10 gün içinde 3 kere yaşadım bu durumu. Bir şey akıyor gibi hissediyorum iç çamaşırımda renksiz su gibi ıslaklık oluyor. Avuç içinin yarısı kadar ancak oluyor. Enfeksiyon vs herhangi bir durumumda yok. Herhangi bir acı sancıda yok. Dün doktora gittim biraz panik yaptı doktor. Akıntıda olabilir emin olmak lazım dedi. Hemen odasında alttan muayene ile bir pamukla test yaptı. Negatif çıktı ama yine de dedi 10 gün içinde yine gel tekrar yapalım emin olalım dedi. Suyu iyi çıktı bebeğin. Bence baktır için rahat etsin.
Veririz artık sağlıkla gelsin bebişler kiloyu takmayın diyorum bende hep kuzenim 1 yılda eskisinden zayıf ve dikkat etmediği halde 110 ile doğuma gitmişti bende 7 kilo aldım ama daha yüksek performans beklerdim kendimden
Bende tam 9 kilodayım 55 ile başladım 64 üm ama beni gören hiç kilo almamışsın diyor kocaman ötesi bir göbeğim var sadece 14 kiloya kadar normal zaten 12 kilo ile doğuma giden bir kişi hastaneden zaten 6-7 kilosuyla dönüyor analarımız 30-35 kilo alıyormuş biz yine iyiyiz ama nenim çok ödememim var el ve ayak parmaklarım ve burnum 2 kat oldu
Ilk gebeligimde doguma 20 kiloyla gitmistim ama ben cok zayif biriyim oyuzden o 20 kilo oyle cuk diye yakismistiki
Simdiki 9 kilo sanki hic kilo almamisim gibi karnim bayaca buyuk odemimde yok cok sukur simdilik ama ilki gibi olacaksa hastanede 15 kiloyu birakip eve gelmistim bizim burada 6 gun hastanede tutuyorlar eve 5 kiloyla dondum fazladan ama ne fayda emziriyordum bayada uzunca bi sure emzirdim o 5 kilocukta 40miz cikana kadar eridi kayboldu resmen
Hele ben birde öncekinde yok kahve içtiğin için ritmsizlik olup durmuştur kalbi dediler(doktorum öyle birşey olmaz dedi) yinede bunda hiç içmiyorum çıldırıyorum
Veririz artık sağlıkla gelsin bebişler kiloyu takmayın diyorum bende hep kuzenim 1 yılda eskisinden zayıf ve dikkat etmediği halde 110 ile doğuma gitmişti bende 7 kilo aldım ama daha yüksek performans beklerdim kendimden
2 boyutlu baktı kontrol amaçlı olduğu için, her şey yolundaymış çok şükür minnoşum, renkli de açsaydı iyiydi ama geçen hafta gördüm diye açmadı sanırım.
Biz alıştık sana diyor, kafama göre gidiyorum diye tarih vermiyor.
Kızlar benim küçücük iş yapayım örne iki tabak makineye yerleştiriyim 2 gündür dayanılmaz bel ağrısı karnımda kasılma ve su gibi altımdan bir akıntı geliyor ama ayıptır söylemesi külot tamamen doluyor bunu yaşayan varmı
oda güzelmiş.. çok şükür senden de güzel haberler aldık.. darısı Hayyal
e inşAllah oda gönlünü rahatlatacak haberler alır bir an önce..
bu dönemde en önemli şey pozitif düşünce ve motivasyon.. bizim herşeyimiz bebeğe geçiyor.. Allah'ım hepimize hayırlı zamanda sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah
Canım benim çok sağolun cuma günü de doktor randevum var o da gerilikten gene bahsederse Cumartesi günü İçin perinatologa randevu aldık, gideceğiz. Bu belirsizlik sıkıyor.
maalesef yolu düşen olmadı bu hafta cumartesi bende gitmeyeceğim ama haftaya cumartesi kesin gideceğim. :) Birde battım artık dayanamıyorum her gittiğimde çok şey alıyorum
6-9 aylik esyalara ben emin olamiyorum cunku iri yapili bir bebek olursa 12 ay a direk gecebiliyor kiyafette . Oyuzden ben zamaninda alicam simdiden almicam
Hele ben birde öncekinde yok kahve içtiğin için ritmsizlik olup durmuştur kalbi dediler(doktorum öyle birşey olmaz dedi) yinede bunda hiç içmiyorum çıldırıyorum
yaa hiç duymamıştım kahvenin böyle bir etkisi olduğunu.. ben ilk aylarımda çay ve kahveyi ağzıma süremedim içim almadı.. şimdi ama çayı içiyorum abartmadan demir düşük olduğu için kahveyi de arada sırada
yaa hiç duymamıştım kahvenin böyle bir etkisi olduğunu.. ben ilk aylarımda çay ve kahveyi ağzıma süremedim içim almadı.. şimdi ama çayı içiyorum abartmadan demir düşük olduğu için kahveyi de arada sırada
anurkoc
kizlar kafeinsiz kahve icebilirsiniz .
Benim tansiyonum oldugu halde kafeinsiz cok rahat tuketebiliyorum . ne carpinti yapiyor ne de tansiyonu etkiliyor
anurkoc
Benim tansiyonum oldugu halde kafeinsiz cok rahat tuketebiliyorum . ne carpinti yapiyor ne de tansiyonu etkiliyor
afiyet olsun kuzum. Bu yaman ellerde biz asimile olduk filtre kahve turk khvesini gecti anlayacagin ama tabi filtre kahve cok ulasilabilir oldugu icin burada bizde uyum sagladik
afiyet olsun kuzum. Bu yaman ellerde biz asimile olduk filtre kahve turk khvesini gecti anlayacagin ama tabi filtre kahve cok ulasilabilir oldugu icin burada bizde uyum sagladik
Bence de ondan değildir maalesef sağlıksız bebeklerde ne yaparsan yap olcağı varsa oluyor ben hergün 1 kahve içiyorum valla bazen filtre bazen doktorum istemesede nescafe ben iş hayatımda 6-7 içiyordum tamamen bıraktım 1 ay hamileliğimin ilk ayı deliriyordum
anurkoc
Ben dolabı doldurdum hatta 2 yaş kot ceket bile aldım kendime engel olamıyorum ama artık duracağım odasında dekorasyon eksikleri kaldı onları tamamlamam lazım ama duramam uğrarım mutlaka merak etme