2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bugün tetanoz aşımın diğer dozunu oldum. Hemşire sordu kaç kilo aldın diye. Büyük bir gururla 4.5 kg aldım dedim sırıtarak .Himmmm demekki öncesinde kiloluymuşsun dedi. Ben dumur
Sakın lafımı esirgedim deme o nasıl laubalilik öyle

Valla hicbisey demedim Evet kilolu hamile kaldım bende tedavi falan derken de lafı söylerken kendine de bakmalı insan
Ne kadar cüretkarlar ya insanlar aman boşver bir dahakine etliyim butluyum gayette mutluyum kimene de Bana da hep zayıflığım ile ilgili laf söylüyorlar aşırı sinir oluyorum boş boş konuşmalarına.

Aklından geçenleri bilmediğim halde canım çekti, demek bilsem..
offf demeee sen öyle diyince daha çok çekti
Ben denemedim sporlarda bi değişiklik yok şu an :/
Cok sukur herseyimiz cok guzel gelisiyor buyuyor darisi hepimizin basina vakitlice saglikla gelsin yavrularimiz insallah
Amin canım

Kızlar bu arada tahlillerimde protein eksiğim çıkmış çocuk hepsini sömürmüş bide ödem azaltmak için bol su dedi magnezyum verdi bide b12 fısfısa devam et oda etkili dedi
Geçmiş olsun B12 olarak ne kullanıyorsun canım
Ne tatlısın ya. Ben de evde pijamayı Gaffur usulü çekiyorum, inanılmaz seksiyim.

Ama çoğumuzun hayaliydi sadece karnımızın şişmesi, kısmet değilmiş bak her tarafımız şişiyor.
Ayyy aynı ben de öyle dolanıyorum ama artık öyle çekmek bile rahatsız ediyor
Bebiş göğüs kafesimden vuruyor nerdeyse

Benim ayaklar normal ama ellerim şişti benim de. Evlilik yüzüğümü takmayı bıraktım
Yeni ayakkabılar al derim, dolgu topuklu filan, o şekilde düğün vs idare edersin bildiğin markalardan.

Evet ya o hareketler herşeye değer
Eşim bugün görüş günü ne zaman oğlumuzu özledik diyor. Dedim sen kendine göre konuş, ben her an onunlayım
ben heyecanlanınca filan pır pır hareketlerde beyefendi, yemek istiyorum o el ve ayakları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…