Kızlar selam hepinizi çok öpüyorum baya eski yorumlara kadar filan indim kaç gündür oku oku bitiremedim arada üzücü yazılar da okudum ama genel olarak başından berli konuştuğum arkadaşlarım hepinizi iyi gördüm
Yaaaa valla uzun zamandır girip yazmaya çalışıyorum şimdi yazarım girip tekrar cevap veremm ayıp olur die anca yazdım canım nasılsın okudum bütün konuşmaları senin biraz sıkıntıli gibi ama ben hiç kötü enerji almadım inşallah bebişin zamanında doğacak
Yaaaa valla uzun zamandır girip yazmaya çalışıyorum şimdi yazarım girip tekrar cevap veremm ayıp olur die anca yazdım canım nasılsın okudum bütün konuşmaları senin biraz sıkıntıli gibi ama ben hiç kötü enerji almadım inşallah bebişin zamanında doğacak
Ay yetişebildin mi gerçekten çok birikti konuşmalar
Dua ediyoruz kendimize dikkat ediyoruz inşallah hepimiz vaktine tamamlayacağız
Sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor
Arkadaşlar 2. Saatte şekerim 29 çıktı.
Böyle bi şey mümkün mü yani inanılmaz saçma başka bi soruna işaret ediyor diye tahmin ediyorum. Zaten elim ayağım titredi koltuğa yığıldım arada evde de böyle oluyor hemen atıştırmam gerekiyor
gezemedim zaten koltuğa yığıldım hastanede şeker attım ağzıma tuzlu ayran filan derken topladık. kan vermeye giderken hafif hafif kötüleşmeye başladım bi kat inebildim sadece.
ama dediğim gibi ben hep böyle oluyorum durumun bu kadar ciddi olduğunu farkında değildim bebe de o yüzden zayıf olabilir belki de bakalım cıkacak kokusu
Ay yetişebildin mi gerçekten çok birikti konuşmalar
Dua ediyoruz kendimize dikkat ediyoruz inşallah hepimiz vaktine tamamlayacağız
Sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor
Yetiştim yetiştim kitap okur gibi okudum
Benimde çok şükür iyi gidiyor canım oğluşum olacak tek sorunum vajinada varis çıktı beni ne yürütüyor ne iş yaptırıyor hemen şişiyor orası biraz iş yapsam baskıya hiç gelmiyor bebeğim gayet sağlıklı çok şükür
Yetiştim yetiştim kitap okur gibi okudum
Benimde çok şükür iyi gidiyor canım oğluşum olacak tek sorunum vajinada varis çıktı beni ne yürütüyor ne iş yaptırıyor hemen şişiyor orası biraz iş yapsam baskıya hiç gelmiyor bebeğim gayet sağlıklı çok şükür
oooo haneye oğluş katılıyor sağlıcakla gelsin inşallah :)
ya çok geçmiş olsun.
bu vajinal varis bende de var sanırım. ne olduğunu çözemedim tam olarak ama ağrı çok yaptı. şimdiler de sabit ayakta kalamıyorum ben de sızı oluyor bacaklarıma vuruyor.
Allah yardımcın olsun senin de.
geri kalan her şeyin yolunda olmasına çok sevindim
ya sen niye listede yoksun
liste sendeydi önceden ben de silmedim ki
bilgileri ver de ekleyeyim :))
oooo haneye oğluş katılıyor sağlıcakla gelsin inşallah :)
ya çok geçmiş olsun.
bu vajinal varis bende de var sanırım. ne olduğunu çözemedim tam olarak ama ağrı çok yaptı. şimdiler de sabit ayakta kalamıyorum ben de sızı oluyor bacaklarıma vuruyor.
Allah yardımcın olsun senin de.
geri kalan her şeyin yolunda olmasına çok sevindim
ya sen niye listede yoksun
liste sendeydi önceden ben de silmedim ki
bilgileri ver de ekleyeyim :))
Ben aynayla baktım damarlar çıkmış orda netten baktığımla vajinal varis belirtileri hep aynı bidahaki doktor kontrolünde sorcam bakalım bide uyandığımda çok fena ağrı oluyor biraz hareket edince geçiyor ama
Yas 27
Sat 02.01.2022
Oğlumun adı da Salih (rüyamda gördüm ismi bu arada )
Düğün olacak diye bi gayret kalktık kuzum Görüp göreceğimiz güzellik bu herhalde Geçmiş olsun sanada şimdi okudum sabah olanları umarım doktorun değerlendirip güzelce yönlendirir
Bu arada böyle bir set yaptım kızlar kampanya varmış 250 tlye geldi son ana bırakmak istemiyorum,minik detayları tamamlıyorum bu iki ay Fikir olur belki sizede bakabilirsiniz sayfaya
Bu arada böyle bir set yaptım kızlar kampanya varmış 250 tlye geldi son ana bırakmak istemiyorum,minik detayları tamamlıyorum bu iki ay Fikir olur belki sizede bakabilirsiniz sayfaya
Kızlar selam hepinizi çok öpüyorum baya eski yorumlara kadar filan indim kaç gündür oku oku bitiremedim arada üzücü yazılar da okudum ama genel olarak başından berli konuştuğum arkadaşlarım hepinizi iyi gördüm
İnşallah canım hepimizin bebişleri Salih Saliha kullardan olur inşallah tüp bebek tedavisi görürken hep dua ederdim Allah'ım Salih Saliha kullarından nasip et die çok şükür salihi nasip etti