2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Tam da beyaz unla pizza hamuru hazırlamıştım.

Ama evet tam tahıllı tüketiyorum normalde bebeğim, istisnalar kaideyi bozmaz.

İnşallah çiçeğiiim.
Şifa olsun
Sen böyle bir şeyleri canın çekip yiyebildiğinde çok mutlu oluyorum yarasın bebişe

Allahım tamamına erdirsin, sorunsuzca inşallah :)

Dikkat ediyorum bakayımm inşallah sorunsuz atlatırız şu günlerii

Ayy çok şüküür sağlıkla gelsiin Asaf paşa

Bunu bir arkadaşım söylemişti kendisi yaşamış kolu hep uyuşmuş doğumdan sonra da hemen geçmiş.. uyuşma gebelerde görülüyormuş canım hayırlısıyla bitiririz bu süreçleri inşAllah

Bugün bende sabah namazından sonra uyuyamadım uyutmadı resmen güm güm vurdu hem hoşuma gidiyor böyle vurması hemde uyumak istiyordum saat 7den sonra uyumuşum..

toprakla oynadım biraz çiçeklerimin saksısını değiştirdim vs derken bu saat olmuş..

Dünde o kaza olayından sonra ilk kez araba sürdüm ister istemez çekindim ama özlemişim şükür sağ salim gezdik geldik oğlumla

Bu arada cumartesi gününden beri aşırı gerrilme var karnımda bugün gergin haliyle ölçtüm göbek çevremi 96 cm geldi.. normalde de 92 cm falan geliyordu.. sabahtan beri daha yeni rahatladı karnım şaka maka 25+2deyim ve 3 gün sonra tam 6 ay doluyor Sağlıkla kucağımıza alalım inşAllah

Ben bunu sanki bir yerde okumuştum canım

Selam kızlar :) detaylıya gidiyorum, inanılmaz gerginim Dua edin nolur Bir de detaylıda fotoğraf, cd vs verildi mi size?
kimine cd verildi, bize airdrop üzerinden yolladılar tüm kayıtları.
çıktı olarak da foto veriyorlar genelde.

hadi güzel haberlerle gel inşallah :)

BiZde isimde karar verdik, asil olacak oglumuzun adı

Kızlar bugün kontrole gittim sözde profesör olsun içim rahatlasın daha net bişeyler duyayım diye önümde ekran bile yoktu 2 kere ekranını çevirip bana bu kafası gövdesi dedi o kadar kilosunu sordum 25 haftayla uyumlu dedi bi sıkıntı yok herşey normal dedi gönderdi kağıtta gününden daha ileri olarak gördüm ben yanlış mı hesapladım bilmiyorum anlayanlar varsa yorumlayabilir mi fl ve bpd ölçüleri biraz önde sanki.
Gelişim geriliği olabilir denmişti dedim bi sıkıntı var mı yok dedi olsa bile bu haftalarda gelişim geriliği olmaz ileriki haftalarda olur dedi.
Tek umblikal arterde fetal anomali izlenmediyse sıkıntı yaratan bi durum değil dedi biraz içim rahatladı ama bebişi doğru düzgün göremedim diye de üzüldüm açıkçası

Eklentiler

• 9ED4F6A9-CD15-4D8E-802E-5EE71B95C104.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar yarın şeker yüklemesi yaptırcam doktorum 75 gram dedi deneyimlerinizi alabilir miyim kötü olunuyor mu?

BiZde isimde karar verdik, asil olacak oglumuzun adı
maşallah ekliyorum
Kız senin bebe bizimkini de geçmiş
bi de gelişim geriliği olur diye endişeleniyordun
maşallahı var çocuğunun kendine yüklenme artık :)

kontrole kime gittin ?
fotoğraf alamamışsın ama sağlık olsun bak bebiş iyiymiş maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…