2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ne tankı kız ahahahjaja Deme öyle kıyamam.

İçimde durdurulamaz biçimde yeme isteği oluyor benimde, ne ara böyle oldum bilmiyorum, her şeyi ekmekle yiyorum, bir ekmek yiyişim var sanki hayatımda ekmek görmemişim.

Bazen diyorum takma kafana al gitsin verirsin sonra, kaç kere çocuk doğuracaksın sanki.

İşte bunu söyleten şeytanın ta kendisi.

Sus zaten canım sıkıldı. Hiç beklemezdim kendimden.
ben de başlangıcıma göre yaklasık 5-6 kilo aldım ama şu anda o açıdan bakmalısın
inş büyüyodur çok darılırım kendisine şiştim iyice gibi hissediyorum

Peki ben ne yapayım sayın seyirciler, 72yi bulmuş kilom. Moralim bozuluyor tartıda. Dikkat etmeye çalıştıkça çevrem dikkat etme deyip duruyor boğmak istiyorum hepsini
senin boyun uzun bi kere
bana gün yetmiyor. çabuk akşam oluyor. bi kaç saatim olsa daha ne yemekler yapma isteğim var an la ta maaaaaam
aklıma düşen yemeğin tadı ağzıma geliyor yemesem olmaz

ben biraz daha iç rahatlığı ile börek, poğaça yiyeyim, hem ekmeğimi de eskisi gibi evde yapayım diye stand mikser aldım.
çözüme bakış açım bu şekilde oldu sağlıklı beslenme yok

Olsun ben de +10 olarak değerlendirmiştim kendimi ama şu an +6yım. Son aylar hızlı kilo alma ihtimalimi göz önünde bulundurunca acabalara düşüyorum
Çevre dediğim kaynanam. Ne kadar dost sen düşün Yapma rejim bebek büyüsün diyor, bir de her gördüğünde eli karnımda bebekle konuşuyor. Geçen gün de elimi koyuyorum ama kızmıyosun dimi diyor, içimden yok canım ben zaten taşıyıcıyım duygularım yok dedim.

Öyle ya saldım gitti, umursamıyorum söylenenleri :) Valla çektiğimizi biz biliyoruz kolay geçmiyor. Hayırlısıyla tamamlasaydık süreci.

Ben de ekmeğe fena düştüm. Hamilelikten önce ekmeği, şekeri hayatımdan tamamen çıkarmıştım. Ama şimdi pilavın yanında bile bulursam yerim yani o derece
Biz yiyelim bebişlerimiz kilo alsın inşallahh.
Şaka bi yana da çok da kasıp strese sokmak istemiyorum vücudumu bu sefer dikkat etsende alıyosun. Bakalım Allah yardımcımız olsun

Kağan Kocatepe'nin videoları insanı çok rahatlatıyor. Onun sayesinde belli bir kafa rahatlığına eriştim yalan yok.
Bendee korkutuğumda hemen onu izliyorum aynı doktoruma benziyor tavırları birde kendi doktorumla mesajlaştığımız için çok rahatlayamıyorum sesini duysak ayrı

Maşallah bayılıyorum böyle anlamlı günlerin bir araya gelmesine
Bir de merak ettim doktorlar sezeryan istiyorum diyince hemen tamam diyorlar mi?

Bende son bir aydır aynı kilodayım ama doğuma 95leri aşacağım sanırım önceki tedaviler falan 65 ile evlenmiştim direk 80lere çıktık neyseki boyum çok kısa değil ama göbek çıktıkça top gibi hissediyorum kuzenım 1 yılda 110 dan 60 a düştü hiiiç meraklanmayım kız kardeşlerim kolay kolay veriliyor

Şurda kilo konuşuyoruz, benim gözümde ev yapımı puf puf poğaçalar, börekler canlanıyor.

Birini yesem diğerine geçsem, yerken sonrasında ne yiyeceğimi düşünsem, bu nasıl bir çukur düştük çıkamıyoruz.

şurda aklımdan geçenleri yazsaaam yazamam. kimsenin canı çekmesin şimdi. of of

kızlar ayaklarınız ne durumda spor ayakkabılarım tamam da hiçbir sandaletim babetim topuklularım olmuyor hepsi aşırı sıkıyor güvenip internetten de alamıyorum o yüzden sıkar diye. düğünler var birde ne giyicem diye kara kara düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…