Ne tankı kız ahahahjajaBen şuanda +8 im53 kiloyla hamile kaldım. Tank gibi hissediyorum kendimi Gerçekten ama insan salsa ipin ucunu alıp başını gidecek. Hiç yemediğim yemekleri bile görünce bi yeme isteği geliyo, hemen kaçarak uzaklaşıyorum oradan :)
Ve evet haklısın son üç ay kiloda belirgin artış oluyormuş, bebeğin kilosu da öyle ama. Haftada 250 gram alacağı haftalar olacakmış hatta.
Vallahi ne kadar dikkat etsemde kilo kafasına göre takılıyor. Ben 14 kiloyu gözden çıkardım şimdilik
Ben çevreye karşı kulaklarımı tıkadım. Kimseyi konuşturmuyorum yanımda. Vallahi ağzını açıp yorum yapacak olanı susturuyorum hemen. Onlarda hamileliğime verip darılmıyorlar
Bu bizim sürecimiz neler çektik çekiyoruz da hala. O yüzden sen kendinle ilgilen canım benim.
ben de başlangıcıma göre yaklasık 5-6 kilo aldım ama şu anda o açıdan bakmalısınSus zaten canım sıkıldı.Hiç beklemezdim kendimden.
inş büyüyodur çok darılırım kendisineBen de bu aralar hep onu düşünüyorum geçen gün eski çantalarımdan birinde ilk yaptırdığım beta hcg testini buldum Allah'ım ne günlerden ne günlere diyorum... Büyümüştür annesi baksana karınlarımıza :)
senin boyun uzun bi kerePeki ben ne yapayım sayın seyirciler, 72yi bulmuş kilom. Moralim bozuluyor tartıda. Dikkat etmeye çalıştıkça çevrem dikkat etme deyip duruyor boğmak istiyorum hepsini
bana gün yetmiyor. çabuk akşam oluyor. bi kaç saatim olsa daha ne yemekler yapma isteğim var an la ta maaaaaamNe tankı kız ahahahjajaDeme öyle kıyamam.
İçimde durdurulamaz biçimde yeme isteği oluyor benimde, ne ara böyle oldum bilmiyorum, her şeyi ekmekle yiyorum, bir ekmek yiyişim var sanki hayatımda ekmek görmemişim.
Bazen diyorum takma kafana al gitsin verirsin sonra, kaç kere çocuk doğuracaksın sanki.
İşte bunu söyleten şeytanın ta kendisi.
ben biraz daha iç rahatlığı ile börek, poğaça yiyeyim, hem ekmeğimi de eskisi gibi evde yapayım diye stand mikser aldım.61,5-62,5 arasında gidip gelen ben de size katılayım :) aşırı meyve isteğim var bu ara ve kahvaltı evde yetişmiyor diye börek poğaça yemeye başladım , bugünden itibaren sağlıklı beslenmeye dönüyorum
Olsun ben de +10 olarak değerlendirmiştim kendimi ama şu an +6yım. Son aylar hızlı kilo alma ihtimalimi göz önünde bulundurunca acabalara düşüyorumYa minnoş ben doğuma +8 kiloyla falan girerim sanmıştım.Hiç umudum kalmadı.
Ben benim tartıyla küsmüştüm zaten yalan söylüyor diye, meğer doğru gösteriyormuş gidip gönlünü alayım.
O çevre dost mu düşman mıı? Kocam da öyle, sal gitsin ye yiyebildiğin kadar diyor. Zaten ben meyilliyim, demesene öyle.
Asıl son trimester tehlikeli bebekler, enerji ihtiyacımız artacağı için iştah da artacakmış. Dikkat!!
Öyle ya saldım gitti, umursamıyorum söylenenleri :) Valla çektiğimizi biz biliyoruz kolay geçmiyor. Hayırlısıyla tamamlasaydık süreci.Ben şuanda +8 im53 kiloyla hamile kaldım. Tank gibi hissediyorum kendimi Gerçekten ama insan salsa ipin ucunu alıp başını gidecek. Hiç yemediğim yemekleri bile görünce bi yeme isteği geliyo, hemen kaçarak uzaklaşıyorum oradan :)
Ve evet haklısın son üç ay kiloda belirgin artış oluyormuş, bebeğin kilosu da öyle ama. Haftada 250 gram alacağı haftalar olacakmış hatta.
Vallahi ne kadar dikkat etsemde kilo kafasına göre takılıyor. Ben 14 kiloyu gözden çıkardım şimdilik
Ben çevreye karşı kulaklarımı tıkadım. Kimseyi konuşturmuyorum yanımda. Vallahi ağzını açıp yorum yapacak olanı susturuyorum hemen. Onlarda hamileliğime verip darılmıyorlar
Bu bizim sürecimiz neler çektik çekiyoruz da hala. O yüzden sen kendinle ilgilen canım benim.
