2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
aaaay şok
anladım canım :) dikkatli olmakta fayda var.

Usullerini sevdiğiminin.. Beybisi gözlerim kararıyor benim.
biraz yürüyüş yap hastane içinde canım. sabit oturunca daha kötü oluyordum ben.

aaaay şok

anladım canım :) dikkatli olmakta fayda var.

biraz yürüyüş yap hastane içinde canım. sabit oturunca daha kötü oluyordum ben.
Tü size dedim tü.

Yürüdüm sonra doktorun yanına girdim oğlumu gördüm, çok şükür iyi, her şey yolunda. Ağrılı kasılmaları anlattım tabiii ki normal bu haftalarda büyüdükçe artar dedi. Korkma, kasılmayla olsaydı kimse 40.haftada doğuramazdı dedi.

Eneeee. Eskiden bizim hastanede de böyleydi.

öf artacak demesin yaaa. biliyoruz ama, demesin yani
kaç kg olmuş bebişko de hele
Hihihh benimki Allahın şekerli suyuydu, limonum olsa sıkıverirdim. şekerler de dibine çökmüştü eşim hala gülüyor. Spicelover
ya ahaha dibinde kaldıysa sen tam anlamıyla o sekeri almadın ki
ayyyy bi iş yapacaklar aman neyseeee

Lcw den almıştım ben 2 tane hamile mayosu canım. Hatta çok beğendim tatilde fiyat performans, kuruması 10/10du.

Eklentiler

• B3EA175C-B2F9-43BF-B7A2-869F24CE6D4D.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 80
He tabii demesi kolay o kasılmayı, çekene sor

Eneeee. Eskiden bizim hastanede de böyleydi.
Söyledim kıza, bu ne böyle olmamalıydı bu. Bu daha sağlıklı, koruyucu falan yok diyor.

He tabii demesi kolay o kasılmayı, çekene sor
Biz gebelerin aklına gelen ilk şey erken doğum riski oluyor haliyle diyip göz devirmedim mi sanıyorsun?
öf artacak demesin yaaa. biliyoruz ama, demesin yani
kaç kg olmuş bebişko de hele

ya ahaha dibinde kaldıysa sen tam anlamıyla o sekeri almadın ki
ayyyy bi iş yapacaklar aman neyseeee
Bebitom 900 gram olmuş maşallah, küsürat da söyledi inan ki hatırlamıyorum.

Aaa dibini sallamadan içer miyim hiç?

sağlıklı kısmına katılıyorum ama. içinde koruyucudur sitrik asittir bi sürü bi şeyler daha var

ay maşallah yahu. benim minik de geç geliyordu ama 900 e ulaşmış yaklaşmıştır o zaman herhalde oy oyyy

aferin tutumlu kızım benim

Kızlar merhaba. Bugünle birlikte 3 gündür çok kötü sol omzumda ağrı var. Sol tarafa yatalım derken en sonunda omzumu, kolumu mahvettim. Merhem vs. sürmeye de korkuyorum. Dün akşam eşim zeytinyağıyla ovdu kısmen azaldı, sabah kalktım yine aynı. İşe gelirken zor giyindim üzerimi resmen kolum kalmıyor. Başına böyle birşey gelen var mı ? Yada ne yapsam geçmesi için fikri olan varsa çok sevinirim

Ben sadece bir tarafa yatinca kolum uyusuyor o yuzden donuyorum . kolumu gectim bacagim bile uyusuyor

Öyle ikna etti beni zaten.

Olmuştur minnoşum artık haftaya 1 kg olur bizim bebeler. Bu arada tartıldım 61 çıktım inanamıyorum hala, ışık hızıyla alacağımı tahmin ediyordum gerçi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…