2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bugün vuruldum canım ilk dozunu. Benim doktor hastanede tetenozluk bir durum yok dedi ama güvenemedim. Tatile gideceğim çivi batar bir şey olur. İyisi mi vurulayım dedim :) 1 ay mı ara verdiniz 2. doza siz de?

Kizlar ben bugun bir sey orendim sizlerlede paylasmak istedim 26ci haftayi bitirince 6ci ayi bitiriyoruz ya ben saniyordum ki 3cu trimestere geciliyor 26dan sonra.. Dogrusu 28ci haftadan sonra 3cu trimester basliyormus yani 6ci ayi doldurunca deil 6 bucuk olunca son 3 aylik donem basliyormus ... Ben şok ben iptal

Ayy bende bugün bim e gittim oda ne pandalı mevresimmve anne yanı yatağı bitmemiş aldım hemen bismillah dedim bakalım

Mesela İç karnın varlığını ben de forumdan öğrendim
Kağan kocatepe üstüne basa basa anatomide öyle bir yapı yoktur diyor ama kadınlar kulübü kabul etmiyor
Son adet tarihinizden pay biçin mesela 5 ocaksa 5 temmuzda 6.ay başlar sizin için. Ve evet hamilelik aslında 9.5 - 10 ay sürüyor (40 hafta) o yüzden son üç ay 6.5ta başlıyor.

Son adet tarihinizden pay biçin mesela 5 ocaksa 5 temmuzda 6.ay başlar sizin için. Ve evet hamilelik aslında 9.5 - 10 ay sürüyor (40 hafta) o yüzden son üç ay 6.5ta başlıyor.
Butun bilgim çöpmüş gibi oldum ben hesap yapa yapa kafayi yedim tmm diyorum kafam basiyor anladim hop baska bir tezle geliyor bana doktorum kafam allak bullak oldu yemin ediyorum ben birakiyorum hesap kitap isini 38ci haftayi bekleyecem sezaryan dogum garanti nasilsa 40 haftayi beklemece yok

Ayy bende bugün bim e gittim oda ne pandalı mevresimmve anne yanı yatağı bitmemiş aldım hemen bismillah dedim bakalım
Anne yanı yatağını alacaktım ben ama reflü yatağı diye geçmiyor sanırım. Fiyat çok güzeldi kararsız kaldım. İnternetten reflü yatağımı alsam diye. Eğim var mı içinde?

Aa niye peki plasentan mı aşağıda

Kızlar ben bugün mayo bulamadım ya pentide hamile mayoları 42 ye kadar ve zaten mayo kumaşı iyice yapışık bacağımdan geçmedi. Suwende buldum geniş ama hamile mayosu değil karnıma baskı yapıyor bir şey olur mu ki? Bikinilerinde sırt kısmı olmuyor göbişten. Ay tatile gidemeyeceğim mayo yüzünden

Görümce filminin başrolü Gubse canlandı gözümde.
Ahahahah ya ama insan kardeşinin dugununde ister yani, arkadaşının dugunune şık gidersin hoş gidersin ama kardeşinin dugununde bi kere sıfatın var görümce oluyorsun, layık olmak istersin yaa ben de bi gun görümce olucam insallah

Kız girmeyin şu konulara karışıyor

Ders oldu bu bana artık hamilelik taytı ve pantolonu giyerim sadece

merhaba arkadaşlar hepinizi bayadır takip edıyorum.çatı ağrısı yaşayan var mı ve İstanbul Anadolu yakasında dr.undan cok memnun olan

Bugün vuruldum canım ilk dozunu. Benim doktor hastanede tetenozluk bir durum yok dedi ama güvenemedim. Tatile gideceğim çivi batar bir şey olur. İyisi mi vurulayım dedim :) 1 ay mı ara verdiniz 2. doza siz de?
Evet bir ay sonraya verdi ikinci dozu diğerlerinide yazdı bir kağıda toplam 5 tane yanlış hatırlamıyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…