Ben calismaya devam ediyorum , egilip kalkiyorum da ama anlattigin gbi birsey hic yasamadm . Istersen bir doktoruna danisKızlar benim küçücük iş yapayım örne iki tabak makineye yerleştiriyim 2 gündür dayanılmaz bel ağrısı karnımda kasılma ve su gibi altımdan bir akıntı geliyor ama ayıptır söylemesi külot tamamen doluyor bunu yaşayan varmı
Büyüyo çocuk mecbur tepiklicek
İyi olsunlar da kuzum benim
Sizin güzel kalbinizden öperim
Ya minnoş
İnternet yok burda bağlanamıyorum ek paket alayım bakıcam çaresineannemi getirmek için ikna çabalarım sürüyor. Erken doğum riskim var dedim bu katta herkesin erken doğum riski var perinatoloji katı dedi ebe çok anlayışlı bi insandı ikna olacak sanırım. Hastane politikası bu şekildeymiş
Annem de gelirse Tuvalet harici hiç kalkmama niyetim var inşallah. Tutalım şu çocuğu içeride
Maşallah yavrulara Allah yengene cennetin kapılarını açsın inşallah insan stresinden sıkıntısından 10 yıl yaşlanır
İnşallah beklesinler sağlıkla sıhhatle büyüsün tüm çocuklarımız
doktoruma bu sohbetlerimizi anlatacağım ama önce Şu günler bi geçsinsizin adınıza fan club kurdum dicem
Kızlar benim küçücük iş yapayım örne iki tabak makineye yerleştiriyim 2 gündür dayanılmaz bel ağrısı karnımda kasılma ve su gibi altımdan bir akıntı geliyor ama ayıptır söylemesi külot tamamen doluyor bunu yaşayan varmı
İkna olduSen her hareket etmek istediginde bir hemsire cagirbak ikinci gun yanina birine izin vericekler
ya az önce yemek yerken üstüme döktümKuzum annen gelemese bile tuvalet harici kalkma zaten valla hiç bişey önemli değil Güneş ve senden başka
Vajinal enfeksiyon ve progestanı fitil olarak kullanmak bunu yapabiliyor ama yine de külotu tamamen ıslatacak gibi tek seferde yaşamamıştımKızlar benim küçücük iş yapayım örne iki tabak makineye yerleştiriyim 2 gündür dayanılmaz bel ağrısı karnımda kasılma ve su gibi altımdan bir akıntı geliyor ama ayıptır söylemesi külot tamamen doluyor bunu yaşayan varmı
oh cok sevindim canimİkna olduannem yarın gelecek
ya az önce yemek yerken üstüme döktümeşim olsa hemen peçete getirir kıyafet değiştirir hallederdi. Anında eksikliğini hissettim valla kalktım mecburen
Hahahah kırmızı buton konusunda çok hassaslaroh cok sevindim canim
Bak boyle durumda hemen birini cagir kirmizi butona bas
inanamıyorum ya buna şans diyolar :) hem kilo ver hem de bebiş güzel büyüsün maşallah :)) valla okudukça moralim bozuldu bi hunharca kilo alan benim sanırım
Bende enfeksiyon var biliyorsundur hep çektim 6 gün fitil attım ama biteli 2 gün oldu hatta bugün ayıptır söylemesi işte tuvaletten sonra çekip tekrar giyince sanki altıma yapmış gibiydim annemdeydim o an değiştiremedim. Hani şeyden korktum bazen su tamamen değilde azar azar gelirmişte öyle bitermişya.Vajinal enfeksiyon ve progestanı fitil olarak kullanmak bunu yapabiliyor ama yine de külotu tamamen ıslatacak gibi tek seferde yaşamamıştım
Kasılma ve bel ağrısı da eşlik ediyorsa en azından bi devlet hastanesi acilinde baktır istersen tüm tetkikleri ücretsiz yaparlar hem. Amnisure testi filan pahalı diye biliyorum ama net bilgim yok
Bende bir kez öyle su geldi gibi oldu eşofmanımdan belli oluyordu doktora söyledim bidaha böyle bir şey olursa direk acile geliyorsun oradakiler beni arar bi o su mu akıntı mı bakılır demişti
Ben calismaya devam ediyorum , egilip kalkiyorum da ama anlattigin gbi birsey hic yasamadm . Istersen bir doktoruna danis
Doktoruma bir sorayım dicemde haftaya gidicem acaba beklesemmi? Aaaa o ped gibi şey ne acaba sadece korkuyorum benim böyle keskin bel ağrım olup akıntı gelmezdiEzcanelerde ped gibi şeyler varmıs canım sanırım su mu yoksa akıntımı oldugunu anlamak için onu arastır istersen
Bende tam 9 kilodayım 55 ile başladım 64 üm ama beni gören hiç kilo almamışsın diyor kocaman ötesi bir göbeğim var sadece 14 kiloya kadar normal zaten 12 kilo ile doğuma giden bir kişi hastaneden zaten 6-7 kilosuyla dönüyor analarımız 30-35 kilo alıyormuş biz yine iyiyiz ama nenim çok ödememim var el ve ayak parmaklarım ve burnum 2 kat olduUzulme canim bende varim 9 kilo aldim masallah kilo alanlarada kilosunu koruyanlarada saglikli bebisler dunyaya gelsin insallah rabbim kolay dogumlar nasip etsin hepimize yoksa kiloymus basenmis yağmış bunlar hallolur
hem hamileyiz biz tabii alicaz kilo
Evet evet biliyorum o yüzden enfeksiyon üzerinde durdum amaBende enfeksiyon var biliyorsundur hep çektim 6 gün fitil attım ama biteli 2 gün oldu hatta bugün ayıptır söylemesi işte tuvaletten sonra çekip tekrar giyince sanki altıma yapmış gibiydim annemdeydim o an değiştiremedim. Hani şeyden korktum bazen su tamamen değilde azar azar gelirmişte öyle bitermişya.
