2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
İnşallah beybisi, yoksa çok fena, önce birine sonra diğerine girdi ağlatacaktı beni vicdansız, zaten Banu Çiftçi’nin uygulamasında görmüştüm bu hafta bacak krampları ve kabızlıkta artış olacakmış.

Aman güne ne güzel haberlerle başladık.

Sagol bebegim

Alsan iyi olur bencede bebegim ayaklarin boyle siserse gidip alman zorlasir ileride

Bu arada minnoşlarım ya benim bebik iki gündür daha az hareket ediyor tedirgin oluyorum bir sonraki hareketine kadar

Ben de artık hazır yoğurt yiyemiyorum. İyi sütçü bulmak zor şükür bir tane var benim, işyerine kadar getirip bırakıyor sağolsun.
:) Ya bu erkekler aynı kodla mı üretiliyor acaba :) Bendeki model de sürekli midesini düşünür, yakın zamana kadar da bana dönüp hamilesin şöyle beslen böyle beslen deyip duruyordu. Sinirlendim geçenlerde ondan beri direktif vermiyor. Gerçekten kadınların işi gücü derdi tasası bitmez.

Maşallah bu enerjiden ben de istiyorum
Bu enerji Hareketlendikçe artıyor değil mi

Benim enerji de 2-3 günde bir fulleniyor ama ben idareli kullanmak yerine hepsini bir güne boca edip rahatlıyorum bebişim :)
İyi mi kötü mü bilemiyorum bazen :)

Ben lcw de olduğunu bilmiyordum canım, yarın hemen bakayım, çok teşekkür ederim

İnternetten sipariş ver canım her hâlükârda derim, bedenler hemen bitiyor.

Huzursuz ayak sendromu yaşıyor olabilirsin bazı hamilelerde bu güncellemeyi de duyduk şükür.

Bende bir kisim kiyafetleri yikayip astim kizimin dolabina
Maşallah güzel günlerde kullansın küçük kuş
Teyzeleri, ben bugün küçük beye kitap okumaya başladım, ilk kitabımız Küçük Prens.
Eğitim içeride başlar

Endişelenme canım benim kız vardiyalı çalışıyor resmen. Bir gün sabahtan akşama kadar vurursa üç gün kendi keyfinde tık yok
Aynı benimki. Keyfine o kadar düşkün bir çocuk ki. Kafasına göre hareketleri de :)
Bazen varlığı belli olmuyor bazen dur durak bilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…