2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Merhaba bana da doktor ters duruyor demişti 23.haftada. 24.haftada tekrar gittiğimde düzelmişti. Şuan bence sürekli hareket ediyorlar.
Benim ters olduğunu anlamıştım doktorum söylemeden. Ayaklarıyla kasıklarımı tekmeliyor. Yan yatmam dönmesine yardımcı olur mu kendiliğinden döner mi bilmiyorum

Kızlar tetenoz olanlar beğenebilir mi? Çok kararsız kaldım..23.haftamdayım geç mi kaldım acaba
Bende çok kararsızdım fakat doktorum sezeryan olma ihtimalime karşı muhakkak vurulmamı istedi. 6. Ay dolmadan vurulması tavsiye ediliyor dedi aile hekimimin ebesi. İkinci dozumda bu ayın 18nde. Doktoruna danışıp karar ver bence canım.

Ayy at tabiki ben bakarim neye zam gelmiyor ki

Ay aslında tamda şimdi ihtiyacım var arabaya bayramdan sonra alışverişe cıkmam lazım artık bebişimin 5-6 kıyafet ve 3 tane battaniyeden başka bir şeyi yok benimle düğün çeyiz alışverişine çıkmayan annem alışverişe çıkarken benide alacaksınız diyip duruyor ilk torun heves ediyor onunla çıkcam çoğunluk alışverişe o yüzden kendimde o gücü bulmam lazım

Kuzum tarzını bilmiyorum ama anlattığın kadarıyla senin yerinde olsam şöyle bisey giyerdim kesin
Bende abimin ikinci dugununde ( ilk i Turkiye deydi ) paylastigin tarz da bir elbise giyecegim .

Sade ve hos durdu, altina da krem rengi dantelli Toms giyecegim. Topuklu artik giyemem

Eklentiler

• CFA796A0-0BDB-4D7D-81E8-405170F2B034.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 126
Bende abimin ikinci dugununde ( ilk i Turkiye deydi ) paylastigin tarz da bir elbise giyecegim .

Sade ve hos durdu, altina da krem rengi dantelli Toms giyecegim. Topuklu artik giyemem
Kur ve yurtdışı mevzusuna rağmen soracağım Yaaa bu nerden link var mı
Ise gitmeden bir cekeyim dedim 106 cm gobegim , tam 21. haftayadayim
Oh göbüşlendik akşam yemeğinden sonra tatlı niyetine

O yüzden miiiii ben çok eşofman giyiyorum demek ondan böyle kaldı
bende esofman hep giyiyorum ama lastik kismini gobek altinda birakiyorum canim
Kur ve yurtdışı mevzusuna rağmen soracağım Yaaa bu nerden link var mı

Oh göbüşlendik akşam yemeğinden sonra tatlı niyetine
delii ben bunu hani defolu yada az malzeme kalan magazalar vardir oyle bir yerden aldim 50$ di . Markasi Dkny olmasi lazm , eve gidince bakarim tekrar kuzum .

O yüzden miiiii ben çok eşofman giyiyorum demek ondan böyle kaldı

Annem başında uyardı beni bende ne alakası var onunla dedim. O gün misafirliğe gittim haftamı söyleyince sen hala normal pantalon mu giyiyorsun dediler bende evet dedim hamilelik pantalonu giy karnını niye sıkıştırıyorsun tam ortadan dediler. Bende aldım farkını hissediyorsun direk

bende esofman hep giyiyorum ama lastik kismini gobek altinda birakiyorum canim

delii ben bunu hani defolu yada az malzeme kalan magazalar vardir oyle bir yerden aldim 50$ di . Markasi Dkny olmasi lazm , eve gidince bakarim tekrar kuzum .

Yaa marka var tr de ama bu model yok. Bu bütün olarak çok hoş duruyor askılar filan bütünleşik gelmiş. Güle güle giy canım.

Yaaa ama Valla ben pantolon giyemiyorum hatta evde hamile taytı, dışarda elbise.
Hatta Babaanne donlarım vardı regl dönemi için bol ve yüksek bel onları da giyemiyorum hipsterlara geçiş yaptım.
Taytlarda da karnımdan düşecek kadar bol olması lazım sancı girip kasılıyorum hemen. siz nasıl rahat ediyorsunuz özeniyorum karnıma değmeyecek hiçbir şey :/

Kız rahat ettiğimden değilde ne biliyim öyle aman amansa rahatsız etmiyordu ama artık yavaştan ediyor aldım rahatladım keşke başında alsaymışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…