Kızlar ben bugün mayo bulamadım ya pentide hamile mayoları 42 ye kadar ve zaten mayo kumaşı iyice yapışık bacağımdan geçmedi. Suwende buldum geniş ama hamile mayosu değil karnıma baskı yapıyor bir şey olur mu ki? Bikinilerinde sırt kısmı olmuyor göbişten. Ay tatile gidemeyeceğim mayo yüzünden
Gunaydin hamişlerim insallah cok guzel bir gün olur hepimiz için ben bugun kizimi gormeye gidiyorum sonunda geldi doktor kontrol günümüz minnoşumu çok ozledim bklm nasil buyuyormuyuz ayyy cok heyecanliyim oglumda gorecek kardeşini bugun
Gunaydin hamişlerim insallah cok guzel bir gün olur hepimiz için ben bugun kizimi gormeye gidiyorum sonunda geldi doktor kontrol günümüz minnoşumu çok ozledim bklm nasil buyuyormuyuz ayyy cok heyecanliyim oglumda gorecek kardeşini bugun
Ahahahah ya ama insan kardeşinin dugununde ister yani, arkadaşının dugunune şık gidersin hoş gidersin ama kardeşinin dugununde bi kere sıfatın var görümce oluyorsun, layık olmak istersin yaa ben de bi gun görümce olucam insallah
Günaydın canım hadi hayırlı haberler. 4 saat sürecek bilgin olsun ve yanına mutlaka atıştırmalık al. 2.saat tokluk şekeri için kan verince artık bir şeyler yiyebilirsin şekerin düşmesin benim dün öyle oldu eve gelemedim
Ahahahah ya ama insan kardeşinin dugununde ister yani, arkadaşının dugunune şık gidersin hoş gidersin ama kardeşinin dugununde bi kere sıfatın var görümce oluyorsun, layık olmak istersin yaa ben de bi gun görümce olucam insallah
Kızlar teşekkür ettim hepinize, size ne söyleyeceğim bakın. Hepiniz attınız buraya kutu kola şeklinde içecekleri, bunlar bana ne yaptı biliyor musunuz? İki tane küçük plastik bardağa şekerli su hazırladılar. Tabii ben sizinkileri gördüğümden afalladım bayağı.
Kızlar teşekkür ettim hepinize, size ne söyleyeceğim bakın. Hepiniz attınız buraya kutu kola şeklinde içecekleri, bunlar bana ne yaptı biliyor musunuz? İki tane küçük plastik bardağa şekerli su hazırladılar. Tabii ben sizinkileri gördüğümden afalladım bayağı.
Genel olarak hastalarına aynısını söylüyor. Mevsim şartları falan da etkili tabi. Ramazan bayramın da bile kısa yolculuk yapmama müsade etti yarım saatte bir mutlaka 15 dk yürümek şartıyla. Ki şu anda riskli bir durumun yok çok şükür yaş faktörü dışında