2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben son ayımda gibi hissediyorum sıcak basması artı karnımı sağa sola yatıramıyorum yattığım yerden kolay kalkamıyorum pelte gibiyim ya uyku zaten gündüz üç posta hamileliğin son üç ayı kışa denk getirilsin

Canım aslında tek sıkıntı yemek alırken sıraya girmek falan. Gerçi marketlerde de sıradayız :) Onun dışında sahilde boş yerlerde denize gireceğim. Çok ihtiyacım var gerçekten. İnşallah canım moral oldun gerçekten sağol

İçinde varsa git tabii tatile ama bunun maalesef bir çözümü yok, bu pis hastalığın nerede geçeceği belli değil. Ben 7 ay önce geçirdim umarım hamilelikte geçirmeyiz, zor ya
Aşın var mı canım? Çok geçti aşıların üstünden aslında o yüzden de korkuyorum. Lanet hastalık hafiflememiş sanırım herkes zor geçiriyor ya

Benim resim abimin dugununden
Bu ne cesaret yiğidim topuklu giyebiliyor musun hala
Fıstık gibi olmuşsun. maşallah size
Şimdi hemen 5 güne o elbisenin bana ulaşması lazım

Yaniyürüüüm
Aşın var mı canım? Çok geçti aşıların üstünden aslında o yüzden de korkuyorum. Lanet hastalık hafiflememiş sanırım herkes zor geçiriyor ya
Bence eşinle kalabalık lokasyonlarda maske takın. Her yerde cehennem kalabalığı var zaten.
Tatilde iyi eğlenceler

Hamilelikte sicak basmasini hic duymamistim ben ya hazirlikli degildim buna dengemi bozuyo. Ki benim karnim cok buyumedi bi de karnin cok ciktiysa Allah yar yardimcin olsun canim

Çok tatlısınız bende fırsat bulamadım bir ayna yakalasam hemen atıcam kocamla (kocam gelmiştir )
Sagol kuzum atarsin bebegim , hasret giderin siz
Bu ne cesaret yiğidim topuklu giyebiliyor musun hala
Fıstık gibi olmuşsun. maşallah size
Şimdi hemen 5 güne o elbisenin bana ulaşması lazım

kiz yok ayakkabilari resim icin giydim sonra krem rengi toms larla yola devam
sagol kuzum
Bedenimiz keske ayni olsa yollardim vallahi , dhl ile gelirdi 2-3 gunde eline

Sagol kuzum atarsin bebegim , hasret giderin siz

kiz yok ayakkabilari resim icin giydim sonra krem rengi toms larla yola devam
sagol kuzum
Bedenimiz keske ayni olsa yollardim vallahi , dhl ile gelirdi 2-3 gunde eline
mantıklı hareket
Ay bence bana olur gibi gelmişti bi an bakınca gayet fit görünüyorsun

Hamilelikte sicak basmasini hic duymamistim ben ya hazirlikli degildim buna dengemi bozuyo. Ki benim karnim cok buyumedi bi de karnin cok ciktiysa Allah yar yardimcin olsun canim
Ben saunada yaşıyor gibiyim aşırı terleme sıcak basması geceleri burun tıkanıklığı akıntım kendime çok kokuyor resmen son ayda napcam diye düşünüyorum

Karnım çok büyük değil üst bedenim çok ince taşıyamıyorum bu yüzden hatta denge kuramıyorum bugün fırından tepsi çıkarırken göbeğimi yaktım ahah
Ben saunada yaşıyor gibiyim aşırı terleme sıcak basması geceleri burun tıkanıklığı akıntım kendime çok kokuyor resmen son ayda napcam diye düşünüyorum
Difüzör sipariş ettim bugün buranın havası çok kuru burnum kan pıhtısı içinde resmen

Sıcak basması terleme bende çok fena günde 2 kere duşa atıyorum kendimi. Uyku olsyı bende de başladı ya gün içinde uyuyorum duramıyorum gece uykusuzluk var o ayrı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…