İnşallah canım hepimizin bebişleri Salih Saliha kullardan olur inşallahtüp bebek tedavisi görürken hep dua ederdim Allah'ım Salih Saliha kullarından nasip et die çok şükür salihi nasip etti
NilKızlar merhabakızı olanlar isim olarak karar verdiniz mi.. ne zormuş isim bulmak
Amin canımAy maşallah ne güzel dualarının karşılığını almışsın inşallah sağ salim kucaklarımızada alırız yavrularımızı sağlıkla büyüteceğimiz günleri görmekte nasio olur
24+0 göbüşü de bizden gelsin kızçemleHanımlar günaydın
1 buçuk saat gecikmeli olarak evden çıkabildik, şeker yükleme testine gidiyoruzhalim tam bir açlık oyunları
Anlaşılan öğlen 12 ye kadar aç susuz kaldık bugün
Göbek şovu başlatıyorum, katılım mecburidir
Göbek kamufle elbisemle onlaynım
Ayy bir de, 25+0
Eki Görüntüle 3089074
Canım benim bu hafta fl ölçümü 26 hafta ile uyumlu çıktı ama ölçüm neticede. Belki Aynı gün başka bi USG ile baksa farklı çıkabilirdi. İnternette bir sürü şey yazıyo bununla ilgili ama içini ferah tut. Ailede vücut tiplerinde varsa belki ondandır. Bir de bu hafta doktorun yanındayken bi hastası geldi. Bacak kısalığı nedeniyle perinatalojiye göndermiş. Orada herşeyin normal olduğunu söylemişler. Sıkma canını neler neler atlattık burada. Hiçbir şeyi yok bebişininkızlar 24+0 da kızımın ölçümleri her şeyi bir hafta ileri iken hatta bazısı 9 gün , uyluk kemiği bir hafta geride çıktı. daha öncede 4 5 gün geride çıktığını hatırlıyorum. fl kısalığı yazınca google a çok kötü şeyler çıkıyor. sizin nasıl çıkıyor fl ölçümleriniz acaba? o an ekranı okuyamadığım için soramadım doktora sonrasında gördüm. bizim bir de detaylıda bağırsak parlaklığı çıktığı için her şeyi takıyorum..
Canım parlaklık için perinatolog birçok organda parlaklık olmadığı sürece sorun teşkil etmiyor dedi bana bizde sol tarafta kalpte minik parlaklık çıktı. İçini ferah tutkızlar 24+0 da kızımın ölçümleri her şeyi bir hafta ileri iken hatta bazısı 9 gün , uyluk kemiği bir hafta geride çıktı. daha öncede 4 5 gün geride çıktığını hatırlıyorum. fl kısalığı yazınca google a çok kötü şeyler çıkıyor. sizin nasıl çıkıyor fl ölçümleriniz acaba? o an ekranı okuyamadığım için soramadım doktora sonrasında gördüm. bizim bir de detaylıda bağırsak parlaklığı çıktığı için her şeyi takıyorum..
inşallah canım benim doktorum da tek başına bir sorun teşkil etmediğini söylüyor hatta dalga geçiyor benimle böyle şeyleri taktığım için ama elimde değil aklıma gelince yine bir sıkıntılar basıyorCanım parlaklık için perinatolog birçok organda parlaklık olmadığı sürece sorun teşkil etmiyor dedi bana bizde sol tarafta kalpte minik parlaklık çıktı. İçini ferah tut
olabilir haklısın canım bazen geri çıkıyor bazen gününde çıkıyor bugün eşim başka bir doktora sormuş bebeğin pozisyonuna kendini germesine vs göre bile değişir o ölçüm demiş inşallah bir dahaki gittiğimizde daha güzel çıkarCanım benim bu hafta fl ölçümü 26 hafta ile uyumlu çıktı ama ölçüm neticede. Belki Aynı gün başka bi USG ile baksa farklı çıkabilirdi. İnternette bir sürü şey yazıyo bununla ilgili ama içini ferah tut. Ailede vücut tiplerinde varsa belki ondandır. Bir de bu hafta doktorun yanındayken bi hastası geldi. Bacak kısalığı nedeniyle perinatalojiye göndermiş. Orada herşeyin normal olduğunu söylemişler. Sıkma canını neler neler atlattık burada. Hiçbir şeyi yok bebişinin
Geçici bir durumdur inşallah canım yoksa bebisle ekstra zor herşeygezemedim zaten koltuğa yığıldım hastanedeşeker attım ağzıma tuzlu ayran filan derken topladık. kan vermeye giderken hafif hafif kötüleşmeye başladım bi kat inebildim sadece.