Okuyorum senin yazdıklarını hastane çok kapsamlı orası devlet ama özel hastane gibi ben eminim 34 de doğurcaksın sen sadece baştan beri çok sorunlu hamilelik yaşadın ama rabbim her sıkıntının sonunda güzellik verir eminim güneşinde sorunsuz kucağınıza alıp oh be deyip çıkacaksınız ordan
Eşimi yolladım
Helak oldu çocuk. Kıyafetleri yıkayacak, yiyecektir kıyafetlerimdir halledecek şimdi. yarın toplayıp geri gelecek. Artık akşamları da iş çıkışı uğrayacak
Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın
Evet canım covid sebebiyle ve çok da haklılar haliyle. Hepimiz görüyoruz yaşıyoruz ilaç zaten alamıyoruz. En doğrusu bu tabi de em azından 1 kişi olabilse güzel olurdu. Henüz gelen giden olmadı ziyaretime bi konuşacağım buradakilerle annem gelsin yanıma zaten odada tek kalıyorum
Amin çiçeğim hepimizin inşallah
çok mantıklı vallaSen her hareket etmek istediginde bir hemsire cagirbak ikinci gun yanina birine izin vericekler
canım ben ilk gebeliğimde 20 kilo almıştım tam.. şimdi almadığım için eşim takmış durumdaBen daha almadım ama kısa kollu almayı düşünüyorum emzirirken yanıyoruz zaten e sabahlığıda var serin olursa sabahlığı giyerim diye düşündüm ilk doğumumu nisanda yaptım ve iki uzun kollu almıştım ama her emzirmede su içinde kalıyodum. Ya da ben çok sıcağı sevmiyorum bilemedim
inanamıyorum ya buna şans diyolar :) hem kilo ver hem de bebiş güzel büyüsün maşallah :)) valla okudukça moralim bozuldu bi hunharca kilo alan benim sanırım
Ayyy süper bir haber çok sevindim canım❤ gelsin tabi tek başına olmaz.. çok şükürİkna olduannem yarın gelecek
ya az önce yemek yerken üstüme döktümeşim olsa hemen peçete getirir kıyafet değiştirir hallederdi. Anında eksikliğini hissettim valla kalktım mecburen
Yazdım doktoruma alttan muayene etmem lazım normal akıntıda olabilir suyunda geliyor olabilir dediEvet evet biliyorum o yüzden enfeksiyon üzerinde durdum ama
Kasılma ve bel ağrısı eşlik ediyor dedin o şüpheli geldi bir de miktarı da fazla dediğin gibi
Rahim ağzı yumuşacığından beri benim akıntım da farklı kıvamlı ve arttı mesela. Evde olsam normal derdim buna
İnşallah canım rabbim nasip eder o günleri umarım
2 boyutlu baktı kontrol amaçlı olduğu için, her şey yolundaymış çok şükür minnoşum, renkli de açsaydı iyiydi ama geçen hafta gördüm diye açmadı sanırım.
Biz alıştık sana diyor, kafama göre gidiyorum diye tarih vermiyor.
Teşekkür ederim inşallah baslamazlar hiç istemiyorum.
kasık bel ağrısı ve su da olunca ister istemez acaba diyor insan canım.. muayene olmanda fayda var..Yazdım doktoruma alttan muayene etmem lazım normal akıntıda olabilir suyunda geliyor olabilir dedi
Turnusol gibi bende okumuştum amniyon sıvısı mı değil mi onu belirliyormuş hastaneye gitme şansın yoksa bunu bir deneyebilirsinDoktoruma bir sorayım dicemde haftaya gidicem acaba beklesemmi? Aaaa o ped gibi şey ne acaba sadece korkuyorum benim böyle keskin bel ağrım olup akıntı gelmezdi
Senin nick beni mahvediyor her gördüğümde kahve içmek istiyorumdiyetine dikakt edersen İnŞAllah birşey olmaz gönlünü rahat tut.. hem gebelik şekeri geçici doğuma da az kaldı
Senin nick beni mahvediyor her gördüğümde kahve içmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?