2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar dikkat edin kendinize. Bende de sıcak basması falan çok oluyordu. Koruyamadim kendimi boğaz enfeksiyonu geçiriyorum. Ateşim 38-39 larda. Tansiyon 8-5 hamile değilken bile hiç böyle olmamıştım
Çok geçmiş olsun parol iç istersen. tansiyon düşüklüğü de çok zorluyor bünyeyi.

Kızlar odayı yerleştirmeye başladım size bir şey danışıcam bez stoklarını pakettemi tutacaksınız açıcakmısınız?

Kızlar odayı yerleştirmeye başladım size bir şey danışıcam bez stoklarını pakettemi tutacaksınız açıcakmısınız?

Ben 2 paketi açarım zaten ilk zamanalr günde 10 kez filan değiştiriyormuşuz bezi sonrasını açmam ama şimdi bir büyük boya geçeriz boştan yere paketleri açmayalım

Selamlarr
Plesanta icin ayri detayli bir ultrosona geldim. Sabah sabah bir suru su ictim, midem cok kotu

Sizde durumlar nasil kizlar ?

Eklentiler

• E247530A-E390-4CED-8904-3BDE99966469.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 102
Selamlarr
Plesanta icin ayri detayli bir ultrosona geldim. Sabah sabah bir suru su ictim, midem cok kotu

Sizde durumlar nasil kizlar ?
Şimdi nasılsın canım, daha iyi misin? Ben plesanta için ultrasona girmedim hiç, orada farklı ilerliyor sanırım. Geçmiş gitmiş olsun inşallah, o mide bizi mahveden tek şey zaten

Şimdi nasılsın canım, daha iyi misin? Ben plesanta için ultrasona girmedim hiç, orada farklı ilerliyor sanırım. Geçmiş gitmiş olsun inşallah, o mide bizi mahveden tek şey zaten
Benim tansiyonum var diye canim ozellikle kan akisina bakmak icin doktor istedi. Yoksa ozel bir durum yoksa burdada gitmiyorsun plesanta icin.

Vallahi cikardim ictigim suyu, isin kotu yani mesanem dolu diye baya altimada kacirdim Simdi eve geldim ilac icip uyucam biraz .

Teknisyen hersey guzel gozukuyor dedi ama raporu doktor a yolluyorlar en son dr yorumluyor. O yuzden doktorun ne dedigi onemli dedi .

Bir cift ayak birakiyorum size

Eklentiler

• 4864A700-0A3F-4361-A0F8-9E101A755CC1.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 98
Aman yarabbim maşallah

Ben de bugün ilk defa dışarıdan ayağını hissettim

Yaa ayacıklarını yerim onunn İnşallah hiç bir şey çıkmayacak canım, içini rahat tut sen. Bu çektiklerini de o ayacıkları gıdıklayarak çıkarırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…