Günaydın, canım ben de doktoruma gece ayak huzursuzluğundan uyuyamıyorum dedim. O da yakında kramp girecek o zaman dedi magnezyum yazdı. İnşallah iyi gelir çünkü gece gece ayaklarıma buz gibi su tutmaktan üşüdüm artık
İnşallah beybisi, yoksa çok fena, önce birine sonra diğerine girdi ağlatacaktı beni vicdansız, zaten Banu Çiftçi’nin uygulamasında görmüştüm bu hafta bacak krampları ve kabızlıkta artış olacakmış.
yaz kış o yoğurt dolapta olacak bizde de yoksa evi boş hissediyorum.. hazır yoğurt yiyemiyorum.. her sütten yapılan yoğurduda yiyemiyorum.. taşındık bizde bir.yer bulduk sütçü ilk aldı eşim sütü yiyemedim onun yoğurdunu kokuyordu.. Valla temiz aldığım yer diyor eşimde ama yok yani eski mahallemdekine döndüm yine..
ya bugün ne yemek var sorusu hakkaten gına getiriyor.. bide dönüp hamilesin farkındasın di mi beslenmene dikkat etmen lazım diyor
Ben de artık hazır yoğurt yiyemiyorum. İyi sütçü bulmak zor şükür bir tane var benim, işyerine kadar getirip bırakıyor sağolsun.
:) Ya bu erkekler aynı kodla mı üretiliyor acaba :) Bendeki model de sürekli midesini düşünür, yakın zamana kadar da bana dönüp hamilesin şöyle beslen böyle beslen deyip duruyordu. Sinirlendim geçenlerde ondan beri direktif vermiyor. Gerçekten kadınların işi gücü derdi tasası bitmez.
Benim enerji de 2-3 günde bir fulleniyor ama ben idareli kullanmak yerine hepsini bir güne boca edip rahatlıyorum bebişim :)
İyi mi kötü mü bilemiyorum bazen :)
Günaydın, canım ben de doktoruma gece ayak huzursuzluğundan uyuyamıyorum dedim. O da yakında kramp girecek o zaman dedi magnezyum yazdı. İnşallah iyi gelir çünkü gece gece ayaklarıma buz gibi su tutmaktan üşüdüm artık