2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben hm den aldım kalıbı genişti çok rahat ettim istersen birde hm e bak

kocaman olmustur simdi yaa

Günaydın canım. Gupguzel haberlerle bekliyoruz

Ay ben de olacağııım sen o zaman gör beni ahahhaha

Kızlar günaydın, şeker yüklemesine gidiyorum bana şans dileyin.
Günaydın canım hadi hayırlı haberler. 4 saat sürecek bilgin olsun ve yanına mutlaka atıştırmalık al. 2.saat tokluk şekeri için kan verince artık bir şeyler yiyebilirsin şekerin düşmesin benim dün öyle oldu eve gelemedim

Kağan kocatepe üstüne basa basa anatomide öyle bir yapı yoktur diyor ama kadınlar kulübü kabul etmiyor
Kağan Kocatepe diyorsa ben ikna oldum
İşte duygu durumum ektedir
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Son zamanlarda mayo alan var mı?
En son eski bikinime girebilmiştim devamı yok bende
Benim doktorum 28. Haftadan itibaren kesinlikle seyahat yasak dedi. Bayramda 27. Haftanın içinde olucam. Dokuz gün evdeyim
Neden yasakladı ? Seyahatten kastınız 10 saatlik filan yol mu acaba

Güzel haberlerle gel canım
bizim daha çok var

Kızlar teşekkür ettim hepinize, size ne söyleyeceğim bakın. Hepiniz attınız buraya kutu kola şeklinde içecekleri, bunlar bana ne yaptı biliyor musunuz? İki tane küçük plastik bardağa şekerli su hazırladılar. Tabii ben sizinkileri gördüğümden afalladım bayağı.

birine doktor limon skabilirsin icine demisti bu grupta mi diger grupta miydi hatirlamiyorum ama limon gotur yaninda canim
Doktor söylemeden sakın öyle bir şey yapmayın. Standart bir içecek değil ki verilen, medikal içecek. Glikoz oranları belli, aman diyim.

Klasik usul demişler benim ilki elmalı, dünkü de çilekliydi 1 saat sonunda güçlü bir baş ağrısı geliyor inşallah sana olmaz canım

Genel olarak hastalarına aynısını söylüyor. Mevsim şartları falan da etkili tabi. Ramazan bayramın da bile kısa yolculuk yapmama müsade etti yarım saatte bir mutlaka 15 dk yürümek şartıyla. Ki şu anda riskli bir durumun yok çok şükür yaş faktörü dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…