Kızlarr bugün happy mom uygulamasına göre çift basamaklı sayılara düştük. Asaf beyle tanışmamıza son 99 gün diyor veee 3. trimester a da yarın giriş yapıyoruz Allahın izniyle. Okuyunca çok mutlu oldum, sizinle de paylaşmak istedimmm
Kızlarr bugün happy mom uygulamasına göre çift basamaklı sayılara düştük. Asaf beyle tanışmamıza son 99 gün diyor veee 3. trimester a da yarın giriş yapıyoruz Allahın izniyle. Okuyunca çok mutlu oldum, sizinle de paylaşmak istedimmm
Allah yardımcımız olsun
Gebelik zor çekeceğiz kuzum
Tuz kullanımın varsa azaltmaya çalış
Bir de bu karpel tünel için egzersizler olabilir belki?
Bir de belki tedavi yöntemi de vardır bakmak lazım bi
Olumsuz etkileme olayını sanmıyorum canım
İçerik olarak kaliteli beslenmeye çalış
Gebelikte sağlıklı beslenme ile Kimileri fazla kilolarını da veriyor
Rahim büyüyordur kuzum.
Sen Suyunu sütünü filan bol bol iç sıvıyı aksatma. Proteine de önem vermeye çalış
Yeni bir güncelleme ile aranızdayım. El Parmaklarım uyuşmaya başladı.
Eklemlerimden başlayan sızı gibiydi, sonra uyuşmaya döndü. Şu an Telefonu zor tutuyorum kaç gündür böyle. Parmak ölçüm de 1 numara büyüdü, yüzüğümü bile takamıyorum artık.
Bunu bir arkadaşım söylemişti kendisi yaşamış kolu hep uyuşmuş doğumdan sonra da hemen geçmiş.. uyuşma gebelerde görülüyormuş canım hayırlısıyla bitiririz bu süreçleri inşAllah
Bugün bende sabah namazından sonra uyuyamadım uyutmadı resmen güm güm vurdu hem hoşuma gidiyor böyle vurması hemde uyumak istiyordum saat 7den sonra uyumuşum..
toprakla oynadım biraz çiçeklerimin saksısını değiştirdim vs derken bu saat olmuş..
Dünde o kaza olayından sonra ilk kez araba sürdüm ister istemez çekindim ama özlemişim şükür sağ salim gezdik geldik oğlumla
Bu arada cumartesi gününden beri aşırı gerrilme var karnımda bugün gergin haliyle ölçtüm göbek çevremi 96 cm geldi.. normalde de 92 cm falan geliyordu.. sabahtan beri daha yeni rahatladı karnım şaka maka 25+2deyim ve 3 gün sonra tam 6 ay doluyor Sağlıkla kucağımıza alalım inşAllah
Yeni bir güncelleme ile aranızdayım. El Parmaklarım uyuşmaya başladı.
Eklemlerimden başlayan sızı gibiydi, sonra uyuşmaya döndü. Şu an Telefonu zor tutuyorum kaç gündür böyle. Parmak ölçüm de 1 numara büyüdü, yüzüğümü bile takamıyorum artık.
Kızlar bugün kontrole gittim sözde profesör olsun içim rahatlasın daha net bişeyler duyayım diye önümde ekran bile yoktu 2 kere ekranını çevirip bana bu kafası gövdesi dedi o kadar kilosunu sordum 25 haftayla uyumlu dedi bi sıkıntı yok herşey normal dedi gönderdi kağıtta gününden daha ileri olarak gördüm ben yanlış mı hesapladım bilmiyorum anlayanlar varsa yorumlayabilir mi fl ve bpd ölçüleri biraz önde sanki.
Gelişim geriliği olabilir denmişti dedim bi sıkıntı var mı yok dedi olsa bile bu haftalarda gelişim geriliği olmaz ileriki haftalarda olur dedi.
Tek umblikal arterde fetal anomali izlenmediyse sıkıntı yaratan bi durum değil dedi biraz içim rahatladı ama bebişi doğru düzgün göremedim diye de üzüldüm açıkçası
Kızlar bugün kontrole gittim sözde profesör olsun içim rahatlasın daha net bişeyler duyayım diye önümde ekran bile yoktu 2 kere ekranını çevirip bana bu kafası gövdesi dedi o kadar kilosunu sordum 25 haftayla uyumlu dedi bi sıkıntı yok herşey normal dedi gönderdi kağıtta gününden daha ileri olarak gördüm ben yanlış mı hesapladım bilmiyorum anlayanlar varsa yorumlayabilir mi fl ve bpd ölçüleri biraz önde sanki.
Gelişim geriliği olabilir denmişti dedim bi sıkıntı var mı yok dedi olsa bile bu haftalarda gelişim geriliği olmaz ileriki haftalarda olur dedi.
Tek umblikal arterde fetal anomali izlenmediyse sıkıntı yaratan bi durum değil dedi biraz içim rahatladı ama bebişi doğru düzgün göremedim diye de üzüldüm açıkçası