2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
yahu sen nerelerdesin :)
Yaaaa valla uzun zamandır girip yazmaya çalışıyorum şimdi yazarım girip tekrar cevap veremm ayıp olur die anca yazdım canım nasılsın okudum bütün konuşmaları senin biraz sıkıntıli gibi ama ben hiç kötü enerji almadım inşallah bebişin zamanında doğacak

Ay yetişebildin mi gerçekten çok birikti konuşmalar
Dua ediyoruz kendimize dikkat ediyoruz inşallah hepimiz vaktine tamamlayacağız
Sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor

Ahhh kuzucum mesela bugün fazla yürüdüm her yerim agriyor özellikle kuyruk sokumu vajinam nasıl olacak bilmemm
Valla tuzu az yiyorum ama koydeyim şimdi erik tuzlu yenmiyor Salatalık da napim şimdi . Bende suyu bol içiyorum ama sis yine
Yapacak bişey yok o zaman ye gitsin
Çok düşük değil mi canim 29 la nasıl geziyorsun

Ahhh kuzucum mesela bugün fazla yürüdüm her yerim agriyor özellikle kuyruk sokumu vajinam nasıl olacak bilmemm

Yapacak bişey yok o zaman ye gitsin

Çok düşük değil mi canim 29 la nasıl geziyorsun
gezemedim zaten koltuğa yığıldım hastanede şeker attım ağzıma tuzlu ayran filan derken topladık. kan vermeye giderken hafif hafif kötüleşmeye başladım bi kat inebildim sadece.
ama dediğim gibi ben hep böyle oluyorum durumun bu kadar ciddi olduğunu farkında değildim bebe de o yüzden zayıf olabilir belki de bakalım cıkacak kokusu

Ay yetişebildin mi gerçekten çok birikti konuşmalar
Dua ediyoruz kendimize dikkat ediyoruz inşallah hepimiz vaktine tamamlayacağız
Sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor
Yetiştim yetiştim kitap okur gibi okudum
Benimde çok şükür iyi gidiyor canım oğluşum olacak tek sorunum vajinada varis çıktı beni ne yürütüyor ne iş yaptırıyor hemen şişiyor orası biraz iş yapsam baskıya hiç gelmiyor bebeğim gayet sağlıklı çok şükür

oooo haneye oğluş katılıyor sağlıcakla gelsin inşallah :)
ya çok geçmiş olsun.
bu vajinal varis bende de var sanırım. ne olduğunu çözemedim tam olarak ama ağrı çok yaptı. şimdiler de sabit ayakta kalamıyorum ben de sızı oluyor bacaklarıma vuruyor.
Allah yardımcın olsun senin de.
geri kalan her şeyin yolunda olmasına çok sevindim

ya sen niye listede yoksun
liste sendeydi önceden ben de silmedim ki
bilgileri ver de ekleyeyim :))

Ben aynayla baktım damarlar çıkmış orda netten baktığımla vajinal varis belirtileri hep aynı bidahaki doktor kontrolünde sorcam bakalım bide uyandığımda çok fena ağrı oluyor biraz hareket edince geçiyor ama
Yas 27
Sat 02.01.2022
Oğlumun adı da Salih (rüyamda gördüm ismi bu arada )

Bu arada böyle bir set yaptım kızlar kampanya varmış 250 tlye geldi son ana bırakmak istemiyorum,minik detayları tamamlıyorum bu iki ay Fikir olur belki sizede bakabilirsiniz sayfaya

Eklentiler

• DFF0ADF1-32B8-43CD-B0D8-D7A4D9004464.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 118
  • B9118623-1F06-4873-BE25-88B6A5848760.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 91
  • C5121C3C-5085-43A9-8E0D-FBC38BC2F527.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 119

Yaa bugün ben yaptım bunuu hatta seni görünce dediim nereye kayboldu ki birden diyee görünce şaşırdım şuanda

Aynen öylee sağlıkla gelsiin Saliih bebiş ismi gibi Salih insan olsuun
İnşallah canım hepimizin bebişleri Salih Saliha kullardan olur inşallah tüp bebek tedavisi görürken hep dua ederdim Allah'ım Salih Saliha kullarından nasip et die çok şükür salihi nasip etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…