Ama tedavi yüzünden en kilolu halimle hamile kaldım :)senin boyun uzun bi kere
İnşallah bol bol sütlerimiz olacak ve emzireceğiz o dönem hem yiyip hem kilo vereceğiz boncuğumAma tedavi yüzünden en kilolu halimle hamile kaldım :)
Ben de ekmeğe fena düştüm. Hamilelikten önce ekmeği, şekeri hayatımdan tamamen çıkarmıştım. Ama şimdi pilavın yanında bile bulursam yerim yani o dereceNe tankı kız ahahahjajaDeme öyle kıyamam.
İçimde durdurulamaz biçimde yeme isteği oluyor benimde, ne ara böyle oldum bilmiyorum, her şeyi ekmekle yiyorum, bir ekmek yiyişim var sanki hayatımda ekmek görmemişim.
Bazen diyorum takma kafana al gitsin verirsin sonra, kaç kere çocuk doğuracaksın sanki.
İşte bunu söyleten şeytanın ta kendisi.
İnşallah canımİnşallah bol bol sütlerimiz olacak ve emzireceğiz o dönem hem yiyip hem kilo vereceğiz boncuğum
Bendee korkutuğumda hemen onu izliyorum aynı doktoruma benziyor tavırları birde kendi doktorumla mesajlaştığımız için çok rahatlayamıyorum sesini duysak ayrıKağan Kocatepe'nin videoları insanı çok rahatlatıyor. Onun sayesinde belli bir kafa rahatlığına eriştim yalan yok.
Maşallah bayılıyorum böyle anlamlı günlerin bir araya gelmesineÇıktık kızlar 36 cm 1087 gram 10 gün önde kızımSezeryan istiyorum ben dedim ozamn 20 eylülden sonra istediğin gün alırız dedi bende 24 eylül dedim babasınla aynı doğum günü ve bizim evlilik yıldönümümüz diye
Yok ben dedim ben yapamıcam sanırım normal dedim ozaman sezeryan dedi yani itiraz etmedi ikiside aynı para herhalde ondanMaşallah bayılıyorum böyle anlamlı günlerin bir araya gelmesine
Bir de merak ettim doktorlar sezeryan istiyorum diyince hemen tamam diyorlar mi?
Güven çok önemliBendee korkutuğumda hemen onu izliyorum aynı doktoruma benziyor tavırları birde kendi doktorumla mesajlaştığımız için çok rahatlayamıyorum sesini duysak ayrı
ben de başlangıcıma göre yaklasık 5-6 kilo aldım ama şu anda o açıdan bakmalısın
inş büyüyodur çok darılırım kendisineşiştim iyice gibi hissediyorum
senin boyun uzun bi kere
bana gün yetmiyor. çabuk akşam oluyor. bi kaç saatim olsa daha ne yemekler yapma isteğim var an la ta maaaaaam
aklıma düşen yemeğin tadı ağzıma geliyor yemesem olmaz
Olsun ben de +10 olarak değerlendirmiştim kendimi ama şu an +6yım. Son aylar hızlı kilo alma ihtimalimi göz önünde bulundurunca acabalara düşüyorum
Çevre dediğim kaynanam. Ne kadar dost sen düşünYapma rejim bebek büyüsün diyor, bir de her gördüğünde eli karnımda bebekle konuşuyor. Geçen gün de elimi koyuyorum ama kızmıyosun dimi diyor, içimden yok canım ben zaten taşıyıcıyım duygularım yok dedim.
Öyle ya saldım gitti, umursamıyorum söylenenleri :) Valla çektiğimizi biz biliyoruz kolay geçmiyor. Hayırlısıyla tamamlasaydık süreci.
Şurda kilo konuşuyoruz, benim gözümde ev yapımı puf puf poğaçalar, börekler canlanıyor.Ben de ekmeğe fena düştüm. Hamilelikten önce ekmeği, şekeri hayatımdan tamamen çıkarmıştım. Ama şimdi pilavın yanında bile bulursam yerim yani o derece
Biz yiyelim bebişlerimiz kilo alsın inşallahh.
Şaka bi yana da çok da kasıp strese sokmak istemiyorum vücudumu bu sefer dikkat etsende alıyosun. Bakalım Allah yardımcımız olsun
şurda aklımdan geçenleri yazsaaam yazamam. kimsenin canı çekmesin şimdi. of ofŞurda kilo konuşuyoruz, benim gözümde ev yapımı puf puf poğaçalar, börekler canlanıyor.
Birini yesem diğerine geçsem, yerken sonrasında ne yiyeceğimi düşünsem, bu nasıl bir çukur düştük çıkamıyoruz.
Aklından geçenleri bilmediğim halde canım çekti, demek bilsem..şurda aklımdan geçenleri yazsaaam yazamam. kimsenin canı çekmesin şimdi. of of
Vallaha olmusuzkocaman olmustur simdi yaa
Güzel haberlerle gel canım
bizim daha çok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?