2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Benim ayaklarım fazla şişiyor terlik moduna geçtim ben ya. Bildiğin terlikle geziyorum canıma yazık şu sıcakta ayakkabıymış sandaletmiş filan

Benim ayaklarım fazla şişiyor terlik moduna geçtim ben ya. Bildiğin terlikle geziyorum canıma yazık şu sıcakta ayakkabıymış sandaletmiş filan
bende terlikle geziyorum onda sıkıntı yokta eşimin kuzeninin düğünü var 1 ay sonra orda ne giyicem diye düşünüp duruyorum terlikle de gidilmez ki

Anne yanı yatağını alacaktım ben ama reflü yatağı diye geçmiyor sanırım. Fiyat çok güzeldi kararsız kaldım. İnternetten reflü yatağımı alsam diye. Eğim var mı içinde?
Daha açmadım desem aldım koydum bir köşeye açan arkadaşlar varsa onlar söylerler belki

Maşallah bebişler ne güzel büyümüşler ❤ bende dün gidecektim randevum vardı ama doktorum yokmuş kaldı o yüzden: ( göremedik oğlumu kaç hafta oldu.. en son ayrıntılı ultrasonda görmüştüm 2 hafta önce kaza yaptım kaldı bu hafta da gitti bayram sonrasına nasip olursa artık görmek..

ama bende büyüdüğümü hissediyorum karnım şişti oğlum bugün anne karnına top koymuşsun gibi diyor he dedim basket topunu yuttum

Eşim de teletabilere benzetiyor

Sen oyle diyince ablamin kizi aklima geldi annem bebek yemis karninda bebek var diyordu gecen gun

Sende insallah en kisa zamanda buraya yavrunun saglikli ve buyudugunu mujdelersin canim ben bugun gittim gordum oyle narin bir sey ki inanamadim rabbimin en guzel mucizesi herhalde bu diyorum rabbim isteyen herkezin kucagini doldursun insallah saglikla vaktiyle gelsin bebislerimiz

Kesinlikle foto istiyorum.

bir ara atayım inşAllah

ilk gebeliğimde de arkadaşlar top yutmuş solucan gibisin diyordu. biri de hamilelerin neden karınlarını sürekli elleriyle desteklediklerini şimdi daha iyi anladım seni görünce demişti o zaman daha zayıftım tabi

evde şalvar giyiyorum en rahat onda ediyorum anne usulü karnımın üzerüne de çekince herkes birşeye benzetiyor

ayy bu çocuklar
kesinlikle bir mucize neyden oluştuğu belli, birşeye benzemiyor derken sonra bir insan oluyor.. Herşeyiyle tamamlanmış bir şekilde biz insana sunuluyor daha büyük bir mucize var mı.. Çok şükür Rabbime isteyen herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı evlat

Ne tatlısın ya. Ben de evde pijamayı Gaffur usulü çekiyorum, inanılmaz seksiyim.

Ama çoğumuzun hayaliydi sadece karnımızın şişmesi, kısmet değilmiş bak her tarafımız şişiyor.

Ne tatlısın ya. Ben de evde pijamayı Gaffur usulü çekiyorum, inanılmaz seksiyim.

Ama çoğumuzun hayaliydi sadece karnımızın şişmesi, kısmet değilmiş bak her tarafımız şişiyor.
Ama rahat oluyor karnıma birşey deyince bende oğlumda rahatsız oluyoruz o yüzden yukarda duruyor hep

aynen daha mutfak tezgahlarında düz durup iş yapamayacağımız zamanlar geliyor karnımız değecek

en çokta hamilelikte bebeğin hareketlerini hissetmeyi seviyorum Allah'ım nasıl bir mutluluk çok şükür

Bugün tetanoz aşımın diğer dozunu oldum. Hemşire sordu kaç kilo aldın diye. Büyük bir gururla 4.5 kg aldım dedim sırıtarak .Himmmm demekki öncesinde kiloluymuşsun dedi. Ben dumur
Aaa ne alaka öylemiymiş ben 7 kilodayım 55 kilo ile hamile kaldım ne yaparsan yap 7-9 kilo alıyorsun vucut ödem tutuyor oda dangalakmış
Öyle söylenir mi kıskanmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…