2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kağan kocatepe illa sola yatcam diye zorlamayın kendinizi diyor ki bence de çok mantıklı mümkün değil sürekli aynı tarafa yatmak. Saatlerce sağ tarafa tabiki yatmamak lazım dolaşım açısından ama zaten vücut en rahat olduğı pozisyonu buluyor uyku halinde. Biraz dinlendirin kolunuzu biraz da masaj yapın düzelir Allahın izniyle.

Uykuya dalarken soluma yatıp uyuyorum aslında sonrasında geceleri uyandığımda sırtüstü yada sağımda buluyorum kendimi. Zaten uzunca bi müddet aynı pozisyonda yatmak mümkün değil dediğiniz gibi. Nasıl başardım bende bilmiyorum çok teşekkür ederim sağolun

Kağan Kocatepe'nin videoları insanı çok rahatlatıyor. Onun sayesinde belli bir kafa rahatlığına eriştim yalan yok.

Ben sadece bir tarafa yatinca kolum uyusuyor o yuzden donuyorum . kolumu gectim bacagim bile uyusuyor
Aynen öyle zaten istesekte aynı şekilde sabaha kadar uyumak imkansız bende aynı şekilde koca akşam döner dururum uykumda. Giderek vücutlar da ağırlaşıyor ondan da oluyor herhalde. Bir de gece sıcak basmalarından tüm camlar açık uyuyoruz çarptırdım herhalde. Çoğu gitti azı kaldı inşallah biraz daha sıkıcaz dişimizi

Güzel haberlerlee gel

Hayırlı güzel haberlerle gel inşallah.

Benimde dün kontrolüm vardı 1.080 gr olmuş Artık büyüme atağı dönemindeymiş minnoşlar çok hızlı büyüyeceklermiş
ayyy allahım maşallah. bezelye kadarlardı. allahım ne büyük. kiloluk bebeler oldular ağlamayacağıım
inşallah büyüyodur benimki de. daha çok var bizim görüş gününe
Öyle ikna etti beni zaten.

Olmuştur minnoşum artık haftaya 1 kg olur bizim bebeler. Bu arada tartıldım 61 çıktım inanamıyorum hala, ışık hızıyla alacağımı tahmin ediyordum gerçi.
aaaa beni geçmişsin ben 58.8-59.5 arası dalgalanıyorum

Öyle ikna etti beni zaten.

Olmuştur minnoşum artık haftaya 1 kg olur bizim bebeler. Bu arada tartıldım 61 çıktım inanamıyorum hala, ışık hızıyla alacağımı tahmin ediyordum gerçi.
Canım kaç kilodasın şuan kaç aldın yani hadi atlattın büyük macerayla şeker yüklemesinide

ayyy allahım maşallah. bezelye kadarlardı. allahım ne büyük. kiloluk bebeler oldular ağlamayacağıım
inşallah büyüyodur benimki de. daha çok var bizim görüş gününe
Yaa daha dün gibi gebelik testleriyle haşır neşir olduğumuz günler :)) Artık herbiri küçük birer insan oldular. Büyümüştür tabi annesi büyümezmi hiç. Az kaldı kucaklarımıza almaya vaktiyle sağlıklı bir şekilde inşallah

Ben de bu aralar hep onu düşünüyorum geçen gün eski çantalarımdan birinde ilk yaptırdığım beta hcg testini buldum Allah'ım ne günlerden ne günlere diyorum... Büyümüştür annesi baksana karınlarımıza :)

Beybisi 5 kilo yaa, 61 kilo olmuşum, neyse bir kilosu bebe zaten.

Moralini bozma başakçım bende sendenim, 61 Kilodayım şuanda tartıyla düşman gibi bakıştık dün gözlerime inanamadım
Peki ben ne yapayım sayın seyirciler, 72yi bulmuş kilom. Moralim bozuluyor tartıda. Dikkat etmeye çalıştıkça çevrem dikkat etme deyip duruyor boğmak istiyorum hepsini

Moralini bozma başakçım bende sendenim, 61 Kilodayım şuanda tartıyla düşman gibi bakıştık dün gözlerime inanamadım
Ya minnoş ben doğuma +8 kiloyla falan girerim sanmıştım. Hiç umudum kalmadı.

Ben benim tartıyla küsmüştüm zaten yalan söylüyor diye, meğer doğru gösteriyormuş gidip gönlünü alayım.
Peki ben ne yapayım sayın seyirciler, 72yi bulmuş kilom. Moralim bozuluyor tartıda. Dikkat etmeye çalıştıkça çevrem dikkat etme deyip duruyor boğmak istiyorum hepsini
O çevre dost mu düşman mıı? Kocam da öyle, sal gitsin ye yiyebildiğin kadar diyor. Zaten ben meyilliyim, demesene öyle.

Asıl son trimester tehlikeli bebekler, enerji ihtiyacımız artacağı için iştah da artacakmış. Dikkat!!

Ben şuanda +8 im 53 kiloyla hamile kaldım. Tank gibi hissediyorum kendimi Gerçekten ama insan salsa ipin ucunu alıp başını gidecek. Hiç yemediğim yemekleri bile görünce bi yeme isteği geliyo, hemen kaçarak uzaklaşıyorum oradan :)
Ve evet haklısın son üç ay kiloda belirgin artış oluyormuş, bebeğin kilosu da öyle ama. Haftada 250 gram alacağı haftalar olacakmış hatta.
Vallahi ne kadar dikkat etsemde kilo kafasına göre takılıyor. Ben 14 kiloyu gözden çıkardım şimdilik
Ben çevreye karşı kulaklarımı tıkadım. Kimseyi konuşturmuyorum yanımda. Vallahi ağzını açıp yorum yapacak olanı susturuyorum hemen. Onlarda hamileliğime verip darılmıyorlar
Bu bizim sürecimiz neler çektik çekiyoruz da hala. O yüzden sen kendinle ilgilen canım benim.

61,5-62,5 arasında gidip gelen ben de size katılayım :) aşırı meyve isteğim var bu ara ve kahvaltı evde yetişmiyor diye börek poğaça yemeye başladım , bugünden itibaren sağlıklı beslenmeye dönüyorum

hadi birkaç kilo fazla neyse verilir de zaten yazın sıcaklar olacak bir de kilo artışımız çok olursa yerimizden kalkamayız valla, o yüzden de dikkat etmek lazım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…