2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Yazdım doktoruma alttan muayene etmem lazım normal akıntıda olabilir suyunda geliyor olabilir dedi
10 gün içinde 3 kere yaşadım bu durumu. Bir şey akıyor gibi hissediyorum iç çamaşırımda renksiz su gibi ıslaklık oluyor. Avuç içinin yarısı kadar ancak oluyor. Enfeksiyon vs herhangi bir durumumda yok. Herhangi bir acı sancıda yok. Dün doktora gittim biraz panik yaptı doktor. Akıntıda olabilir emin olmak lazım dedi. Hemen odasında alttan muayene ile bir pamukla test yaptı. Negatif çıktı ama yine de dedi 10 gün içinde yine gel tekrar yapalım emin olalım dedi. Suyu iyi çıktı bebeğin. Bence baktır için rahat etsin.

Veririz artık sağlıkla gelsin bebişler kiloyu takmayın diyorum bende hep kuzenim 1 yılda eskisinden zayıf ve dikkat etmediği halde 110 ile doğuma gitmişti bende 7 kilo aldım ama daha yüksek performans beklerdim kendimden

Ilk gebeligimde doguma 20 kiloyla gitmistim ama ben cok zayif biriyim oyuzden o 20 kilo oyle cuk diye yakismistiki

Simdiki 9 kilo sanki hic kilo almamisim gibi karnim bayaca buyuk odemimde yok cok sukur simdilik ama ilki gibi olacaksa hastanede 15 kiloyu birakip eve gelmistim bizim burada 6 gun hastanede tutuyorlar eve 5 kiloyla dondum fazladan ama ne fayda emziriyordum bayada uzunca bi sure emzirdim o 5 kilocukta 40miz cikana kadar eridi kayboldu resmen

Ben aldiklarimi veriyorum diye uzuluyorum zayifim ben bayagi bi bu 9 kilo cok sukur diye seviniyorum insallah vermem

Maşallah size
Gittim sarı çiçeğiim. Oğluş iyiymiş çok şükür ama anasının anasını ağlatıyor. Çok canımı yakıyor artık.

Tembihledim, kardeşi Güneş için de dua edecek.
Hepimiz duacıyız -Sunshine doruk da beşik kertmesine duacıymış

Valla 2 Gündür iğrenç bel ve karın ağrım var. Ağır bir iş yapınca kasılıyor işte
Akıntım pek yok ama

Canım benim çok sağolun cuma günü de doktor randevum var o da gerilikten gene bahsederse Cumartesi günü İçin perinatologa randevu aldık, gideceğiz. Bu belirsizlik sıkıyor.

maalesef yolu düşen olmadı bu hafta cumartesi bende gitmeyeceğim ama haftaya cumartesi kesin gideceğim. :) Birde battım artık dayanamıyorum her gittiğimde çok şey alıyorum
Ben de battım da işte eksikleri de mecbur alacağız. Bugün baktım eşyalara da 3-6 aylık ve 6-9 aylık çok az eşyası var. Birkaç parça alsam fena olmaz.

Ben de battım da işte eksikleri de mecbur alacağız. Bugün baktım eşyalara da 3-6 aylık ve 6-9 aylık çok az eşyası var. Birkaç parça alsam fena olmaz.
6-9 aylik esyalara ben emin olamiyorum cunku iri yapili bir bebek olursa 12 ay a direk gecebiliyor kiyafette . Oyuzden ben zamaninda alicam simdiden almicam

Hele ben birde öncekinde yok kahve içtiğin için ritmsizlik olup durmuştur kalbi dediler(doktorum öyle birşey olmaz dedi) yinede bunda hiç içmiyorum çıldırıyorum

yaa hiç duymamıştım kahvenin böyle bir etkisi olduğunu.. ben ilk aylarımda çay ve kahveyi ağzıma süremedim içim almadı.. şimdi ama çayı içiyorum abartmadan demir düşük olduğu için kahveyi de arada sırada

anurkoc kizlar kafeinsiz kahve icebilirsiniz .
Benim tansiyonum oldugu halde kafeinsiz cok rahat tuketebiliyorum . ne carpinti yapiyor ne de tansiyonu etkiliyor

Benim tansiyonum oldugu halde kafeinsiz cok rahat tuketebiliyorum . ne carpinti yapiyor ne de tansiyonu etkiliyor
benimki tamamen zevkine canım ya türk kahvesi olacak doktorumda günde 1 fincan içebilirsin demişti.. şuan arada sırada içiyorum

benimki tamamen zevkine canım ya türk kahvesi olacak doktorumda günde 1 fincan içebilirsin demişti.. şuan arada sırada içiyorum
afiyet olsun kuzum. Bu yaman ellerde biz asimile olduk filtre kahve turk khvesini gecti anlayacagin ama tabi filtre kahve cok ulasilabilir oldugu icin burada bizde uyum sagladik

afiyet olsun kuzum. Bu yaman ellerde biz asimile olduk filtre kahve turk khvesini gecti anlayacagin ama tabi filtre kahve cok ulasilabilir oldugu icin burada bizde uyum sagladik

ister istemez canım bulunduğun yere uyım sağlıyon işte.. ne kadar zamandır ordasınız?

Hele ben birde öncekinde yok kahve içtiğin için ritmsizlik olup durmuştur kalbi dediler(doktorum öyle birşey olmaz dedi) yinede bunda hiç içmiyorum çıldırıyorum
Bence de ondan değildir maalesef sağlıksız bebeklerde ne yaparsan yap olcağı varsa oluyor ben hergün 1 kahve içiyorum valla bazen filtre bazen doktorum istemesede nescafe ben iş hayatımda 6-7 içiyordum tamamen bıraktım 1 ay hamileliğimin ilk ayı deliriyordum

Canım bende tchibo decaf kullanıyordum makinemde ama annemlerdeyim burada yok makineyi getiricem en son ömrüm decaf içmekle geçti

Ben dolabı doldurdum hatta 2 yaş kot ceket bile aldım kendime engel olamıyorum ama artık duracağım odasında dekorasyon eksikleri kaldı onları tamamlamam lazım ama duramam uğrarım mutlaka merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…