2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bu kız işten geldi, pazara gitti, yoğurt mayaladı, yarınki yemeğini de yaptı. Yürüyüşe gider şimdi

valla helal olsun.. maşallah bravo
gerçi bende dün yaptım pazar-market-yoğurt işini ama yemek işi çok can sıkıcı.. her gün dert bana..

Bazen içerde dans ediyor sanki mübarek eşimde ohh hep yanında ikisi de diyor bana yapacak birşey yok yani Allah bize nasip etmiş bunu

valla helal olsun.. maşallah bravo
gerçi bende dün yaptım pazar-market-yoğurt işini ama yemek işi çok can sıkıcı.. her gün dert bana..
♥ kaç gündür yemek yapmıyorum bunu da kayda geçelim
Her gün, bugün ne yemek var lafından gına geldi gerçekten
Sana da maşallah canım ev yoğurdu olmadan çok zor hayat benim için hele ki yazın.

♥ kaç gündür yemek yapmıyorum bunu da kayda geçelim
Her gün, bugün ne yemek var lafından gına geldi gerçekten
Sana da maşallah canım ev yoğurdu olmadan çok zor hayat benim için hele ki yazın.

yaz kış o yoğurt dolapta olacak bizde de yoksa evi boş hissediyorum.. hazır yoğurt yiyemiyorum.. her sütten yapılan yoğurduda yiyemiyorum.. taşındık bizde bir.yer bulduk sütçü ilk aldı eşim sütü yiyemedim onun yoğurdunu kokuyordu.. Valla temiz aldığım yer diyor eşimde ama yok yani eski mahallemdekine döndüm yine..

ya bugün ne yemek var sorusu hakkaten gına getiriyor.. bide dönüp hamilesin farkındasın di mi beslenmene dikkat etmen lazım diyor

kadınların derdi işi gücü bitmez

Bu canım kullandığım
Teşekkür ederim çiçeğim günde ne kadar kullanıyorsun
Kızlar 1087 gram 10 gün önde giden 36 cm lik Nil hanım bi maşallah alır

Yine hazırlıksız yakalandım kalbimden vuruldum
Dört bir yandan darbe yiyoruz. Sağlı sollu her taraftan yumruk ve tekme.
Bu kız felakettt felakeeet
Bı foto benden gelsin o halde 47 ile hamile kaldım şuan 50.8 im kızım deren hanimda 900 Gr di en son 30 Haziranda
Eki Görüntüle 3094476
Oiy maşallah o kilo da komple Bebiş ve ekleri
Bu kız işten geldi, pazara gitti, yoğurt mayaladı, yarınki yemeğini de yaptı. Yürüyüşe gider şimdi
Maşallah bu enerjiden ben de istiyorum
Bu enerji Hareketlendikçe artıyor değil mi

Bebeklerimize maşallah diyeyim biz de taşınıyoruz bir saatlik mesafede başka şehre zaten doğum orda olacaktı hep düşünüyodum nasıl gideceğim ani bir şey olsa diye şükür orda iş çıktı
Burdaki doktorumdan da memnun değildim bi tane ultrason fotosu vermedi şimdiye dek tek dr olunca rekabet olmayınca ilgisiz oluyolar inş gönlüme göre bi doktor bulurum

Dilinin altına 1 fıs bebeğim

Oda takımı kuruldu aslında video çektim yüklenmiyor şimdilik foto çektim size bitsin oda yine çekicem

Eklentiler

• 20D8D32E-C80A-4624-BED0-C47EEA5888B6.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 95
  • FF30A8EE-D626-411E-A9DE-D6C2E4388B9D.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 93
  • ABAA5041-B7BE-43A6-87F8-270B6636B53B.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 102
Günaydın bebeklerim.
Gece bacaklarıma öyle kramplar girdi ki ayaklarımı yere bastığımda hala canım yanıyor.
Tam da bugün spora başlayacaktım, tühh.
Günaydın, canım ben de doktoruma gece ayak huzursuzluğundan uyuyamıyorum dedim. O da yakında kramp girecek o zaman dedi magnezyum yazdı. İnşallah iyi gelir çünkü gece gece ayaklarıma buz gibi su tutmaktan üşüdüm artık

Bu arada şeker yüklemesi yaptırdım ben dün. 97/134 çıktı. Karnımdaki sıvı çokluğu şekerden değil yani. Acaba neden, kafamda deli sorular

Kızlar doktor bana şeker yok dedi ama buradaki veriye göre 130 altı olması gereken değerim 136 çıkmamış mı?

Oda takımı kuruldu aslında video çektim yüklenmiyor şimdilik foto çektim size bitsin oda yine çekicem
cok guzel bir takim
Günaydın bebeklerim.
Gece bacaklarıma öyle kramplar girdi ki ayaklarımı yere bastığımda hala canım yanıyor.
Tam da bugün spora başlayacaktım, tühh.
hep oyle olur zaten

Gecmis olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…