2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kuzum günaydın
Nasıl oldun? Geçti mi ağrı?

Aha ödem başlamış kuzum. Geçmiş olsun. Bol su için diyolla bunun için.
El parmakları uyuşması karpel tünel sendromuna mı benziyor. Gebelikte bu da başlıyor diye biliyorum.

Aha ödem başlamış kuzum. Geçmiş olsun. Bol su için diyolla bunun için.
El parmakları uyuşması karpel tünel sendromuna mı benziyor. Gebelikte bu da başlıyor diye biliyorum.
Evet canım ben de anlam veremedim önce, biraz baktım ki netten ödem
hadi o önemli değil ama uyuşma iğrenç bişey. Karpel tünel sendromu dediğin gibi, tam da günüyle uyumlu 5. Aydan sonra başlıyor diyorlardı. Magnezyum kalsiyum takviyesini korkumdan hiç aksatmıyorum artık, midem bulansın bulanmasın umurumda değil, bu his iğrenç. Doğuma kadar geçmeyenler varmış bir de

kizlar gunaydin, ben bu sabah tartildim 500 gr vermisim 1 haftada. Diyet falan yaptigim yok hatta gayet ne bulsam yiyorum yani. Asiri yemek yemiyorum ama tatlidan hamurisinden de kismiyorum. Acaba gebelikte durduk yere kilo vermek bebegi olumsuz etkiler mi gelisim olarak?

Nasıl oldun kuzu
Canım benim avuçlarıma akşama doğru iğne batar hissi geliyor aynı şey mi acaba sabah yok ama
Benim yeni güncellemem de çatı ağrısı

Son düzenleme:

Yaa bende yaşadım sabah bu durumu eşime de söyledim uyandıgımdan beri parmaklarım uyuşuyor diye burda peşine görünce şaşırdım. Magnezyumu bende ihmal etmiyorum ondan dolayı mı araştırıyım bende googledan doktoruma da sorarım gittiğimde

kesik kesik uyu uyan bu en son daha kötü olduğumu hissettim bende zorlamadım kalktım yataktan valla biraz daha iyiyim çok şükür ama hafif sızlamalar devam ediyor. Loresima8989 sende sormuşsun ccanımm burdan cevaplıyım

Allah yardımcımız olsun
Gebelik zor çekeceğiz kuzum
Tuz kullanımın varsa azaltmaya çalış
Bir de bu karpel tünel için egzersizler olabilir belki?
Bir de belki tedavi yöntemi de vardır bakmak lazım bi
Olumsuz etkileme olayını sanmıyorum canım
İçerik olarak kaliteli beslenmeye çalış
Gebelikte sağlıklı beslenme ile Kimileri fazla kilolarını da veriyor

Rahim büyüyordur kuzum.
Sen Suyunu sütünü filan bol bol iç sıvıyı aksatma. Proteine de önem vermeye çalış

doktorumdan şeker yorumu geldi.
açlığa tahammül yok demek ki.
tmm.
beslenmene dikkat et.
ek bir şey yapmaya gerek yok.
sonuclarda sekerımız yok

bu kadarını ben de biliyordum şeker yüklemesi yaptırmama gerek yoktu ki
boşuna yanlış beslenme düzeni eşliğinde morbid obez seviyesine gelip ameliyat olmadık

boşuna yanlış beslenme düzeni eşliğinde morbid obez seviyesine gelip ameliyat olmadık
Gozun ayrin canim cok sevindim sekerin cikmamasina. Sonucun hizla dusunce olumsuz bir durum var sanmistim ama demek ki sadece ac kalmak istemiyor minnos bedenin

Calsiyum olarak ne kullanıyorsunuz kızlar?
Osteozinc diye bir ilac verdi doktorum kalsiyum magnezyum cinko d vitamini var icinde.

Bu arada benim asiri derecede kuyruk sokumu agrim vardi Allaha sukurler olsun ilaci ictigimin ertesi gunu gecti diyebilirim azalmadi tamamen gecti yani hamdolsun. Kalsiyum gercekten cok onemliymis.

Gozun ayrin canim cok sevindim sekerin cikmamasina. Sonucun hizla dusunce olumsuz bir durum var sanmistim ama demek ki sadece ac kalmak istemiyor minnos bedenin
ya aslında bunun çözümü düzenli ve sağlıklı beslenme.
bunu da yapmak zor oluyor gün içinde dışarıdaysan sürekli beslenme taşımak zorundasın yanında hahaha
işte o düşüşleri gidip abur cubur, basit şekerli karbonhidratlarla değerlendirirsen şeker bi döngüye giriyor, ani yükseliyor, ani düşüyor.
böylece kilo alman kaçınılmaz oluyor.
işte bakıcaz çaresine artık daha bilinçliyim neyseki

kalsiyum da magnezyum da çok çok önemli canım.
şifa olsun inşallah.
haftalardır diyorum size tüketin diye heheheh
sütüne yoğurduna dikkat et onlar da mühim.

Bebitom çok şükür, çok sevindim. Korkutmuştun bizi.

Darısı bana, doğuma kadar karpuz yemek var ucunda.

Bebitom çok şükür, çok sevindim. Korkutmuştun bizi.

Darısı bana, doğuma kadar karpuz yemek var ucunda.
aman yine de proteinine dikkat et canım dümdüz beyaz unlu değil tam tahıllı tüketmeye calış genellikle.
ki öyle yapıyorsun diye biliyorum :)
hadi bakalım kimsede sorunlar çıkmaz inşallah

aman yine de proteinine dikkat et canım dümdüz beyaz unlu değil tam tahıllı tüketmeye calış genellikle.
ki öyle yapıyorsun diye biliyorum :)
hadi bakalım kimsede sorunlar çıkmaz inşallah
Tam da beyaz unla pizza hamuru hazırlamıştım.

Ama evet tam tahıllı tüketiyorum normalde bebeğim, istisnalar kaideyi bozmaz.

İnşallah çiçeğiiim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…