Evet ya o hareketler herşeye değer
Eşim bugün görüş günü ne zaman oğlumuzu özledik diyor. Dedim sen kendine göre konuş, ben her an onunlayım
ben heyecanlanınca filan pır pır hareketlerde beyefendi, yemek istiyorum o el ve ayakları
♥ kaç gündür yemek yapmıyorum bunu da kayda geçelim
Her gün, bugün ne yemek var lafından gına geldi gerçekten
Sana da maşallah canım ev yoğurdu olmadan çok zor hayat benim için hele ki yazın.
♥ kaç gündür yemek yapmıyorum bunu da kayda geçelim
Her gün, bugün ne yemek var lafından gına geldi gerçekten
Sana da maşallah canım ev yoğurdu olmadan çok zor hayat benim için hele ki yazın.
yaz kış o yoğurt dolapta olacak bizde de yoksa evi boş hissediyorum.. hazır yoğurt yiyemiyorum.. her sütten yapılan yoğurduda yiyemiyorum.. taşındık bizde bir.yer bulduk sütçü ilk aldı eşim sütü yiyemedim onun yoğurdunu kokuyordu.. Valla temiz aldığım yer diyor eşimde ama yok yani eski mahallemdekine döndüm yine..
ya bugün ne yemek var sorusu hakkaten gına getiriyor.. bide dönüp hamilesin farkındasın di mi beslenmene dikkat etmen lazım diyor
Bebeklerimize maşallah diyeyim biz de taşınıyoruz bir saatlik mesafede başka şehre zaten doğum orda olacaktı hep düşünüyodum nasıl gideceğim ani bir şey olsa diye şükür orda iş çıktı
Burdaki doktorumdan da memnun değildim bi tane ultrason fotosu vermedi şimdiye dek tek dr olunca rekabet olmayınca ilgisiz oluyolar inş gönlüme göre bi doktor bulurum
Günaydın, canım ben de doktoruma gece ayak huzursuzluğundan uyuyamıyorum dedim. O da yakında kramp girecek o zaman dedi magnezyum yazdı. İnşallah iyi gelir çünkü gece gece ayaklarıma buz gibi su tutmaktan üşüdüm artık