2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
İnşallah canım hepimizin bebişleri Salih Saliha kullardan olur inşallah tüp bebek tedavisi görürken hep dua ederdim Allah'ım Salih Saliha kullarından nasip et die çok şükür salihi nasip etti

Ay maşallah ne güzel dualarının karşılığını almışsın inşallah sağ salim kucaklarımızada alırız yavrularımızı sağlıkla büyüteceğimiz günleri görmekte nasio olur

24+0 göbüşü de bizden gelsin kızçemle şeker yüklemesi için kan vermeyi beklerken çekmiştim ben de

Eklentiler

• E634807D-3F00-44A2-94CF-15E95797364F.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 123
kızlar 24+0 da kızımın ölçümleri her şeyi bir hafta ileri iken hatta bazısı 9 gün , uyluk kemiği bir hafta geride çıktı. daha öncede 4 5 gün geride çıktığını hatırlıyorum. fl kısalığı yazınca google a çok kötü şeyler çıkıyor. sizin nasıl çıkıyor fl ölçümleriniz acaba? o an ekranı okuyamadığım için soramadım doktora sonrasında gördüm. bizim bir de detaylıda bağırsak parlaklığı çıktığı için her şeyi takıyorum..

Canım benim bu hafta fl ölçümü 26 hafta ile uyumlu çıktı ama ölçüm neticede. Belki Aynı gün başka bi USG ile baksa farklı çıkabilirdi. İnternette bir sürü şey yazıyo bununla ilgili ama içini ferah tut. Ailede vücut tiplerinde varsa belki ondandır. Bir de bu hafta doktorun yanındayken bi hastası geldi. Bacak kısalığı nedeniyle perinatalojiye göndermiş. Orada herşeyin normal olduğunu söylemişler. Sıkma canını neler neler atlattık burada. Hiçbir şeyi yok bebişinin

Canım parlaklık için perinatolog birçok organda parlaklık olmadığı sürece sorun teşkil etmiyor dedi bana bizde sol tarafta kalpte minik parlaklık çıktı. İçini ferah tut

Canım parlaklık için perinatolog birçok organda parlaklık olmadığı sürece sorun teşkil etmiyor dedi bana bizde sol tarafta kalpte minik parlaklık çıktı. İçini ferah tut
inşallah canım benim doktorum da tek başına bir sorun teşkil etmediğini söylüyor hatta dalga geçiyor benimle böyle şeyleri taktığım için ama elimde değil aklıma gelince yine bir sıkıntılar basıyor

olabilir haklısın canım bazen geri çıkıyor bazen gününde çıkıyor bugün eşim başka bir doktora sormuş bebeğin pozisyonuna kendini germesine vs göre bile değişir o ölçüm demiş inşallah bir dahaki gittiğimizde daha güzel çıkar

Geçici bir durumdur inşallah canım yoksa bebisle ekstra zor herşey

kızlar cinsel ilişki sırasında yanma yaşıyor musunuz bugün ciddi yanma yaşadım normal midir acaba
Ben yaşadım sonra bi daha ilişki olmadı doktora da söyledim ama aktif akıntım kaşıntım filan olmadığından önemsemedi ben kuruluktan old sanıyorum

Canım detaylı kısmı kağıtta yazıyor ya ben 21+2 de detaylı ultrasona girdim bazı ölçümler 22-23 haftalık çıkarken bazı ölçümler 20 haftalık çıkmıs hepsi kısaltılmış şekilde yazıyor int baktım filan çoğuna sonra doktorların ölçümlerde haftalık geri-ileri çıkması çok önemli değil diyorlar onu hatırlattım kendime ve bir daha bakmadım sonuçlara. Doktorlar çünkü bunu sorun etmiyorlar her çocugun yapısı ve kilosu birbirinden farklı doğuyor her yerin boy ölçümüne göre ultrasonda farklılık çıkıyor zaten yok kol kemiği yok uyluk kemiği. 1 ay arayla iki doğum yapn arkadaslarım oldu ikiside 40+0 da doğum yaptı birisinin bebek 47 cm doğdu birisinin bebek 53 cm doğdu şimdi hangisinin ölçüm kemiği önde hanginin geride

Maşallah maşallah Rabbim adıyla sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin Salih kullarından eylesin inşAllah.. Bende ilk gebeliğimde Musab ismini düşünürken rüyamda Yasir olarak görmüştüm ve Yasir koyduk adını paşamın..

Bunda da eşim özellikle Yahya istiyor yanına bir isim daha ekle dedi.. tam olmasa da isim konusunda karar verdik gibi Yahya Selim diye düşünüyorum bakalım. inşAllah bir rüya da bunda görürüm

Oh ne güzel bende eşime diyorum istersen sende bir isim koy die ama bulamadı daha
Rüyada görmek çok farklı bişey ya bazı insanlar önemsemiyor ama benim için çok önemli ve koymazsam ismi kafama çok takarım keşke koydaydim die

Rüyada görülen isim kesinlikle konmalı benim büyük teyzemin 5 çocuğu 3 yaşına gelene kadar ölüyormuş bazısı karnında rüyasında pembe koy diye görmüş pembegül koymuş ondan sonrakilerin hepsi yaşamış

Bende öyle düşünüyorum yaa.. İsmiyle gelir derler son anda bulur belki bem her zaman tek isim isterim aslında ama eşim ille bul diyor bana da..
Yaa.. bak böyle birşey duymamıştım daha önce.. Allah sağlıkla kucağımıza alıp büyütmemizi nasip etsin evlatlarımızı

Hadi maşallah şimdi evde nasıl karşılanır o minikkk pek şanslı bir bebiş inşallah sağlıkla gelsin sağlıklı hayırlı yaşasın
Aynen öyle canım herkes 4 gözle doğurmamı bekliyor Amin inşallah Allah razı olsun Rabbım isteyip olmayan herkese nasip etsin . Bu 3 gündür hareketleri azaldı acaba normal midir bilemedim yarın doktora gidecem bakalım artık hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…