2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben calismaya devam ediyorum , egilip kalkiyorum da ama anlattigin gbi birsey hic yasamadm . Istersen bir doktoruna danis

Kuzum annen gelemese bile tuvalet harici kalkma zaten valla hiç bişey önemli değil Güneş ve senden başka

Ezcanelerde ped gibi şeyler varmıs canım sanırım su mu yoksa akıntımı oldugunu anlamak için onu arastır istersen

Sen her hareket etmek istediginde bir hemsire cagir bak ikinci gun yanina birine izin vericekler
İkna oldu annem yarın gelecek
Kuzum annen gelemese bile tuvalet harici kalkma zaten valla hiç bişey önemli değil Güneş ve senden başka
ya az önce yemek yerken üstüme döktüm eşim olsa hemen peçete getirir kıyafet değiştirir hallederdi. Anında eksikliğini hissettim valla kalktım mecburen

Vajinal enfeksiyon ve progestanı fitil olarak kullanmak bunu yapabiliyor ama yine de külotu tamamen ıslatacak gibi tek seferde yaşamamıştım
Kasılma ve bel ağrısı da eşlik ediyorsa en azından bi devlet hastanesi acilinde baktır istersen tüm tetkikleri ücretsiz yaparlar hem. Amnisure testi filan pahalı diye biliyorum ama net bilgim yok

inanamıyorum ya buna şans diyolar :) hem kilo ver hem de bebiş güzel büyüsün maşallah :)) valla okudukça moralim bozuldu bi hunharca kilo alan benim sanırım
Uzulme canim bende varim 9 kilo aldim masallah kilo alanlarada kilosunu koruyanlarada saglikli bebisler dunyaya gelsin insallah rabbim kolay dogumlar nasip etsin hepimize yoksa kiloymus basenmis yağmış bunlar hallolur

hem hamileyiz biz tabii alicaz kilo

Bende enfeksiyon var biliyorsundur hep çektim 6 gün fitil attım ama biteli 2 gün oldu hatta bugün ayıptır söylemesi işte tuvaletten sonra çekip tekrar giyince sanki altıma yapmış gibiydim annemdeydim o an değiştiremedim. Hani şeyden korktum bazen su tamamen değilde azar azar gelirmişte öyle bitermişya.

Okuyorum senin yazdıklarını hastane çok kapsamlı orası devlet ama özel hastane gibi ben eminim 34 de doğurcaksın sen sadece baştan beri çok sorunlu hamilelik yaşadın ama rabbim her sıkıntının sonunda güzellik verir eminim güneşinde sorunsuz kucağınıza alıp oh be deyip çıkacaksınız ordan

Bende bir kez öyle su geldi gibi oldu eşofmanımdan belli oluyordu doktora söyledim bidaha böyle bir şey olursa direk acile geliyorsun oradakiler beni arar bi o su mu akıntı mı bakılır demişti

Ben calismaya devam ediyorum , egilip kalkiyorum da ama anlattigin gbi birsey hic yasamadm . Istersen bir doktoruna danis

Ezcanelerde ped gibi şeyler varmıs canım sanırım su mu yoksa akıntımı oldugunu anlamak için onu arastır istersen
Doktoruma bir sorayım dicemde haftaya gidicem acaba beklesemmi? Aaaa o ped gibi şey ne acaba sadece korkuyorum benim böyle keskin bel ağrım olup akıntı gelmezdi

Bende tam 9 kilodayım 55 ile başladım 64 üm ama beni gören hiç kilo almamışsın diyor kocaman ötesi bir göbeğim var sadece 14 kiloya kadar normal zaten 12 kilo ile doğuma giden bir kişi hastaneden zaten 6-7 kilosuyla dönüyor analarımız 30-35 kilo alıyormuş biz yine iyiyiz ama nenim çok ödememim var el ve ayak parmaklarım ve burnum 2 kat oldu

Evet evet biliyorum o yüzden enfeksiyon üzerinde durdum ama
Kasılma ve bel ağrısı eşlik ediyor dedin o şüpheli geldi bir de miktarı da fazla dediğin gibi
Rahim ağzı yumuşacığından beri benim akıntım da farklı kıvamlı ve arttı mesela. Evde olsam normal derdim buna

İnşallah canım rabbim nasip eder o günleri umarım

Sen her hareket etmek istediginde bir hemsire cagir bak ikinci gun yanina birine izin vericekler
çok mantıklı valla
canım ben ilk gebeliğimde 20 kilo almıştım tam.. şimdi almadığım için eşim takmış durumda anlatamıyorum adama bende saldım ne düşünürse düşünsün biz oğlumla iyiyiz çok şükür
İkna oldu annem yarın gelecek

ya az önce yemek yerken üstüme döktüm eşim olsa hemen peçete getirir kıyafet değiştirir hallederdi. Anında eksikliğini hissettim valla kalktım mecburen
Ayyy süper bir haber çok sevindim canım❤ gelsin tabi tek başına olmaz.. çok şükür

Yazdım doktoruma alttan muayene etmem lazım normal akıntıda olabilir suyunda geliyor olabilir dedi

oda güzelmiş.. çok şükür senden de güzel haberler aldık.. darısı Hayyal e inşAllah oda gönlünü rahatlatacak haberler alır bir an önce..

bu dönemde en önemli şey pozitif düşünce ve motivasyon.. bizim herşeyimiz bebeğe geçiyor.. Allah'ım hepimize hayırlı zamanda sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah

Yazdım doktoruma alttan muayene etmem lazım normal akıntıda olabilir suyunda geliyor olabilir dedi
kasık bel ağrısı ve su da olunca ister istemez acaba diyor insan canım.. muayene olmanda fayda var..

bende eğilip kalkıyorum bel ağrısı ister istemez oluyor ama oturup dinlenince geçiyor artı akıntı yok..

Doktoruma bir sorayım dicemde haftaya gidicem acaba beklesemmi? Aaaa o ped gibi şey ne acaba sadece korkuyorum benim böyle keskin bel ağrım olup akıntı gelmezdi
Turnusol gibi bende okumuştum amniyon sıvısı mı değil mi onu belirliyormuş hastaneye gitme şansın yoksa bunu bir deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…