ama dediğim gibi ben hep böyle oluyorum durumun bu kadar ciddi olduğunu farkında değildim bebe de o yüzden zayıf olabilir belki de bakalım cıkacak kokusu
Ben yaşadım sonra bi daha ilişki olmadı doktora da söyledim ama aktif akıntım kaşıntım filan olmadığından önemsemedi ben kuruluktan old sanıyorumkızlar cinsel ilişki sırasında yanma yaşıyor musunuz bugün ciddi yanma yaşadım normal midir acaba
kızlar 24+0 da kızımın ölçümleri her şeyi bir hafta ileri iken hatta bazısı 9 gün , uyluk kemiği bir hafta geride çıktı. daha öncede 4 5 gün geride çıktığını hatırlıyorum. fl kısalığı yazınca google a çok kötü şeyler çıkıyor. sizin nasıl çıkıyor fl ölçümleriniz acaba? o an ekranı okuyamadığım için soramadım doktora sonrasında gördüm. bizim bir de detaylıda bağırsak parlaklığı çıktığı için her şeyi takıyorum..
Ben aynayla baktım damarlar çıkmış orda netten baktığımla vajinal varis belirtileri hep aynı bidahaki doktor kontrolünde sorcam bakalım bide uyandığımda çok fena ağrı oluyor biraz hareket edince geçiyor ama
Yas 27
Sat 02.01.2022
Oğlumun adı da Salih (rüyamda gördüm ismi bu arada)
Oh ne güzel bende eşime diyorum istersen sende bir isim koy die ama bulamadı dahaMaşallah maşallah Rabbim adıyla sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsinSalih kullarından eylesin inşAllah.. Bende ilk gebeliğimde Musab ismini düşünürken rüyamda Yasir olarak görmüştüm ve Yasir koyduk adını paşamın..
Bunda da eşim özellikle Yahya istiyor yanına bir isim daha ekle dedi.. tam olmasa da isim konusunda karar verdik gibiYahya Selim diye düşünüyorum bakalım. inşAllah bir rüya da bunda görürüm
Rüyada görülen isim kesinlikle konmalı benim büyük teyzemin 5 çocuğu 3 yaşına gelene kadar ölüyormuş bazısı karnında rüyasında pembe koy diye görmüş pembegül koymuş ondan sonrakilerin hepsi yaşamışOh ne güzel bende eşime diyorum istersen sende bir isim koy die ama bulamadı daha
Rüyada görmek çok farklı bişey ya bazı insanlar önemsemiyor ama benim için çok önemli ve koymazsam ismi kafama çok takarım keşke koydaydim die
Bende öyle düşünüyorum yaa.. İsmiyle gelir derler son anda bulur belkiOh ne güzel bende eşime diyorum istersen sende bir isim koy die ama bulamadı daha
Rüyada görmek çok farklı bişey ya bazı insanlar önemsemiyor ama benim için çok önemli ve koymazsam ismi kafama çok takarım keşke koydaydim die
Yaa.. bak böyle birşey duymamıştım daha önce.. Allah sağlıkla kucağımıza alıp büyütmemizi nasip etsin evlatlarımızıRüyada görülen isim kesinlikle konmalı benim büyük teyzemin 5 çocuğu 3 yaşına gelene kadar ölüyormuş bazısı karnında rüyasında pembe koy diye görmüş pembegül koymuş ondan sonrakilerin hepsi yaşamış
Aynen öyle canım herkes 4 gözle doğurmamı bekliyorHadi maşallah şimdi evde nasıl karşılanır o minikkk pek şanslı bir bebiş inşallah sağlıkla gelsin sağlıklı hayırlı yaşasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?