2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ya şöyle yeni doğan bi bebeği düşünün sürekli hareket etmiyo bunlar da onların ufak versiyonu uyuyolar genelde hem anne karnında bol uyuyosa dışarda da öyle oluyor bana güvenin

Bir de ben hep yan yatıyorum sabah kalkınca sırtüstü buluyorum kendimi karnım acıyo bi süre gerilmiş oluyo buna çözüm bulamadım

Bu arada minnoşlarım ya benim bebik iki gündür daha az hareket ediyor tedirgin oluyorum bir sonraki hareketine kadar
Benim kizda az hareket ediyor 1 haftadir ama korkulacak bir sey yok uyuyorlar o yuzden uyanincada yer sikintisi malum daraldi artik yerleri cok aktif olamiyorlar dun doktor daydim kontrolumuz vardi gayet saglikliydi hic bir sikintisi yoktu

Bence senin minnosta daha sık uyumaya baslamistir endiselenme kuzum

Ya şöyle yeni doğan bi bebeği düşünün sürekli hareket etmiyo bunlar da onların ufak versiyonu uyuyolar genelde hem anne karnında bol uyuyosa dışarda da öyle oluyor bana güvenin
aha ayvayı yediğimin resmidir bu günün 16 saati filan içerde bi tazmanya canavarı var sanki.

aha ayvayı yediğimin resmidir bu günün 16 saati filan içerde bi tazmanya canavarı var sanki.
Bu benim tezim tabi kuzu ama oğlum hep uyurdu iki kez nst çekerdik bazen hareket etmiyo diye :) doğdu akşam yatar sabaha kadar uyanmazdı ben gece uyanması nedir bilmedim bu da tam tersi dur durak bilmiyor yandık :)

Bu benim tezim tabi kuzu ama oğlum hep uyurdu iki kez nst çekerdik bazen hareket etmiyo diye :) doğdu akşam yatar sabaha kadar uyanmazdı ben gece uyanması nedir bilmedim bu da tam tersi dur durak bilmiyor yandık :)
bu dediğini daha önce de duymuştum mümkün bence de ya. sonuçta kazandıkları alışkanlıkları doğunca da devam ettirme eğilimdeler.
henüz beni wc seansı harici uyandıran bir hareketi olmuyor. geceleri kasılma yoksa rahatım.
uyumak için yattığımda bir süre sonra o da sakinliyor, uyuyoruz
ama sabahları mesela uyanıyorum, hiç kıpırtı yok. yatakta iki hareket ediyorum başlıyor maraton

ilk çocuğun balayı dönemi gibiydi o zaman senin allah yardımcın olsun senin de

Mesela yürüyoruz sakinliyor uyuyor oturuyoruz başlıyo doğunca da sabit duramaz bunlar kucak hareket ister kolik bebek bu demekmiş zati ne yapalım sağlık olsun

Bir tez daha çürüdü böylece sayın seyirciler, erkek bebekler huysuz olur uyumaz vs tezleri de çürüdü demektir. :)
Darısı bize inşallah.

Bir tez daha çürüdü böylece sayın seyirciler, erkek bebekler huysuz olur uyumaz vs tezleri de çürüdü demektir. :)
Darısı bize inşallah.
Amin kuzum hem de ne annenin stresiyle ne başka şeyle ilgisi yok yaşadığım stresin haddi hesabı olmadı tamamen çocuğun yapısıyla ilgili ben de tam tersi kız bebeklerin huysuz çığırtkan olduklarına şahit oluyorum :) ama erkek çocuklarını 1 yaşından sonra tutamazsınız tepelerde gezer erkek çocuk evde beslenmez dün ayı belgeseli izledik bugün sabah babasıyla ayıcılık oynuyolardı nasıl vuruyolar görseniz erkekler ayıdan gelme bence
Ama cici bebe Ne güzel duruyor yerime de ye.
Abartmadığın sürece ye gitsin valla o kadar ben hiç sıkamıyorum, canımın istediğini yiyorum.
Şekerin yoktu senin diye biliyorum yanlışım mı var ben yükleme de yapmadım arada ölçüyorum zaten ilgisiz doktorum da istemedi :/ 8 kg almışım zayıf kaldığımdan sorun etmedim bundan sonra dikkat etmem lazım ama

Ah o testesteron neler yaptırıyor çocuklara ama napsınlar kıyafetleri bile hep canavarlı,ayılı :)
Çocuğa ayı muamelesi yapa yapa dönüşüyor zahir
Ben bayramdan sonra olcam şeker yüklemesini canım. Zayıf kalmışsan sorun yapma, son aylarda 3-4 kilo alırsan ideal tamamlarsın.

Kızlar selam bende doktordan geliyorum bugün çok sükür kızım iyi ve hareketliyms suyun iyi dedi doktor haftasıyla uyumlu çıktı 950 gr olmusuz bile

Seker yüklemesi yaptırmak istemedim oda aclik tokluk bakalm dedi 3 gün şekerine baktr saglık ocagından acken tokken yaz bana göster dedi

Magnezuma başlamamıştm magnezyum verdi demirle beraber magnezyum devam

Ya bizim evde seker oĺcme aleti var parmaktan onla yapsam olur mu doktora sormayi unuttum siz nasıl ölctnz sekerinizi?

Kac haftaliksiniz kuzum masallah bu arada bebise hep guzel haberler verin boyle

İlk gebeliğimde bu kadar hareketli değildi ve sakin bir bebekti oğlum.. bu bazen durmuyor maşallahı var eşime diyorum doğunca da böyle olursa işimiz var diye.. Nasip bakalım..ilkini büyütürken bilmedim ama bu gösterecek bize sanırım günümüzü

Ama şuda var şimdi.. annem erkek kardeşime hamileyken 6.aydan sonra hissettim dedi kaç kez hastaneye gitmiş bebeğe birşey mi oldu diye ama doğduktan sonra neler çekmiş annemle babam 2 sene oturup yemek yiyemedik derler uykuyu geçmişler zaten.. Ayy Alalh korusun dayıya çekmesin oğlum

Ara öğünüm :/ Allah affetsin bu ara yine pis beslenmeye başladım (artık sütü başka türlü içemiyorum
ay bende yiyorum arada cici bebe sut ile :) ne olcak ki ya , hic canini skma yavrum , yediklerinden zevk al.

Oyle dusununce telefon bile kullanmamak lazim radyasyon yuzunden vs liste uzar gider
Ben ve oğlum❤ 26+4 ten selamlar🖐
Birbasak teletabi karnıma bak
masallah

Benim kiz hep yatiyor, arada hareketli ama ultroson da hep yatarken gorduk. Insallah uykuyu seven bir bebek olur anasi gibi

bir de ben endislendim mi direk kalp atisina bakiyorum cihazla icim rahatliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…