üstüne 3 dilim baklava yedim
1 saat sonra 113 çıktı
2 saat sonra 87
Nasıl sizce ?
Hastanede yaptırmama gerek var mı ya

Canım yanlış görmüştür gittiğinde çıkmaz bir şey merak etme

Canım yanlış görmüştür gittiğinde çıkmaz bir şey merak etme
Inşallah canım bugün daha iyiyim dün çok kötüydüm birde araştırdım çok şükür eğer olsa bile bebeğe zararı olmuyormuş canı acimiyormus yüzde doksan geçiyormus iki yaşına kadar inşallah birşey çıkmaz ama perşembeye kadar bekleyeceğim

Canım kalp sorunlarının bile çözümü var anne karnında delik olan kalp 7 yaşına kadar kapanıyor çıksa bile dediğin gibi düzelir stres her şeyi tetikliyor detaylıda görülmeyen şey normaldemi görülcek yanlış görmüştür merak etme

Inşallah canım içimi çok rahatlattın insallah birşey çıkmasın bazen böyle içim sıkılıyor araştırmayı bıraktım bende

Icini ferah tut papatyam baska bir seydir o bence goreceksin bak hic kotu bir sey cikmayacak dugalarim seninle hic uzme kendini

Gecenin bu saatleri resmen bi adet olacakmış gibi kasık ağrısıyla uyandım sağa dön sola dön yok geçmek bitmedi uykuyada dalamıyorum tekrardan. Çok şükür bebeğim ben burdayım tekmeleri atıyorda o içimi rahatlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…